IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Само фен на Манкс от целия пост може да се хване за "подарената" 19-та титла, която by the way беше спомената само като контрапункт за "нормалната" 20-та титла.Явно гузен негонен бяга. Целия пост беше точно гледане в "собствената си градинка".Чети по-внимателно.
    ще дойде време и всичко ще излезне наяве

не си мисли, че само 19-тата и 20-тата титла на манафите миришат

след 2004-2005 година (от както в англия дойдоха глейзър, абрамчик, както и старите собственици при лузърите (хикс и джилет)) започнаха тенденционно да свирят за техните отбори ..................... защо това се случи един ден ще се разбере

просто идват едни хора "отвън" и започват с техните разбирания да купуват всичко наред - от футболисти и мениджъри, през съдии и мачове, и се стигне до членовете на футболната асоциация на англия

преди години когато ви пишех, че това подпиране на лузърите един ден ще спре, хаки и греъм се държаха така както сега се държи кюстендилската слива ...................... но идва и реда на манафите

всяко начало си има край ..................... просто един ден няма да могат и манафите да си плащат сметките

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Само фен на Манкс от целия пост може да се хване за "подарената" 19-та титла, която by the way беше спомената само като контрапункт за "нормалната" 20-та титла.Явно гузен негонен бяга. Целия пост беше точно гледане в "собствената си градинка".Чети по-внимателно.
      Най-тъжното е че си мислиш,че има такова нещо, като подарена титла.
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
        Само фен на Ливърпул може да започне пост по този начин и да коментира как съдиите са спечелили миналогодишната титла в Англия на arch rivel-a. Момчета, гледайте в собствената си градинка.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          Може би си прав! Но за мен последния ГОЛЯМ футболист беше Ван Бастен....ех, какви футболисти имаше тогава...а не като сега - назобани до безпаметност бегачи
          "Конници без глави"

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
            Ето, от 5 изброени от вас всичките са атакуващи футболисти и такива вкарвали важни и красиви голове, но в един отбор има и други постове, където може би има не по-малко добри (за поста си) играчи, но които не получават признанието и славата на предните Лек поглед в историята и без да претендирам за абсолютна коректност, но се сещам за един Яшин (не съм го гледал пряко, но знам че е бил велик), за един Замер и... май имаше още някой който не е атакуващ халф или нападател, носител на Златната топка А спортът е колективен и често зад успехите на един стои труда и всеотдайността и на много други. Да, индивидуалните качества са неоспорими и се виждат най-лесно на терена и на екрана, но да се дава титлата Най-... в такива спортове, и то от неколцина журналисти, за мен е някак некоректно и странно. Но така е било, така е, така и ще бъде - атракцията, емоцията и зрелището винаги ще са на преден план!
            Прав си! В тази връзка можем да споменем и имена като Франко Барези и Фернандо Йеро!

Все пак знаеш, колко по-сложно е да се създаде нещо отколкото да се разруши! За това и атакуващите футболисти обикновено са привилегировани пред феновете...с изключение на Ицо Йовов може би

Коментар

• Ето, от 5 изброени от вас всичките са атакуващи футболисти и такива вкарвали важни и красиви голове, но в един отбор има и други постове, където може би има не по-малко добри (за поста си) играчи, но които не получават признанието и славата на предните Лек поглед в историята и без да претендирам за абсолютна коректност, но се сещам за един Яшин (не съм го гледал пряко, но знам че е бил велик), за един Замер и... май имаше още някой който не е атакуващ халф или нападател, носител на Златната топка А спортът е колективен и често зад успехите на един стои труда и всеотдайността и на много други. Да, индивидуалните качества са неоспорими и се виждат най-лесно на терена и на екрана, но да се дава титлата Най-... в такива спортове, и то от неколцина журналисти, за мен е някак некоректно и странно. Но така е било, така е, така и ще бъде - атракцията, емоцията и зрелището винаги ще са на преден план!
              Last edited by kev; 10.04.2012, 16:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                Предишните двама, които много се отличаваха като по-добри от всички останали и играеха горе-долу по едно и също време, бяха Зизу и бразилския Роналдо... Меси и CR7, макар и съвсем различни като стил футболисти от батковците си, са им достойни последователи
                Може би си прав! Но за мен последния ГОЛЯМ футболист беше Ван Бастен....ех, какви футболисти имаше тогава...а не като сега - назобани до безпаметност бегачи

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                  Винаги съм се чудел, и съм бил скептичен към индивидуални награди в колективен спорт Но в случая бих се съгласил с теб, макар и наполовина...
                  Предишните двама, които много се отличаваха като по-добри от всички останали и играеха горе-долу по едно и също време, бяха Зизу и бразилския Роналдо... Меси и CR7, макар и съвсем различни като стил футболисти от батковците си, са им достойни последователи
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                    И двамата са "артисти" няма спор! Няма спор и че са най-добрите футболисти поне от 10-15 години насам!
                    Винаги съм се чудел, и съм бил скептичен към индивидуални награди в колективен спорт-игра Но в случая бих се съгласил с теб, макар и наполовина...
                    Last edited by kev; 10.04.2012, 15:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                      Поне!

Обаче ми спорихте тука, че влизането на Компани срещу Нани за ФА не е било за червен картон....
                      Влизането на компани беше всичко друго, но не и червен картон. Освен това във ФА трябва да вкарат правило - когато двама мангали се ритат (Компани-нани, балотели - саня и т.н.), то червени картони не се дават, а ако има счупено, е, счупеното носи щастие казват
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Колец, ама Барса пак ги подпряха и в този мач - още една 100% дузпа не дадоха на сарагоса, а и дузпата за барса беше смешна - не че нямаше да бият и без нея, ама защо я дават. Същата работа като с Юнайтед - че ще бият КПР е ясно, ама измислена дузпа и червен картон в 10-тата минута и айде мача е разходка след това..... А че Меси е голям - голям е, кой го спори това, но и си е джудже, изгейналдено гномче
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          и все пак ще си остане завинаги отвратително грозно хипофизно гномче-симулант
                          От последния мач...

The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• И двамата са "артисти" няма спор! Няма спор и че са най-добрите футболисти поне от 10-15 години насам!

Коментар

• и все пак ще си остане завинаги отвратително грозно хипофизно гномче-симулант

Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                              Това не мога да не го постна тука:

Коментар

• Това не мога да не го постна тука:

Коментар

Working...
                                X