IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пръвият гейм ги опаткахме като таласъми.

Това не финал, нали? Това - полуфинал ли?
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Май, ще ги тепаме тия. А, дано...

Коментар

• Немците ще ядат хурката. Тази игра не я разбират.

Коментар

• В кал да, Импе. Не говорим за тепих...

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Еееее доживяхме да пофалиш цигане Ае наште
            Ми страхотен беше, какво като е циганин?

Коментар

• Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнение
              Импе, аз умишлено не го споменах. За мен това да те бият нон стоп в главата и да му казваш, че това е спорт, нещо не ми се нрави. Както и не ми се нрави да се вдигат тежести или уж жени да се въргалят в измислени борби. Това не ме кефи и затова не го упоменавам този младеж, който в момента се бори. Кефи ме колетивният спорт. 5:1 за нашите в момента в първият гейм.
              Що бе - жени да боричкат в кал - има нещо еротическо в това. А видя ли нашата боксиорка - тва май беше некъв травестит.

А за тежестите - аз, като любител на кечът - снощи ги гледах щангистите с презрителство... Който е видял как Джон Синът вдига на гърбът си двама с общо тегло над 300 кила или как Кейн държи Ракиши във въздухът с една ръка 4-5 секунди за кеф на публиката, няма вече как да се впечатли от некви мулета, дето дигат 238 кила желязо, треперейки от зор.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Хъх - явно си падна.

Не използва предимството на по-дългите свои краце, държеше гардът твърде високо и даваше възможност на тайландецът да пласира ъперкъти под него, бе пасивен и остави съперникът да влиза в безкрайни клинчове и да диктува темпото, вместо да го държи на разстояние и да го бие от дистанция, да избягва с ескиважи атаките на тайландецът.

Ъх, какво да се прави - боксиори като Исмаил Мустафов се раждат на сто години веднъж...
                Еееее доживяхме да пофалиш цигане Ае наште

Коментар

Импе, аз умишлено не го споменах. За мен това да те бият нон стоп в главата и да му казваш, че това е спорт, нещо не ми се нрави. Както и не ми се нрави да се вдигат тежести или уж жени да се въргалят в измислени борби. Това не ме кефи и затова не го упоменавам този младеж, който в момента се бори. Кефи ме колетивният спорт. 5:1 за нашите в момента в първият гейм.
                  Само така. Може и Netware да е пуснал малко уроки на юбер-алесите Хайде лъвове, изяжте ги с потниците
                  Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Хъх - явно си падна.

Не използва предимството на по-дългите свои краце, държеше гардът твърде високо и даваше възможност на тайландецът да пласира ъперкъти под него, бе пасивен и остави съперникът да влиза в безкрайни клинчове и да диктува темпото, вместо да го държи на разстояние и да го бие от дистанция, да избягва с ескиважи атаките на тайландецът.

Ъх, какво да се прави - боксиори като Исмаил Мустафов се раждат на сто години веднъж...

Коментар

• Импе, аз умишлено не го споменах. За мен това да те бият нон стоп в главата и да му казваш, че това е спорт, нещо не ми се нрави. Както и не ми се нрави да се вдигат тежести или уж жени да се въргалят в измислени борби. Това не ме кефи и затова не го упоменавам този младеж, който в момента се бори. Кефи ме колетивният спорт. 5:1 за нашите в момента в първият гейм.
                      Last edited by Djoro; 08.08.2012, 23:35.

Коментар

Наще момчета в момента излизат. Успех да им пожелаем и да им стиснем палци. Успех момчета...
                        И наш`то кежавото момче в боксът излиза сега - да му стискаме палци, че - излагация - на тая олимпиада сме баси туристите.

Коментар

• Наще момчета в момента излизат. Успех да им пожелаем и да им стиснем палци. Успех момчета...

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                            Айде овчето стадо си замина
                            Оххх, дано бием Германия.
                            Такъв кеф ще ми е да гледам полуфинал България - Русия.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                              Аааа, сори. Днес другите теми не ги чета. Успех със Зарко, че и той като мен е тегава работа.
                              Бе, ти ми правиш само по 1 бял косъм на ден, направо си "цвете"

Коментар

• Гледам Полша - Русия по полска телевизия. Донякъде ги разбрирам (много пари играят там), но много ме кефят двамата шляхти как коментират екзалтирано видимо изгубени геймове и мач. Ако се включиш и ще си помислиш, че Полша води 2:0 и й остават 7-8 мач-пойнта.

Коментар

Working...
                                X