IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
    Аз вързах двоен шанс Х2 за довечера на коеф 3.50
    Като ги гледах циганьорите срещу сърбите... спокойно ще отнесат плувката
    Пусто са домакини и ще ги добутат до четвъртфинал
    4 гола вкараха тия циганьори в мача! Отнесоха ти Х2-ката, и паричките.
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Абе видяхте ли новия пиниз със спрея? Много ме изкефи
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
        Аз това първенство ще съм за Гана
        Не че очаквам да стигнат до финала още по-малко пък някой ще ги допусне да станат шампиони, но имат много балансиран, качествен и физически добре подготвен състав, последното от които може би ще играе ключова роля предвид ранните за Бразилия часове на някои от мачовете и атмосферните условия. А и когато не съм сантиментално (или монетарно) обвързан към някой отбор не обичам да съм за фаворитите Коефициента им доколкото видях е някъде 250, но поради горните причини не съм заложил. Все пак се надявам да са приятната изненада и да отстранят по пътя си някой от т.нар. големи претенденти. Ще видим

П.П. А за довечера пак поради горната логика ще съм за Хърватска, но все пак Бразилия е основният фаворит.

Късмет на всички, но най-вече хубави емоции и студена бира!
        Аз вързах двоен шанс Х2 за довечера на коеф 3.50
        Като ги гледах циганьорите срещу сърбите... спокойно ще отнесат плувката
        Пусто са домакини и ще ги добутат до четвъртфинал
        Only God Can Judge me...

Коментар

• Аз това първенство ще съм за Гана
          Не че очаквам да стигнат до финала още по-малко пък някой ще ги допусне да станат шампиони, но имат много балансиран, качествен и физически добре подготвен състав, последното от които може би ще играе ключова роля предвид ранните за Бразилия часове на някои от мачовете и атмосферните условия. А и когато не съм сантиментално (или монетарно) обвързан към някой отбор не обичам да съм за фаворитите Коефициента им доколкото видях е някъде 250, но поради горните причини не съм заложил. Все пак се надявам да са приятната изненада и да отстранят по пътя си някой от т.нар. големи претенденти. Ще видим

П.П. А за довечера пак поради горната логика ще съм за Хърватска, но все пак Бразилия е основният фаворит.

Късмет на всички, но най-вече хубави емоции и студена бира!

Коментар

• Те да изпълнят над 12 ъглови удара, пък да бие кой ще
            Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Единствената изненада може да е да вкарат гол и да не паднат на 0!
              В най-добрия случай може да се надяват на някое 1-1 ама съдийчето ще побутне бразилците ако се наложи!

Коментар

• Пускайте за Хърватска хора ще има изненади

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                  Първо полувреме Бразилия - Краен Хърватска го виждам 101 аз!
                  Но може някой букмейкър да го дава и 150!
                  Па е добре...
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                    В Спортингбет коеф. е точно 151, ако Бразилия води първото а Хърватска победи.
                    Да де ... Първо-Краен 1-2 ...
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                      Незнам, ама в някъв вестник, обръщалка на първо-краен коефисиенто бил 151 !!!
                      Има ле таково нещо ???
                      Първо полувреме Бразилия - Краен Хърватска го виждам 101 аз!
                      Но може някой букмейкър да го дава и 150!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                        Незнам, ама в някъв вестник, обръщалка на първо-краен коефисиенто бил 151 !!!
                        Има ле таково нещо ???
                        В Спортингбет коеф. е точно 151, ако Бразилия води първото а Хърватска победи.

Коментар

• Незнам, ама в някъв вестник, обръщалка на първо-краен коефисиенто бил 151 !!!
                          Има ле таково нещо ???

Коментар

• За мен мача е 1-0 или 2-0 за Бразилия! Играл съм го под 3.5 в колонка освен това имам и сингъл над 4.5 картона!

Коментар

• Бразилия бие с 3-0. Два гола на Неймар в 17-та и 38-ма минута, и един гол на Давид Луис с глава в 78-та минута след изпълнение на ъглов удар.

Коментар

• Бразилия-Хърватска 1:1

Коментар

Working...
                                X