IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
    И на тебе успех, но то твойта е ясна - радвай се докато можеш!

Е ... лошото е, е дълго ще можеш, щото вече знам кой ще си купиш след този кръг... Много неприятно за мене, но... в тази игра най-важно е кой ще има късмет с капитаните в крайна с/ка...
    и кой ще купи, че ми е интересно - той вече си има рунтавото
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• айде 3 гола за лампард!
      дано дано дано
      успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
        Успех на всички този кръг момци.
        И на тебе успех, но то твойта е ясна - радвай се докато можеш!

Е ... лошото е, е дълго ще можеш, щото вече знам кой ще си купиш след този кръг... Много неприятно за мене, но... в тази игра най-важно е кой ще има късмет с капитаните в крайна с/ка...
        Last edited by marinbg; 05.11.2011, 11:13.

Коментар

• Успех на всички този кръг момци.
          The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
            Ясно, явно много сте запалени.
            А не е до запаленост - обикновено чувство за доказване е, чисто мъжка работа, знаеш как е. А и ми излиза много по-евтино да седя и да мисля тук и да се доказвам за 50 кинта годишно, вместо да се съсредоточа върху залозите и да се ушия с 50-100 евро на седмична база
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Аз я цъкам от 2007, но я играя сериозно от 2009, когато започнахме на пари.
              Ясно, явно много сте запалени.

Коментар

• Аз я цъкам от 2007, но я играя сериозно от 2009, когато започнахме на пари.

Коментар

• Момчета, вие от колко години играете Фентъзи-то?

Настина зарибяваща игра, но изисква време, за да се играе като хората.

Коментар

• Тази година нищо не се знае и е много интересно. Като цяло силите са плашещо изравнени.

Коментар

Ами контузи му се Шоукрос. Сигурен съм че е продал него, но нямам представа кой друг е придърпал този палавник Боянчо. Той винаги има силен отбор и точно когато си казваш "бах ти смешния отбор" прави 20 точки повече от всички. Това съм го гледал много пъти през годините и вече не смея да се зарадвам. Просто е прекалено добър на тази игра. Лошата новина за теб е че отбора му никога не е бил от скъпите и въпреки това всяка година си ни разжалва.
                      да, отборът му не е бил никога скъп, факт и това не говори в полза на моята теория за скъпите отбори. Но този път наистина е смешен и то след уайлд карт. Не знам какви са му смените, но гаранция този уикенд няма да има +20 точки, освен ако няма някакво ултра избухване тип Ба срещу Стоук и той да гу сложи и капитан Аз Боянчо също го следя от 2 години, покрай теб - разучавам играта на тези дето ми водят, но ето ти и един друг факт: когато 2009/10 логиката скъп играч-много точки вървеше, аз реално съм завършил или колкото Боян като точки или преди него (щото не знам колко точно точки е имал след първите 4 кръга, а аз се включих от 5-ти кръг) - той има 2314 точки от 38 мача - 60.9 точки на мач, а аз 2109 от 34 мача - 62.0 точки на мач. Е, миналата година тази логика не вървеше и съответно ролите се размениха. А тази - ами тази ще видим

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
                        може ли силва да се контузи точно когато си направих смените
                        Нищо му няма ще играе.

Коментар

• може ли силва да се контузи точно когато си направих смените

Коментар

• Ами контузи му се Шоукрос. Сигурен съм че е продал него, но нямам представа кой друг е придърпал този палавник Боянчо. Той винаги има силен отбор и точно когато си казваш "бах ти смешния отбор" прави 20 точки повече от всички. Това съм го гледал много пъти през годините и вече не смея да се зарадвам. Просто е прекалено добър на тази игра. Лошата новина за теб е че отбора му никога не е бил от скъпите и въпреки това всяка година си ни разжалва.

Коментар

Груец, мисля този кръг да те откажа окончателно от фентъзито братчето ми.

както ти казах, наложил съм си медийно ембарго - чист фатализъм, като твоя с обратното говорене, но от друг тип, така че ще си говорим пак в понеделник. Успех в другата лига - куцият отбор на основния ти съперник е страхотна новина за теб. както ти казах и преди, можеш да прегледаш мненията надолу - делев ще направи 2 смени след уайлд, което не е признак за особено добро ползване на картата. Аз направих същото и все още си нося последствията, макар тогава причината при мен да бе друга, а имах и малшанса точно тогава да има бъг с цените, което не ми оскъпи достатъчно отбора и т.н. и т.н. да не се отплесвам пак за световния империализъм

Коментар

• Груец, мисля този кръг да те откажа окончателно от фентъзито братчето ми.

Коментар

Working...
                                X