Първоначално изпратено от mussi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеАз това първенство ще съм за Гана
Не че очаквам да стигнат до финала още по-малко пък някой ще ги допусне да станат шампиони, но имат много балансиран, качествен и физически добре подготвен състав, последното от които може би ще играе ключова роля предвид ранните за Бразилия часове на някои от мачовете и атмосферните условия. А и когато не съм сантиментално (или монетарно) обвързан към някой отбор не обичам да съм за фаворититеКоефициента им доколкото видях е някъде 250, но поради горните причини не съм заложил. Все пак се надявам да са приятната изненада и да отстранят по пътя си някой от т.нар. големи претенденти. Ще видим
П.П. А за довечера пак поради горната логика ще съм за Хърватска, но все пак Бразилия е основният фаворит.
Късмет на всички, но най-вече хубави емоции и студена бира!
Като ги гледах циганьорите срещу сърбите... спокойно ще отнесат плувката
Пусто са домакини и ще ги добутат до четвъртфиналOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Аз това първенство ще съм за Гана
Не че очаквам да стигнат до финала още по-малко пък някой ще ги допусне да станат шампиони, но имат много балансиран, качествен и физически добре подготвен състав, последното от които може би ще играе ключова роля предвид ранните за Бразилия часове на някои от мачовете и атмосферните условия. А и когато не съм сантиментално (или монетарно) обвързан към някой отбор не обичам да съм за фаворититеКоефициента им доколкото видях е някъде 250, но поради горните причини не съм заложил. Все пак се надявам да са приятната изненада и да отстранят по пътя си някой от т.нар. големи претенденти. Ще видим
П.П. А за довечера пак поради горната логика ще съм за Хърватска, но все пак Бразилия е основният фаворит.
Късмет на всички, но най-вече хубави емоции и студена бира!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеПърво полувреме Бразилия - Краен Хърватска го виждам 101 аз!
Но може някой букмейкър да го дава и 150!
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеВ Спортингбет коеф. е точно 151, ако Бразилия води първото а Хърватска победи.
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеНезнам, ама в някъв вестник, обръщалка на първо-краен коефисиенто бил 151 !!!
Има ле таково нещо ???
Но може някой букмейкър да го дава и 150!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеНезнам, ама в някъв вестник, обръщалка на първо-краен коефисиенто бил 151 !!!
Има ле таково нещо ???Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
Коментар