Първоначално изпратено от marinbg
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеУспех на всички този кръг момци.
Е ... лошото е, е дълго ще можеш, щото вече знам кой ще си купиш след този кръг... Много неприятно за мене, но... в тази игра най-важно е кой ще има късмет с капитаните в крайна с/ка...Last edited by marinbg; 05.11.2011, 11:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнениеЯсно, явно много сте запалени.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеАз я цъкам от 2007, но я играя сериозно от 2009, когато започнахме на пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеАми контузи му се Шоукрос. Сигурен съм че е продал него, но нямам представа кой друг е придърпал този палавник Боянчо. Той винаги има силен отбор и точно когато си казваш "бах ти смешния отбор" прави 20 точки повече от всички. Това съм го гледал много пъти през годините и вече не смея да се зарадвам. Просто е прекалено добър на тази игра. Лошата новина за теб е че отбора му никога не е бил от скъпите и въпреки това всяка година си ни разжалва.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнениеможе ли силва да се контузи точно когато си направих сменитеThe weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Ами контузи му се Шоукрос. Сигурен съм че е продал него, но нямам представа кой друг е придърпал този палавник Боянчо. Той винаги има силен отбор и точно когато си казваш "бах ти смешния отбор" прави 20 точки повече от всички. Това съм го гледал много пъти през годините и вече не смея да се зарадвам. Просто е прекалено добър на тази игра. Лошата новина за теб е че отбора му никога не е бил от скъпите и въпреки това всяка година си ни разжалва.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеГруец, мисля този кръг да те откажа окончателно от фентъзито братчето ми.
както ти казах, наложил съм си медийно ембарго - чист фатализъм, като твоя с обратното говорене, но от друг тип, така че ще си говорим пак в понеделник. Успех в другата лига - куцият отбор на основния ти съперник е страхотна новина за теб. както ти казах и преди, можеш да прегледаш мненията надолу - делев ще направи 2 смени след уайлд, което не е признак за особено добро ползване на картата. Аз направих същото и все още си нося последствията, макар тогава причината при мен да бе друга, а имах и малшанса точно тогава да има бъг с цените, което не ми оскъпи достатъчно отбора и т.н. и т.н. да не се отплесвам пак за световния империализъмNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар