Първоначално изпратено от marinbg
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг
Collapse
Заключена.
X
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеКогато няколко играча имат еднакъв PPI е нормално да имат еднакъв брой бонуси. Аз лично страдам най-много от не адената поне една дузпа за Фулъм, защото имам Мърфи, но какво да се прави това е положението.
Класирането в платената лига след 11 кръга е:
1. Колеца - 623 точки
2. Полки - 560 точки
3. Аз - 534 точки
4. Марин - 510 точки
5. хаки - 500 точки
на седмична си води Колеца със 75 точки
сега забелязах, че на Перси са му махнали едната асистенция, но пък на Нани са я оставили Че даже не са дали 3 бонус точки на Перси, а само 2 Всичко това пречи на полки да поведе за седмичния приз, за който толкова се напъва, но постижението му си е супер. А новият участник лудатакрава (ти левскарче ли се бре, брайновото, че в този форум такива сме малцинство, но да не се връщам пак и да обяснявам защо) къти мивки, заедно с лагуната - бравос. Усещам как догодина ще има доста заявки за платена лигаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Не разбирам защо 4 души от МЮ имат бонуси, а Евра, какво толкова сътвори та има 3 точки. Мисля си, че имаше играчи на Котките, които заслужаваха поне една точица, същото може да се каже и за тези на Фулъм. Абсурд е Фридъл да няма 1 точа бонус,та той извади поне 7 да не кажа 10 чисти положения. А за несвирената дузпа за Фулъм какво ще кажете!? То не беше пипане с ръка на два пъти, че даже и гушкане и то на голлинията. Играта на Анри с ръка срущу ЕЙРЕ илзглежда като леко пипване спрямо това. Съдиите във ВЛ са просто трагични, а уж са единствените профита в Европа. Този и миналия сезон такива безобразни грешки, недовижданки и подпирания видях, че направо се обезмисля красотота на играта в това първенство. И бонусите на съдиите са в 90% в полза на по-силния. Едва ли е случайно, вече се съмнявам.
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеЕто и бонусите..
Коментар
-
Ето и бонусите..
Arsenal 3 West Brom 0
Van Persie 3, Vermaelen 2, Arteta 1
Aston Villa 3 Norwich 2
Agbonlahor 3, Bent 2, Pilkington 1
Blackburn 0 Chelsea 1
Lampard 3, Ivanovic 2, Cech 1
Liverpool 0 Swansea 0
Dyer 3, Vorm 2, Johnson 1
Manchester United 1 Sunderland 0
Evra 3, Vidic 2, Rooney & Nani 1
Newcastle 2 Everton 1
R Taylor 3, Rodwell 2, Simpson & Ba 1
QPR 2 Man City 3
Dzeko 3, Toure 2, Silva 1
Wolves 3 Wigan 1
O’Hara 3, Ward 2, Edwards 1
Bolton 5 Stoke City 0
Klasnic 3, Ealges, Wheater 1
Fulham 1 Tottenham 3
Bale 3, Lennon 2, Adbayor 1The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеСега прегледах репортажите от нашия мач и този на Арсенал.
На Нани със сигурност ще му бъде взета аситенцията за автогола на Браун. ....
Жалко че О'Шей беше контузен..можеше да бием с 2-0
Коментар
-
Сега прегледах репортажите от нашия мач и този на Арсенал.
На Нани със сигурност ще му бъде взета аситенцията за автогола на Браун. Също така една от аситенциите на РвП при гола на Вермалеен ще му бъде махната, защото Жервинио докосва топката последен.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеМного изригна този кръг. Дори ще имаш повече бонуси и от мен.
Късметлия съм този кръг - това е сигурно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеГрую, моята стратегия е да си гоня Никола, ти не си ми стръвThe weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеБлагодаря за комплиментите! Но моето е по-скоро beginner's luck, отколкото познаване на английски футбол.
Успех и на вас!The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениебраво и от мен - много добър състав и страхотни точки, особено последните 3 кръга. А си и новобранка, което е още по-голям плюс. Браво, успех и занапред
Грую, моята стратегия е да си гоня Никола, ти не си ми стръв
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеАз съм, но чак пък "младеж"...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеАз съм, но чак пък "младеж"...The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
Коментар