Koй ще е на финала за шампионската лига тая година. Дайте да залагаме. Паръта прай борбъта
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеПо принцип си прав, но съм 90% сигурен, че в повечето мачове от Премиършип Сър Алекс ще залага на Видич и Рио в центъра, почти сигурно Евра отляво (от време на време и Фабио срещу по-слабите у дома), както и евентуално ще върти Джоунс с Смоулинг когато последния се възстанови.
В момента не виждам кой от офанзивните играчи на Юнайтед си струва (демек има ВЕЛЮ в него),..може би е по-добре да се заложи на играчи на Арсенал, Тотнъм и Челси...Шитито ще почнат да падат, в един момент - дано е по-скоро!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениемоите кометари
1/ Де Хеа - мислех да си го купя, но дедото почна да ги "върти" и тях, справка последния мач
2/ Видич - става, но ме е страх да не се контузи + ми е малко скъп
3/ Рио Фърдинанд - 70% от мачовете следващите 2 месеца ще бъде на пейката, Евънс е по-добрия избор
4/ Евра - става, но ми е скъп
5/ Фил Джоунс - добра идея
В обобщение - имат бая добра програма за защитата, но им е много скъпа и дедото я върти. Затова залагам на Нани - за него няма избор + цигането е бая голем егоист и бие откъдето свари, само да е той. Спомням си един мач м.г. дето Бербо и Руни се скъсаха да се откриват и да са сами, но не т'ва шиле стреля към вратата поне 10 пъти, докато накрая вкара...
В момента не виждам кой от офанзивните играчи на Юнайтед си струва (демек има ВЕЛЮ в него),..може би е по-добре да се заложи на играчи на Арсенал, Тотнъм и Челси...Шитито ще почнат да падат, в един момент - дано е по-скоро!!!Last edited by man_united; 08.11.2011, 16:23.
Коментар
-
Дискусията тръгна от варианти за градивни футболисти, по точно халфове и дали Нани е подходящ, така че вратари и защитници не са алтернатива. Аз лично не съм фен на МЮ, така че не ми дреме дали ще вадят точки чрез 1:0 и грозна игра, а дали някой от футболистите в предни позиции е подходящ за покупка. Имам Нани от доста време и преди 10 дни се чудех дали да не го продам заради високата му цена и зацикляне, но с оглед на новата схема на МЮ, мисля че той ще носи точки от голове и асистенции. А по отношение на защитната тактика на отбора, не случайно полу на шега, полу на сериозно споменах и Видич като евентуален голмайстор, но той е защитник и не е алтернатива на Нани. Лично аз се чудя да взема Фил Джоунс за защитник, понеже имам 2-ма от Евъртън, единия е читав но другия само ми виси резерва и цената му пада та искам да го сменя за Фил Джоунс.
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеАз пък хич не го споделям (мнението на Банго).
След гаврата дето ни я спретнаха Шитито сър Алекс се върна на варианта "победа с по 1 маааксимум 2 на 0".
Като гледам програмата ни до нова година: гостуване на Суонзи, домакинство на Нюкясъл, гостуване на А.Вила, домакинство на Уулвс, гостуване на КПР, гостуване на Фулъм, домакинство на Уигън, домакинство на Блекбърн, гостуване на Нюкясъл (на 4 Януари)...поне в 4-5 от тези мачове няма да пуснем голове!!!
Т.е. хората които ще носят точки в отбора на Юнайтед са:
1/ Де Хеа
2/ Видич
3/ Рио Фърдинанд
4/ Евра
5/ Фил Джоунс...Last edited by Bango; 08.11.2011, 15:58.
Коментар
-
моите кометари
1/ Де Хеа - мислех да си го купя, но дедото почна да ги "върти" и тях, справка последния мач
2/ Видич - става, но ме е страх да не се контузи + ми е малко скъп
3/ Рио Фърдинанд - 70% от мачовете следващите 2 месеца ще бъде на пейката, Евънс е по-добрия избор
4/ Евра - става, но ми е скъп
5/ Фил Джоунс - добра идея
В обобщение - имат бая добра програма за защитата, но им е много скъпа и дедото я върти. Затова залагам на Нани - за него няма избор + цигането е бая голем егоист и бие откъдето свари, само да е той. Спомням си един мач м.г. дето Бербо и Руни се скъсаха да се откриват и да са сами, но не т'ва шиле стреля към вратата поне 10 пъти, докато накрая вкара...
Коментар
-
Аз пък хич не го споделям (мнението на Банго).
След гаврата дето ни я спретнаха Шитито сър Алекс се върна на варианта "победа с по 1 маааксимум 2 на 0".
Като гледам програмата ни до нова година: гостуване на Суонзи, домакинство на Нюкясъл, гостуване на А.Вила, домакинство на Уулвс, гостуване на КПР, гостуване на Фулъм, домакинство на Уигън, домакинство на Блекбърн, гостуване на Нюкясъл (на 4 Януари)...поне в 4-5 от тези мачове няма да пуснем голове!!!
Т.е. хората които ще носят точки в отбора на Юнайтед са:
1/ Де Хеа
2/ Видич
3/ Рио Фърдинанд
4/ Евра
5/ Фил Джоунс...
Коментар
-
Нани и според мен ще е човекът с точките за МЮ в следващите кръговe. Независимо дали ще ги прави от голове или асистенции. С изтеглянето на Рунката назад и закотвянето на Андерсон и Валенсия на пейката, напред останаха само дървета, докато не се върне Йънг. Чичарито тича като муха без глава и без Рууни няма кой да играе за него и да му освобождава пространства. Може и да забие на 2-3 мача по 1 гол от голлинията, но това не е достатъчно. Уелбек е по-продуктивен и по-евтин, но ме съмнява да е твърд титуляр. Гигс и Карик излезнаха в пенсия, а други голаджии не виждам, може би Видич
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениетака е, прав си, не е наню - нали миналата седмица го продадох, за какво ми е сега, макар че скоро, може и да го купя пак
а защо като си без защита ще играещ 3-5-2, ане 3-4-3? Де ти е логиката? А и 2 смени преди мачовете за националите - малко си се поувлякъл, нищо чудно да направиш и трета с "перфектния" си отбор, за да го направиш още "по-перфектен"
Коментар
-
Ами защото не продадох Ба и не мисля, че ще вкара голче идния кръг и за това 3-5-2. Иначе отбора си ми е ок въпреки, че реално ще играя без защита.
А трансферите ги направих по-рано, за да спестя някой лев от трансфери. Сега отбора ми се покчва с 0,3 за един ден.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеАбсурд. Истината е че нямам представа кой е взел този палавник.....
И аз ще играя без защита този кръг, за това съм 3-5-2.
а защо като си без защита ще играещ 3-5-2, ане 3-4-3? Де ти е логиката? А и 2 смени преди мачовете за националите - малко си се поувлякъл, нищо чудно да направиш и трета с "перфектния" си отбор, за да го направиш още "по-перфектен"Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеНани, според мен!
И аз ще играя без защита този кръг, за това съм 3-5-2.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
груец, цъ - чорбалиф съм малко, ма то си е пълен мазохизъм да се гледа/следи беге футбол. освен тоя зико други играчи не им знам, а мач не съм гледал от година сигурно. беге в евротурнирите - от 2-3г поне ги пропускам.
абе я дайте идея - да го сменям ли рунито, много ми писна от съра, последния мач като гледах рошавия бразилец да тича напред а руната да го покрива на бека и ми призля. мислех да съм -8 тоя кръг и да сменя руни за ВДВ+един смотан нападател, ама сега де да знам. а и голям проблем имам в защита - играчите ми са срещу арс, юнайтед и шити. реално съм без защитници тоя кръг, но -4 или -8 не знам дали ще ми е изгодно... абе голям "Х" - хубаво че има пауза че да мисля...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеГруец, кой придърпа бе мискинино?
Коментар
Коментар