Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениебаса е до по-следващият кръг, т.е. след 13 кръг и така като гледам, ако не стане нещо извънредно си го спечелил. Дет се вика спечели сражението, но това е тактическа загуба, за да взема войната Не са хаби за бонусите - и аз ще имам колкото тебе, като изключим удвояването на Перси и ако "асистенциите" не са докарали точки на двата мангала
РвП - 3x2
Енрике - 2
Нани - 2
Симпсън - 1
Иначе полкито направи поредния много силен кръг, за което поздравления. Стягай се Груец.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
хм, сега, като се загледах и забелязвам, че след този кръг полки май ще ни поведе на седмична база и то при положение, че играе с един заяитник по-малко и е омотал вратарите
Йевалата бре, майнаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
баса е до по-следващият кръг, т.е. след 13 кръг и така като гледам, ако не стане нещо извънредно си го спечелил. Дет се вика спечели сражението, но това е тактическа загуба, за да взема войната Не са хаби за бонусите - и аз ще имам колкото тебе, като изключим удвояването на Перси и ако "асистенциите" не са докарали точки на двата мангала
Абе пак да питам - кой е Лагуна ГТ, че чак ме кефи този младежNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Да бе обидно малко те водя наистина, но това утре ще се промени като добавя още 11 точки от бонуси.
Иначе какво да ти кажа нямам вина че не знаеш как се слага капитан и че правилата на фентъзито са такива каквито са.
Груец, до кой кръг ни беше баса, че нямам спомен?Last edited by Nikola; 06.11.2011, 23:53.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
е, още нищо ме си постигнал, но е важно така да си мислиш
казах ли ти за Делев и малоумния му отбор - просто нямаше как да стане с подобни играчи Апропо, аз имам 46 точки, а ти 63 преди бонусите - т.е. със 17 точки си преди мен, от тях 10 са ти от моя глупост, 6 са ти подарък от фентъзито, а 2 са ти от това, че имам жълти картони, т.е. като изключим световния империализъм и моята глупост, реално съм точка пред теб, ама АКО-то е голяма работаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Ами реално от фентъзито явно считат, че Уелбек не е докоснал топката. Честно казано не мога преценя това от качеството на видеата в нета, които гледах.
Не бе мрънкай си но поне нека има причина за това. Ето аз лично искам да помрънкам за това, че тези безхабрници Астън Вила не можаха да ми дадат клийн шийт, с което да изригна на макс...
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнението твоята игра не ме касае и съм се съсредоточил върху неговата и затова ме биеш.
Значи постигнах своята цел с това да те откажа от първото място. Иначе всеки трябва да си гони интереса в крайна сметка. Знаеш къде са ми съсредоточени приоритетите в момента на мен,Last edited by Nikola; 06.11.2011, 22:12.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
ok, разбрах, убеди ме, че колкото и да е глупаво, Ба за минималното си докосване с глава, трябва да има асистенция. Малоумно, но факт, сори за мрънкането, ти си прав. Сега ми обясни защо Нани има асистенция, като последно с топката, преди Браун да си я набута, играе Уелбек?
Честито за силният кръг, възползва се максимално от недоглеждането ми и мизерната игра на Агуеро. Аз почвам да въртя твоята плоча от преди 2 години - понеже с Марин баса ми е на 100 кинта, а за лигата сме с по 50 кинта вход, то твоята игра не ме касае и съм се съсредоточил върху неговата и затова ме биеш Е, и световният империализъм е виновен, естествено
А за 100-те точки имаш пълното право да се гъбаркаш и уекинко да злобееш, все пак водиш с доста, колкото и да ми е неприятно, аз винаги отчитам реалностите....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Абе Груец напъни се малко и помисли преди да пишеш бе човек....
Нали по-надолу ти обясних правилото за аситенцията..... понеже не си ме разбрал ще ти го обясня за пореден път......... белкем най-накрая го схванете с Марин...
Когато някой играч бие шут към вратата и вратаря отбие удара и но веднага след това някой я довкара се брои аситенция на човека, който е принудил вратаря да спаси. Ето ви и правилото директно от сайта на фентъзито.... типична българска черта да се мрънка.
Assists
Assists are awarded to the player from the goal scoring team, who makes the last touch before the goal is scored.
If after this touch, an opposing player touches the ball outside the penalty area altering the intended destination of the ball, then no assist is given, except if this intervention directly results in an own goal.
In the event of a penalty or free-kick, the player earning the penalty or free-kick gets an assist if a goal is directly scored, but not if he takes it himself, in which case no assist is given.
All assists are reviewed before the points are updated at the end of each day.
Не искам да влизам в спорове, това до колко е морално, честно или правилно. Ти си тоя, който все нещо не му е наред и все се оплаква. И според мен това не би трябвало да е аситенция, но това са правилата на УЕФА. Аз виждам правилото и правя the most of it. За това и докато си мрънкаш против какво ли не в края на сезона ще те водя със 100 точки.Last edited by Nikola; 06.11.2011, 21:51.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
мчи писах им - като нещо много ме издразни търся отоговори и ако продължат да ме дразнят, просто ги отебавам и не се занимавам повече с тях. Блумбърг (сайта) много ме ядосаха,като смениха интерфейса и сега са бели и вече не ги ползвам, Ментелса следващите по ред - разкарвам ги март месец, като ми изтече договора, глобул ги разкарах миналата година и т.н.
За Ба - ето ти линк, за да видиш - ако ми кажеш защо има асистенция, ще те черпя. И при гола на Нани няма асистенция за цигането - без удара в тиквата на Уелбек, топката никога нямаше да стигне до Браун, който услужливо да ви помогне с един автогол. Интересно, че бившите ви кадри все ви помагат в такива моменти - Евертън са ви ебати абоната, откак им шитнахте Невил, сега и Съндърланд стават такиваNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Кажи честно, че си им писал?
Сутринта, четох някъде официален отговор от фентъзито, защо е дадена аситенция на Ба и честно казано звучеше логична. С тъга ще продам Ба, защото ми даде супер много точки.
Сега е интересното какво ще правя идния кръг. Най-вероятно ще съм -4.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеНа Ба положението все още не съм го виждал, но това на Нани е класическо, така че няма нищо неочаквано там.
Иначе не е късно да се разшият Адебата и ВдВ.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеЕй бастуни вземете научете правилата най-накрая.
Хайде да не ви напомням колко аситенции сте взимали, когато някой бие, вратарят спаси и след което някой довкара. Същото правило важи, когато и защитник спре удар на някой и друг довкара положението.
Иначе съм много доволен от този кръг.
Aз съм с пореден "късмет" - след като сам се из.рах на метенето с моята си грешка, сега пък и Болтън вкарват 5 гола, а Мартин дори не го пуснаха и като резерва Ами какво да се прави - и Тотнем нещо взеха да вкарват само с Бейл и ленън, че Аде и ВДВ ги пазят яко и те така....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеКольо, ти по-скоро земи си сложи -6 точки за Нани и Ба-ту... Мърфи да си вкара два автогола с асистенци на ВДВ също!
Хайде да не ви напомням колко аситенции сте взимали, когато някой бие, вратарят спаси и след което някой довкара. Същото правило важи, когато и защитник спре удар на някой и друг довкара положението.
Иначе съм много доволен от този кръг.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
Коментар