ОГЪН, СЛУЖБА НЕ ОСТАНА!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнениеЧудесно
http://worldcup2014.gol.bg/svetovno-...ntina-na-final
и листата от кока вече всичко е ясно.
Да ти дам адрес,където да изпратиш бутилката?Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеОще ли строят циганьорите !?!? Ами то май няма да се справят, не е ли след 2 дни откриването ?
Дето се вика - хубава работа, ама циганска !!!Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеТе да успеят да ги завършат,пък после да мислят как да ги напълнят стадионитеНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение...- бразилия не е малка икономика, вероятно ще ги подпират доколкото е възможно, за да се пълнят касите по стадионите..Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ve6ter Разгледай мнениеаз мисля да заложа на Уругвай
Мисля, също че бразилците нямат кой знае какво нападение в момента, и от южноамериканските, май точно уругвай и аржентина може би да се представят и по-добре, но знае ли се, бразилските циганьори все пак са домакини, а казват че в чуждо село и керемидите бият (отнася се и за съдиите - бразилия не е малка икономика, вероятно ще ги подпират доколкото е възможно, за да се пълнят касите по стадионите) Гемрания май нямат силна защита, но те с постоянство са показвали, че с колективна игра и мобилизация могат да компенсирват почти всеки недостатък... така че не са за отписване, интуитивно ми се струва, че испания може да срещне италия преди финалите и някой от тези отбори май ще е единия финалист... но най-вероятно ще има изненади. Не мисля, че белгия ще се вмъкне при приятните изненади, ако мога да я скъсявам, май това ми се очертава играта, но ако е в някоя слаба група не бива да се избързва за 1-ва фаза, както си го мислех, че може да стягат багажаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнениеНе пия уиски! Дай някоя хубава водка за тези пари?
0,7 Белуга??
Имаме сделка.Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеВеднага бия 1л Jameson
Имаме ли сделка???
0,7 Белуга??
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеКой ще е шампиона тази година според вас?
Ще хвърлим ли някой лев за хазарт?
Мисля си за испания, но ако минат през италия .... португалия и германия също може да са кандидати, а циганьорите-бразилци ми са неприятни
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнениеКато си толкова убеден тогава, айде на бас че на финал ще има отбор от ЮА?
Имаме ли сделка???Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеНикакъв шанс за южно-Хамериканските отбори, дори и на финала няма да има такъв...
Немците,колкото и да са зле са си машина и както казваше Гари Линекер: всички играят здраво и накрая германците печелят.
Италианците колкото по-трудно тръгнат на световно, толкова по-далече стигат. Лично аз си мисля,че ще бъдат поне на полу-финал,а защо не и финалист.
Испания ще бъдат разочарованието на първенството, за да спазят традицията,но ще излязат от групата, ако холандците се прецакат - Чили твърдо продължава напред до четвърт-финал.
Коментар
Коментар