Агуеро е играл за Аржентина и дори е вкарал гол Груец.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеами мерси за инфото - на мен ми звучи като "мързи ме да се моря за национала за без пари", предпочитам да ритам за кинтаж в шипъ Ще ги гледаме и ще ги мъдрим до последно и този кръг
Коментар
-
Поне за мен моментната форма на РвП не е за подценяване. Той реално ще ми бъде капитан през следващите 2-3 седмици.
Ето ви малко интересна информация от последните дни за РвП, ВдВ и Агуеро, които са най-логичните кандидати, поне според мен за капитан.
http://www.premierleague.com/page/He...13996,00.html?
http://www.uefa.com/uefaeuro/news/newsid=1715444.html
http://www.mundoalbiceleste.com/Arti...do+Albiceleste)The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
ами почти сигурно няма да сложа РвП - първо е крайно време за голям издън на Арсенал, че те не могат да поддържат дълго време положителни резултати, второ и на РвП му е време да спре да вкарва, трето Норич са ултра лайнян отбор и т.н. и т.н.
Агуеро е добър вариант, да, засега ми е фаворит за капитан и от теб разбирам, че бил контузен - откъде ти е инфото? Щото според мен той е 100% титуляр за този мач, а на Нюкясъл също им е време да отнесат един бой. Бе ще видим, като ти погледна отбора, ако имам време и не съм отнесъл съвсем погледа си, че ще съм на свинско погребение тогава и ще си сметна шансовете. А и е време да те бия сериозно - все пак слънцето понякога огрява и кучия г.зNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеще има доста плач след края на кръга във вторник, май
Мислих за Агуеро капитан (мисля, че ще сложиш него), но е контузен в момента и дори да се възстанови ще пътува чак от Аржентина. Ако толкова напъваш за Ман Сити капитан Силва е най-логичния избор.
Айде понеже не сте ми фактор ще споделя малко информация с вас симпатяги.
Last edited by Nikola; 15.11.2011, 14:18.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеще има доста плач след края на кръга във вторник, май
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеПравилното решение Марински.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеМомчета, мисля да ви послушам! Както казват: "Умният човек се учи от грешките на другите, не от своите собствени.". Та... ще се опитам да се правя на умен тоя път.. Като ги видях милите хорица от Норич каква защита имат, то тоя кръг е нарисуван..The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениемарине, тук бих подкрепил (като никога) колеца - ама от друг страна, както казва новият доктор Естойкоф: който играе пичели, който не играе не пичели така че ти си решаваш, макар вероятността да се погелпиш да е висока
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеМарински, не търси ювелирното отиграване, защото все още си зелен и е риск да слагаш неадекватни хора капитани.
Груец, това с парите е важно, но не и решаващото. Разликата в стойността на отборите ни е доста незначима, за да ти даде някакъв стабилен edge.
Да, бе , колец, засега е малка разликата, само 1 милка, така че не е предимство, вярно е. Само дето понякога 0.1 милки те карат да правиш 2 трансфера вместо 1 и те така -ще видим в понеделник как ще е хаватаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеха-ха, много знаеш ти..
ще ви изненадам с капитана..
Груец, това с парите е важно, но не и решаващото. Разликата в стойността на отборите ни е доста незначима, за да ти даде някакъв стабилен edge.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеЩе си -16?
ще ви изненадам с капитана..
Коментар
Коментар