Първоначално изпратено от Nikola
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеами освен Колеца да почерпи за 13-те точки, които му подарих, заради лично моето си недоглеждане и вместо Ван Перси, капитан си ми остана Агуеро Кофти е когато сам се прецакаш, но има и такива моменти. Жалко. Дано поне КПР вземат нещо от Шити, че ми писна и това италианското лекенце да се прави на тренер- извади Агуеро и пусна Джонсън. Само съра, ама на него му е простено, все пак напил се е заради годишнината, може да твори подобни глупости - явно манчини си е поставил за цел първо да го бие на глупости, а след това да го гони и като успехи
Vchera gruec pih edno mlado melnishko vince za tvoe zdrave, kato vidqh kolko tochki si.
Inache ochakvam okolo 8 tochki bonusi I s kapitanstvoto na rvp shte stanat okolo 11. Ako Murphy se razshie moje da stane svinshtina!The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
ами освен Колеца да почерпи за 13-те точки, които му подарих, заради лично моето си недоглеждане и вместо Ван Перси, капитан си ми остана Агуеро Кофти е когато сам се прецакаш, но има и такива моменти. Жалко. Дано поне КПР вземат нещо от Шити, че ми писна и това италианското лекенце да се прави на тренер- извади Агуеро и пусна Джонсън. Само съра, ама на него му е простено, все пак напил се е заради годишнината, може да твори подобни глупости - явно манчини си е поставил за цел първо да го бие на глупости, а след това да го гони и като успехиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеКолец, ама това лигата съвсем се бъгна - дават асистенция на любимото ти Ба, при положение, че първия гол е автогол след удат на Симсън, а втория е на Тейлър след изчистване на някой от защитата на Евертън. Как стават тия работи, че ми е интересно
дават асистенция на мангалчето нани което центрира от ъглов удар и гол на другото мангалче уелбек, при положение,че уелбек чукна топката към бившето им мангалче уест браун което вкара гола с глава...
Коментар
-
сега ще видим как е късмета за този уикенд - зададох Перси капитан, но явно съм забравил да му дам потвърждение и капитан ми е останал Агуеро. Ще видим дали ще ми е на късмет или недоглеждането ми ще си е за моя сметка
Колец, ама това лигата съвсем се бъгна - дават асистенция на любимото ти Ба, при положение, че първия гол е автогол след удат на Симсън, а втория е на Тейлър след изчистване на някой от защитата на Евертън. Как стават тия работи, че ми е интересноNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениерунтавото пак е халф, пък да видим - може да избухне от там с хеттрик, макар че за това несериозно отношение и тъпи експерименти, съра заслужава пак да го отнесе вкъщи
видях, че пак е халф преди да напиша поста
защитата е в титулярен състав с видич и фърдинанд -> така, че няма начин да паднат
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
не е ли време рунтавия да си почине малко ................. толкова много мачове, баща му арестуван, чичо му и той в ареста, червен картон в последния мач преди европейското, наказан за 3 мача в европейското, голова суша и т.н.
нека почине седмица, две, три ................. а после ще се върнеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
не е ли време рунтавия да си почине малко ................. толкова много мачове, баща му арестуван, чичо му и той в ареста, червен картон в последния мач преди европейското, наказан за 3 мача в европейското, голова суша и т.н.
нека почине седмица, две, три ................. а после ще се върне
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениехехехехехе
Отборът си ми е съвършен дори и така за идния кръг, но с 2 смени ще го направя още по-добър.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеaз за следващия кръг, ако няма контузени съм с 1 трансфер, а с твоя отбор бих направил поне 3, но ти си знеш
Отборът си ми е съвършен дори и така за идния кръг, но с 2 смени ще го направя още по-добър.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеНа този етап имам няколко варианта, които обаче зависят от няколко неща през този кръг, така че на този етап абсолютно нищо не съм решил. Има голяма вероятност да съм -4 идния кръг, за да си аджъстна отбора за през следващия месец.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеи кой ще купи, че ми е интересно - той вече си има рунтавотоThe weak are meat and the strong do eat.
Коментар
Коментар