IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    LOL

Ореваването си е твоя работа, аз просто констатирам моя грешка. Не обвинявам фентъзито в каквото и да било. Ти грешки не правиш, а само фентъзито греши и те преебава.

Аз допуснах грубата грешка да направя трансферите си прекалено рано, като не бях съобразил че има вероятност да замразят трансферите. Слава богу за сега нямам контузии, но до последно не се знае какво може да се случи.

Иначе отбора ми ще е безумно слаб за идната седмица, така че сега ти е шанса да ме минеш в нашата мини игра.
    Направо се чудя какво коментираш трансфери, като до кръга има още 5 дена...ама твоя работа...нека да минат мачовете на националните отбори и ще видим кой е жив, кой е здрав...
    ПП Англия били световните шампиони и сега съвсем ще им се вдигне самочувствието...трябва да купуваме английски национали май

Коментар

• LOL

Ореваването си е твоя работа, аз просто констатирам моя грешка. Не обвинявам фентъзито в каквото и да било. Ти грешки не правиш, а само фентъзито греши и те преебава.

Аз допуснах грубата грешка да направя трансферите си прекалено рано, като не бях съобразил че има вероятност да замразят трансферите. Слава богу за сега нямам контузии, но до последно не се знае какво може да се случи.

Иначе отбора ми ще е безумно слаб за идната седмица, така че сега ти е шанса да ме минеш в нашата мини игра.
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Много се наших с трансферите аз.

Дано поне сега ВдВ и Агуеро ви са контузени, че да не ми кисне че съм -4.
        нещо не те разбрах, честно. Направил си 2 трансфера и орева орталъка, вместо да се радваш, че миналата седмица нито Агуеро, нито ВДВ направиха нещо смислено, че да можеш и ти да запишеш точки с не особено силния си отбор Не виждам да имаш контузени, така че к'ъв е проблема?
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Много се наших с трансферите аз.

Дано поне сега ВдВ и Агуеро ви са контузени, че да не ми кисне че съм -4.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            хм, сега, като се загледах и забелязвам, че след този кръг полки май ще ни поведе на седмична база и то при положение, че играе с един заяитник по-малко и е омотал вратарите

Йевалата бре, майна
            мдаааа

поредна седмица в която пак ми точкуван отбор съставен от 10 човека, трима от защитниците ми не влизат в игра, правя трансфер който отново не ми носи точки, махат асистенцията на ван Перси, резервния вратар носи цели 7 точки повече от титулярния, другата резерва която не влиза в игра е с 6 точки и т.н.

изобщо карък отвсякъде

Коментар

• Не е така. Днес го бяха пуснали за малко и после пак го замразиха. Явно правят някакъв maintenance.

Коментар

От фентъзито за замразили трансферите незнайно защо и сега няма движение в цените на играчите......
                мчи те винаги ги замразяват така около паузите бре, Колец - баш ти да не го знаеш и да трябва аз да те просвещавам Първите 1-2 дни има въртел, после седмица почивка и чак тогава раздвижване - пазар
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• От фентъзито за замразили трансферите незнайно защо и сега няма движение в цените на играчите......

Коментар

• Ами те реално са ти написали това, което ти обяснявах през уикенда и понеделника.

Коментар

• Колец, ти се смя братчето ми, ама ей на, от фентъзито ми отговориха за асистенциите - enjoy:

Hi there

Thank you for your email. There have been a few questions around some of the
                      assists over the weekend.

The rules state that 'assists are awarded to the player from the goal
                      scoring team, who makes the last touch before the goal is scored. If after
                      this touch, an opposing player touches the ball outside the
                      penalty area altering the intended destination of the ball, then no assist
                      is given, except if this intervention directly results in an own goal'.

Van Persie was not awarded the assist for Vermaelen's goal for Arsenal.
                      Upon review by the Press Association, it was concluded that Gervinho got a
                      touch on the ball so he has been awarded the assist instead of Van Persie.

Demba Ba was awarded the assist for Ryan Taylor's goal for Newcastle.
                      Demba Ba heads the ball from the throw in and then a defender heads the ball
                      out before Ryan Taylor scores the goal. As the defender's clearance is from
                      inside the penalty area Ba has been awarded the assist.

Nani was awarded the assist for the Wes Brown own goal for Manchester
                      United.
                      The incident was referred back to the Press Association who determined that
                      Welbeck did not get a touch on the ball, so Nani was awarded the assist.

I hope this clarifies any confusion.

Regards

FPL

Та има смисъл от писане, шъ знаиш

Коментар

• Ами не е баш така. Вчера когато направих трансферите 3ма от играчите ми се покачваха. Преди малко видях, че явно са замразили трансферите незнайно защо. Е поне утре дано се качат де.

Коментар

За какво излъгах Груец?

Сега видях, че вчера е нямало покачване на цени на играчи, което обезсмисли в голяма степен бързите ми трансфери.
                          принципно за нищо, но с това изречение

Първоначално изпратено от Nikola
                          А трансферите ги направих по-рано, за да спестя някой лев от трансфери. Сега отбора ми се покчва с 0,3 за един ден.
                          въвеждаш в заблуждение, че отборът ти се е покачил заради трансферите, които си направил, т.е. спестил си от това, че си направил трансферите си, коеторе ално за момента не е вярно - нищо кой знае какво, ама пт време на време ме хваща професионалната деформация и си играя да коригирам

Коментар

• За какво излъгах Груец?

Сега видях, че вчера е нямало покачване на цени на играчи, което обезсмисли в голяма степен бързите ми трансфери.

Коментар

Ами защото не продадох Ба и не мисля, че ще вкара голче идния кръг и за това 3-5-2. Иначе отбора си ми е ок въпреки, че реално ще играя без защита.

А трансферите ги направих по-рано, за да спестя някой лев от трансфери. Сега отбора ми се покчва с 0,3 за един ден.
                              покачва се, щото се е качила цената на Рамзи, Перси и Ба и затова Ама лъжи по-културно де, иначе е много лесно да те хванат.

А за трансферите и за Манчо - ще видим. Съра е доста непредвидим и нищо чудно изведнъж Йънг да се оправи и Рунтавото пак да е нападател И аз очаквам зашитна игра от манчо и изборът на зашитик е добра опция, ама твърд титуляр, освен може би видич, а той е ултра скъп, просто няма

Следващият кръг ще е доста интересен, особено ако има и контузии покрай националите, което не го пожелавам, ама се случва...

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
                                Koй ще е на финала за шампионската лига тая година. Дайте да залагаме. Паръта прай борбъта
                                Има тема спорт, която съвсем зарязахте!
                                Там ще ти напиша отговора!

Коментар

Working...
                                X