Първоначално изпратено от Nikola
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеГрую си е купил Нани Все пак тази седмица мисля да ви изненадам неприятно..The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеай поне дай три опита, че да не ти казвам отговора наготово, пък и с Марин имам една друга игра давам жокер - и марин го има, ако не го е продал, че той взе повече смени и от мен да прави
Коментар
-
Идеята беше да гледаме някъде фентъзито, за да видите за какво става въпрос като се заседне някъде от ранния мач до късния и мултикаста на спортала дрънчи, като някой вкара гол. Много е яко и със сигурност трябва да се организираме някой ден да гледаме мачовете някъде.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеСлед работа ще го погледна.
Искате ли да се съберем да гледаме в събота мачовете някъде?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеКой взе бе бастун?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеЕ няма от къде да знаеш, кое ми е от нов или стар играч. Но да кажем, че не си на прав път, но в това ще се убедиш сам в това в събота.
Ти какви трансфери ще правиш? Мислил ли си?
Аз направих вече един трансфер и то точно заради това, че бях убеден, че ще се качи и той си се качи не съм, убеден дали няма да направя още един трансфер или ще си остана с този - ще видим, има още доста време до събота, а може да има и контузени, знам ли....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеЕ има време, но се надявах за поне +0.,7 покачване на стойността на отбора. Към момента съм на 0,3, което е жалко.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеСтратегия man_united. Исках да кача някой лев стойността на отбора, но уви не ми се получи.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеLOL
Ореваването си е твоя работа, аз просто констатирам моя грешка. Не обвинявам фентъзито в каквото и да било. Ти грешки не правиш, а само фентъзито греши и те преебава.
Аз допуснах грубата грешка да направя трансферите си прекалено рано, като не бях съобразил че има вероятност да замразят трансферите. Слава богу за сега нямам контузии, но до последно не се знае какво може да се случи.
Иначе отбора ми ще е безумно слаб за идната седмица, така че сега ти е шанса да ме минеш в нашата мини игра.
Отборът ти не е безумен, но има какво да се търси в него - колкото до мини лигата, то там си на 95% победител, което е плод на мое недоглеждане, твоят по-правилно подреден отбор и доза шанс
А за трансферите - ами те, които трябваше бързо да ъпнат си ъпнаха още вечерта в неделя, че някои дори и в събота, а другите ще ъпват (ако ъпнат) след 2-3 дни. И бай бошнаците да не ритнат цигането, че ще си минус 8 тогаваNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар