IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
    Аз мога да кажа браво на Никола, аз явно съм далече от истината. Добре, че поне уцелих капитана, че от кръг на кръг по-зле. Явно трябва да се рискува.. тази седмица вече имам 2 смени, другият ще имам още 2. От тука насетне почвам да рискувам с капитаните, и дано имам късмет а Кольо да няма..
    Грую, моята стратегия е да си гоня Никола, ти не си ми стръв
    и на тебе ти порасна работата в последно време - ама то е така, като падне някой бивш колос на земята и става лесна плячка за младите лъвчета. Все още водя де и смятам да съм пред теб поне още 27 кръга А на Колеца дуенето скоро ще бъде пукнато, но да не се дървя преди да го направя
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Когато няколко играча имат еднакъв PPI е нормално да имат еднакъв брой бонуси. Аз лично страдам най-много от не адената поне една дузпа за Фулъм, защото имам Мърфи, но какво да се прави това е положението.
      прав си за дузпата - ти щеше да спечелиш (евентуално, че можеше и да не вкара и тогава да загубиш 2 точки) от нея, но за бонус точките си е тъпня отвсякъде. Но и за тях си прав - колкото и да няма никаква логика, трябва да се търси такава, ама като не се знаят критериите и си е терра инкогнита отвсякъде

Класирането в платената лига след 11 кръга е:

1. Колеца - 623 точки
      2. Полки - 560 точки
      3. Аз - 534 точки
      4. Марин - 510 точки
      5. хаки - 500 точки

на седмична си води Колеца със 75 точки

сега забелязах, че на Перси са му махнали едната асистенция, но пък на Нани са я оставили Че даже не са дали 3 бонус точки на Перси, а само 2 Всичко това пречи на полки да поведе за седмичния приз, за който толкова се напъва, но постижението му си е супер. А новият участник лудатакрава (ти левскарче ли се бре, брайновото, че в този форум такива сме малцинство, но да не се връщам пак и да обяснявам защо) къти мивки, заедно с лагуната - бравос. Усещам как догодина ще има доста заявки за платена лига
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Когато няколко играча имат еднакъв PPI е нормално да имат еднакъв брой бонуси. Аз лично страдам най-много от не адената поне една дузпа за Фулъм, защото имам Мърфи, но какво да се прави това е положението.
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Не разбирам защо 4 души от МЮ имат бонуси, а Евра, какво толкова сътвори та има 3 точки. Мисля си, че имаше играчи на Котките, които заслужаваха поне една точица, същото може да се каже и за тези на Фулъм. Абсурд е Фридъл да няма 1 точа бонус,та той извади поне 7 да не кажа 10 чисти положения. А за несвирената дузпа за Фулъм какво ще кажете!? То не беше пипане с ръка на два пъти, че даже и гушкане и то на голлинията. Играта на Анри с ръка срущу ЕЙРЕ илзглежда като леко пипване спрямо това. Съдиите във ВЛ са просто трагични, а уж са единствените профита в Европа. Този и миналия сезон такива безобразни грешки, недовижданки и подпирания видях, че направо се обезмисля красотота на играта в това първенство. И бонусите на съдиите са в 90% в полза на по-силния. Едва ли е случайно, вече се съмнявам.
          Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
          Ето и бонусите..

Коментар

• Ето и бонусите..

Arsenal 3 West Brom 0

Van Persie 3, Vermaelen 2, Arteta 1

Aston Villa 3 Norwich 2
            Agbonlahor 3, Bent 2, Pilkington 1

Blackburn 0 Chelsea 1

Lampard 3, Ivanovic 2, Cech 1

Liverpool 0 Swansea 0

Dyer 3, Vorm 2, Johnson 1

Manchester United 1 Sunderland 0

Evra 3, Vidic 2, Rooney & Nani 1

Newcastle 2 Everton 1

R Taylor 3, Rodwell 2, Simpson & Ba 1

QPR 2 Man City 3

Dzeko 3, Toure 2, Silva 1

Wolves 3 Wigan 1

O’Hara 3, Ward 2, Edwards 1

Bolton 5 Stoke City 0

Klasnic 3, Ealges, Wheater 1

Fulham 1 Tottenham 3

Bale 3, Lennon 2, Adbayor 1

Коментар

Сега прегледах репортажите от нашия мач и този на Арсенал.

На Нани със сигурност ще му бъде взета аситенцията за автогола на Браун. ....
              Ей това се казва успешен трансфер на Сър Алекс Фъргюсън: Продава Браун на Съндърланд и последния си вкарва автогол за 1-0...
              Жалко че О'Шей беше контузен..можеше да бием с 2-0

Коментар

• тц тц, лагуната ме бие с 2 точки, така се надявах от бонуси да го мина

п.п. останалите - чакам скалповете по е-мейл

Коментар

• Сега прегледах репортажите от нашия мач и този на Арсенал.

На Нани със сигурност ще му бъде взета аситенцията за автогола на Браун. Също така една от аситенциите на РвП при гола на Вермалеен ще му бъде махната, защото Жервинио докосва топката последен.

Коментар

Много изригна този кръг. Дори ще имаш повече бонуси и от мен.
                    Напълно е възможно да имам повече бонус. Това ще ми е реванш за " контузиите" на Евънс и Де Хеа...
                    Късметлия съм този кръг - това е сигурно.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                      Евалата Марински.

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                        Благодаря за комплиментите! Но моето е по-скоро beginner's luck, отколкото познаване на английски футбол.

Успех и на вас!
                        Много изригна този кръг. Дори ще имаш повече бонуси и от мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          браво и от мен - много добър състав и страхотни точки, особено последните 3 кръга. А си и новобранка, което е още по-голям плюс. Браво, успех и занапред
                          Аз мога да кажа браво на Никола, аз явно съм далече от истината. Добре, че поне уцелих капитана, че от кръг на кръг по-зле. Явно трябва да се рискува.. тази седмица вече имам 2 смени, другият ще имам още 2. От тука насетне почвам да рискувам с капитаните, и дано имам късмет а Кольо да няма..

Коментар

• Благодаря за комплиментите! Но моето е по-скоро beginner's luck, отколкото познаване на английски футбол.

Успех и на вас!

Коментар

Аз съм, но чак пък "младеж"...
                              браво и от мен - много добър състав и страхотни точки, особено последните 3 кръга. А си и новобранка, което е още по-голям плюс. Браво, успех и занапред

Коментар

Аз съм, но чак пък "младеж"...
                                Браво машина! Продължавай в същия дух засега се справящ перфектно.

Коментар

Working...
                                X