IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ОГЪН, СЛУЖБА НЕ ОСТАНА!

Коментар

• Татуировката на Даниеле Де Роси специално за Световното

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнение
        Чудесно
        След този репортаж :

http://worldcup2014.gol.bg/svetovno-...ntina-na-final

и листата от кока вече всичко е ясно.
        Да ти дам адрес,където да изпратиш бутилката?
        Only God Can Judge me...

Коментар

• Ще видим колко ще е резултата !
          vrati, врати за мазета

Коментар

• England v Italy There is no comparison:

Sunglasses 0-13
            Long hair 0-8
            Long beards 0-4
            Form a straight line 20-0

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
              Още ли строят циганьорите !?!? Ами то май няма да се справят, не е ли след 2 дни откриването ?
              Мдааа след 2 дена и точно този в Сао Паоло дето ще е откриването е под въпрос...
              Дето се вика - хубава работа, ама циганска !!!
              Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                ОК.
                Имаме сделка.
                Чудесно

Коментар

Те да успеят да ги завършат,пък после да мислят как да ги напълнят стадионите
                  Още ли строят циганьорите !?!? Ами то май няма да се справят, не е ли след 2 дни откриването ?
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

...- бразилия не е малка икономика, вероятно ще ги подпират доколкото е възможно, за да се пълнят касите по стадионите..
                    Те да успеят да ги завършат,пък после да мислят как да ги напълнят стадионите
                    Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ve6ter Разгледай мнение
                      аз мисля да заложа на Уругвай
                      не мисля, че в края на краищата ще могат да се справят с испания, италия, германия или португалия. Но вероятно ще са трудни за преминаване.
                      Мисля, също че бразилците нямат кой знае какво нападение в момента, и от южноамериканските, май точно уругвай и аржентина може би да се представят и по-добре, но знае ли се, бразилските циганьори все пак са домакини, а казват че в чуждо село и керемидите бият (отнася се и за съдиите - бразилия не е малка икономика, вероятно ще ги подпират доколкото е възможно, за да се пълнят касите по стадионите) Гемрания май нямат силна защита, но те с постоянство са показвали, че с колективна игра и мобилизация могат да компенсирват почти всеки недостатък... така че не са за отписване, интуитивно ми се струва, че испания може да срещне италия преди финалите и някой от тези отбори май ще е единия финалист... но най-вероятно ще има изненади. Не мисля, че белгия ще се вмъкне при приятните изненади, ако мога да я скъсявам, май това ми се очертава играта, но ако е в някоя слаба група не бива да се избързва за 1-ва фаза, както си го мислех, че може да стягат багажа
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Не пия уиски! Дай някоя хубава водка за тези пари?
                        0,7 Белуга??
                        ОК.
                        Имаме сделка.
                        Only God Can Judge me...

Коментар

Веднага бия 1л Jameson
                          Имаме ли сделка???
                          Не пия уиски! Дай някоя хубава водка за тези пари?
                          0,7 Белуга??

Коментар

Кой ще е шампиона тази година според вас?
                            Ще хвърлим ли някой лев за хазарт?
                            Мисля си за испания, но ако минат през италия .... португалия и германия също може да са кандидати, а циганьорите-бразилци ми са неприятни
                            аз мисля да заложа на Уругвай

Коментар

Като си толкова убеден тогава, айде на бас че на финал ще има отбор от ЮА?
                              Веднага бия 1л Jameson
                              Имаме ли сделка???
                              Only God Can Judge me...

Коментар

Никакъв шанс за южно-Хамериканските отбори, дори и на финала няма да има такъв...
                                Немците,колкото и да са зле са си машина и както казваше Гари Линекер: всички играят здраво и накрая германците печелят.
                                Италианците колкото по-трудно тръгнат на световно, толкова по-далече стигат. Лично аз си мисля,че ще бъдат поне на полу-финал,а защо не и финалист.
                                Испания ще бъдат разочарованието на първенството, за да спазят традицията,но ще излязат от групата, ако холандците се прецакат - Чили твърдо продължава напред до четвърт-финал.
                                Като си толкова убеден тогава, айде на бас че на финал ще има отбор от ЮА?

Коментар

Working...
                                X