IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Koй ще е на финала за шампионската лига тая година. Дайте да залагаме. Паръта прай борбъта
    Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      По принцип си прав, но съм 90% сигурен, че в повечето мачове от Премиършип Сър Алекс ще залага на Видич и Рио в центъра, почти сигурно Евра отляво (от време на време и Фабио срещу по-слабите у дома), както и евентуално ще върти Джоунс с Смоулинг когато последния се възстанови.

В момента не виждам кой от офанзивните играчи на Юнайтед си струва (демек има ВЕЛЮ в него),..може би е по-добре да се заложи на играчи на Арсенал, Тотнъм и Челси...Шитито ще почнат да падат, в един момент - дано е по-скоро!!!
      Аз трябва да имам лонг шот, като се има предвид, че съм тръгнал да се конкурирам със старите пушки и затова ще заложа на малко по-различни играчи до края на януари. Просто нямам избор - трябва да си опредлея малко по-различни играчи, та ако имам късмет Никола да сънува кошмари в края на Януари Иначе Грую си ги сънува, но то е щото сички са с/у него в завера!

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
        моите кометари
        1/ Де Хеа - мислех да си го купя, но дедото почна да ги "върти" и тях, справка последния мач
        2/ Видич - става, но ме е страх да не се контузи + ми е малко скъп
        3/ Рио Фърдинанд - 70% от мачовете следващите 2 месеца ще бъде на пейката, Евънс е по-добрия избор
        4/ Евра - става, но ми е скъп
        5/ Фил Джоунс - добра идея

В обобщение - имат бая добра програма за защитата, но им е много скъпа и дедото я върти. Затова залагам на Нани - за него няма избор + цигането е бая голем егоист и бие откъдето свари, само да е той. Спомням си един мач м.г. дето Бербо и Руни се скъсаха да се откриват и да са сами, но не т'ва шиле стреля към вратата поне 10 пъти, докато накрая вкара...
        По принцип си прав, но съм 90% сигурен, че в повечето мачове от Премиършип Сър Алекс ще залага на Видич и Рио в центъра, почти сигурно Евра отляво (от време на време и Фабио срещу по-слабите у дома), както и евентуално ще върти Джоунс с Смоулинг когато последния се възстанови.

В момента не виждам кой от офанзивните играчи на Юнайтед си струва (демек има ВЕЛЮ в него),..може би е по-добре да се заложи на играчи на Арсенал, Тотнъм и Челси...Шитито ще почнат да падат, в един момент - дано е по-скоро!!!
        Last edited by man_united; 08.11.2011, 16:23.

Коментар

• Дискусията тръгна от варианти за градивни футболисти, по точно халфове и дали Нани е подходящ, така че вратари и защитници не са алтернатива. Аз лично не съм фен на МЮ, така че не ми дреме дали ще вадят точки чрез 1:0 и грозна игра, а дали някой от футболистите в предни позиции е подходящ за покупка. Имам Нани от доста време и преди 10 дни се чудех дали да не го продам заради високата му цена и зацикляне, но с оглед на новата схема на МЮ, мисля че той ще носи точки от голове и асистенции. А по отношение на защитната тактика на отбора, не случайно полу на шега, полу на сериозно споменах и Видич като евентуален голмайстор, но той е защитник и не е алтернатива на Нани. Лично аз се чудя да взема Фил Джоунс за защитник, понеже имам 2-ма от Евъртън, единия е читав но другия само ми виси резерва и цената му пада та искам да го сменя за Фил Джоунс.
          Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          Аз пък хич не го споделям (мнението на Банго).
          След гаврата дето ни я спретнаха Шитито сър Алекс се върна на варианта "победа с по 1 маааксимум 2 на 0".

Като гледам програмата ни до нова година: гостуване на Суонзи, домакинство на Нюкясъл, гостуване на А.Вила, домакинство на Уулвс, гостуване на КПР, гостуване на Фулъм, домакинство на Уигън, домакинство на Блекбърн, гостуване на Нюкясъл (на 4 Януари)...поне в 4-5 от тези мачове няма да пуснем голове!!!

Т.е. хората които ще носят точки в отбора на Юнайтед са:
          1/ Де Хеа
          2/ Видич
          3/ Рио Фърдинанд
          4/ Евра
          5/ Фил Джоунс...
          Last edited by Bango; 08.11.2011, 15:58.

Коментар

• моите кометари
            1/ Де Хеа - мислех да си го купя, но дедото почна да ги "върти" и тях, справка последния мач
            2/ Видич - става, но ме е страх да не се контузи + ми е малко скъп
            3/ Рио Фърдинанд - 70% от мачовете следващите 2 месеца ще бъде на пейката, Евънс е по-добрия избор
            4/ Евра - става, но ми е скъп
            5/ Фил Джоунс - добра идея

В обобщение - имат бая добра програма за защитата, но им е много скъпа и дедото я върти. Затова залагам на Нани - за него няма избор + цигането е бая голем егоист и бие откъдето свари, само да е той. Спомням си един мач м.г. дето Бербо и Руни се скъсаха да се откриват и да са сами, но не т'ва шиле стреля към вратата поне 10 пъти, докато накрая вкара...

Коментар

• Аз пък хич не го споделям (мнението на Банго).
              След гаврата дето ни я спретнаха Шитито сър Алекс се върна на варианта "победа с по 1 маааксимум 2 на 0".

Като гледам програмата ни до нова година: гостуване на Суонзи, домакинство на Нюкясъл, гостуване на А.Вила, домакинство на Уулвс, гостуване на КПР, гостуване на Фулъм, домакинство на Уигън, домакинство на Блекбърн, гостуване на Нюкясъл (на 4 Януари)...поне в 4-5 от тези мачове няма да пуснем голове!!!

Т.е. хората които ще носят точки в отбора на Юнайтед са:
              1/ Де Хеа
              2/ Видич
              3/ Рио Фърдинанд
              4/ Евра
              5/ Фил Джоунс...

Коментар

• Напълно споделям мнението на Банго и именно поради тази причина продадох Руунката и оставих Нани.
                The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Нани и според мен ще е човекът с точките за МЮ в следващите кръговe. Независимо дали ще ги прави от голове или асистенции. С изтеглянето на Рунката назад и закотвянето на Андерсон и Валенсия на пейката, напред останаха само дървета, докато не се върне Йънг. Чичарито тича като муха без глава и без Рууни няма кой да играе за него и да му освобождава пространства. Може и да забие на 2-3 мача по 1 гол от голлинията, но това не е достатъчно. Уелбек е по-продуктивен и по-евтин, но ме съмнява да е твърд титуляр. Гигс и Карик излезнаха в пенсия, а други голаджии не виждам, може би Видич

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    така е, прав си, не е наню - нали миналата седмица го продадох, за какво ми е сега, макар че скоро, може и да го купя пак

а защо като си без защита ще играещ 3-5-2, ане 3-4-3? Де ти е логиката? А и 2 смени преди мачовете за националите - малко си се поувлякъл, нищо чудно да направиш и трета с "перфектния" си отбор, за да го направиш още "по-перфектен"
                    Грую, пак си прав за съжаление... Аз изобщо не съобразих, че идат мачове на нац. отбори и вече направих две смени също... Признавам си - взех си Нани, даже се чудя дали да не го сложа капитан, щото ми "мирише" на като да вкарва голове, особено с рунтавия в полузащита...

Коментар

• Ами защото не продадох Ба и не мисля, че ще вкара голче идния кръг и за това 3-5-2. Иначе отбора си ми е ок въпреки, че реално ще играя без защита.

А трансферите ги направих по-рано, за да спестя някой лев от трансфери. Сега отбора ми се покчва с 0,3 за един ден.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                        Абсурд. Истината е че нямам представа кой е взел този палавник.....

И аз ще играя без защита този кръг, за това съм 3-5-2.
                        така е, прав си, не е наню - нали миналата седмица го продадох, за какво ми е сега, макар че скоро, може и да го купя пак

а защо като си без защита ще играещ 3-5-2, ане 3-4-3? Де ти е логиката? А и 2 смени преди мачовете за националите - малко си се поувлякъл, нищо чудно да направиш и трета с "перфектния" си отбор, за да го направиш още "по-перфектен"
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                          Нани, според мен!
                          Абсурд. Истината е че нямам представа кой е взел този палавник.....

И аз ще играя без защита този кръг, за това съм 3-5-2.

Коментар

• груец, цъ - чорбалиф съм малко, ма то си е пълен мазохизъм да се гледа/следи беге футбол. освен тоя зико други играчи не им знам, а мач не съм гледал от година сигурно. беге в евротурнирите - от 2-3г поне ги пропускам.

абе я дайте идея - да го сменям ли рунито, много ми писна от съра, последния мач като гледах рошавия бразилец да тича напред а руната да го покрива на бека и ми призля. мислех да съм -8 тоя кръг и да сменя руни за ВДВ+един смотан нападател, ама сега де да знам. а и голям проблем имам в защита - играчите ми са срещу арс, юнайтед и шити. реално съм без защитници тоя кръг, но -4 или -8 не знам дали ще ми е изгодно... абе голям "Х" - хубаво че има пауза че да мисля...

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                              Груец, кой придърпа бе мискинино?
                              Нани, според мен!

Коментар

• Груец, кой придърпа бе мискинино?

Коментар

Working...
                                X