IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хехехе ще видиш Груец кой съм взел. Ще бъде изненада.

Иначе аз никога не бих направил -4 за защитник, просто защото, ако направи чиста мрежа ще си +2 и така не се оправдава риска, но ти си знаеш. Като цяло буукмеийкърите очакват този кръг да бъде с много голове и да няма чисти мрежи.

А не аз си казвам как аз се чувствам. Вие може да си се чувствате уверени и спокойни, като правите трансфери. -12 не е лошо нещо, когато имаш сериозни проблеми в отбора, но след това поне 2 кръга не трябва да правиш никакви трансфери.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Сега ще се появи груеца, да ти обясни, че това ти се е случило, защото ти е евтин отбора.
      ха дубрутру тетко Маро

Колец, ти взели Бейл, а? Или на Аде-то се хвърли

Аз май няма да правя други трансфери - мисля си за защитник, ама не съм убеден, че ми се занимава за -4, макар че чиста мрежа би ми ги върнала....

И к'во викаш Колец на -4 и се чувстваш тъп, хай сиктир, че аз ако дрънна -12 какъв трябва да съм? А маринския, а
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
        При мен се наложи допълнителен трансфер, защото не ми достигаше кеш за играча, който си харесах за този кръг
        Сега ще се появи груеца, да ти обясни, че това ти се е случило, защото ти е евтин отбора.

Коментар

• При мен се наложи допълнителен трансфер, защото не ми достигаше кеш за играча, който си харесах за този кръг
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Аз винаги, когато съм -4 се чувствам, като пълен тъпак.

Защитата ми за този кръг ми е фрапираща, но пък не си заслужаваше да съм -4 за защитник, за това налях в нападение. Да видим, дали този рисков трансфер ще се изплати.

Коментар

• -4 за този кръг, дано си е струвало
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Мдам... май ВдВ ще играе този кръг. Жалко..

Коментар

• ами много въпроси задаваш - аз ако им знаех отговорите и нямаше тренерски контузии, ехееееее Джеко за мен няма да играе, Нани - не знам, може и да не играе, Агуеро - по-скоро ще играе, но не е сигурно, Балотели - твърд титуляр, според мен, Силва - най-вероятно ще играе, Рунтавото - 100% титуляр, Иван Дърваря - ба ли го, по-скоро ще играе, Персиеца - ако е здрав, ще играе. Очаквам изненанди и от Суонзи, и от Норич, а Нюкясъл нищо чудно и да отнесе нещо голямо в кошницата, а току виж пък взели да избутат до 0:0 - абе изтересна работа ще е
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Здравейте, Видич наистина е потенциален голмайстор, но освен че е скъп, имам опасения че Фърги ще го закотви на пейката, заради съмненията че иска да ходи в Реал, а Съра такива не ги обича и им измисля трениорски контузии. Лично аз бих заложил на Фил Джоунс от защитниците. Прилична цена, има потенциал и за голове и асистенции и е харесван от Съра. На мен основната питанката ми е, кой измежду Нани, Дзеко, Агуеро, Балотели ще бъде оставен да "почива" от тренера си през уикенда? Мисля че само Силва е сигурен титуляр. Предвид гостуването на коравия Суонзи може съра да извади дърводелците и защитната тактика и Нани и Валенсия Йънг да почиват. Дзеко също мисля че ще захапе пейката, а го имам. Другата дилема е дали топ сблъсъците през уикенда ще бъдат голови фиести, както беше досега през сезона или ще преобладават дефанзивните стратегии и ще видим ялови мачове?
                    Не вярвам Венгер и Съра да се хвърлят сляпо в атака, Манчини ще е глупаво ако подцени Нюкасъл и тръгне за победа с разлика, още повече че звездите му играха яко през "почивката" а тези на Нюкасъл си пиха биричката.
                    Аз си мисля, че повече голове ще паднат на Тотнъм-Вила, но там питанката е ще играе ли Ван дер Ваарт и въобще има ли му нещо на него?
                    Челси-Ливърпул ми е нередвидим. Червените винаги играят добре срещу силните отбори и се осират срещу слабаците, но за Челси загуба може да е фатална за амбициите за титла и дори 2-ро място.
                    Успех на всички!
                    Last edited by Bango; 18.11.2011, 10:25.

Коментар

• Е стига бе Марински няма как да се обидя разбрах те.

Нямам търпение отбора ни заработи в нападение, защото имам много добър план включващ Нани, Ианг и Рууни. Иначе аз нямам предвид нападение от Юнайтед, а халфове и нападатели от всички отбори.
                      Last edited by Nikola; 16.11.2011, 11:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                        Маймуно тиии
                        Да поясня - тук се опитваш да хитрееш - к'ви нападатели, к'ви пет лв.? В момента всичкото МЮ от нападателите е селл! Хванахме теее!
                        Надявам се да не се обиди на обръщението, Никола!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                          Според мен не е оферта да се инвестира в нашия отбор, защото единствените титуляри са Видич и Евра, които са много скъпи. На всичкото отгоре допускаме и доста голове. Поне според мен по-адекватно би било тези пари да се инвестират в атаката на отбора.
                          Маймуно тиии

Коментар

• Според мен не е оферта да се инвестира в нашия отбор, защото единствените титуляри са Видич и Евра, които са много скъпи. На всичкото отгоре допускаме и доста голове. Поне според мен по-адекватно би било тези пари да се инвестират в атаката на отбора.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                              Както с Bango и marinbg писахме по-рано: Видич капитан! Ман Ю бият пак с 1-0 с гол с глава на същия...после точки за гол, за 90 минути игра, за чиста мрежа, бонуси и прочие ...

А пък Шитито крайно време е да запишат първа загуба! Тъй че внимателно с тях!
                              Шотлнадското пиянде е непредвидимо, така че само баба Ванга, бог да я прости, може да познае стартовия състав. Иначе, да, зашиттатана мангалчестър си е за купуване в момента, ама коя е зашитата

Коментар

• ами това малко не го очаквах, ама нишо - той си има гарантирано място в Шитито. Ти мани, ми нанито и той вкарал - 0:0 първия мач та ми преебаха оувъра, а сега 6:2 - това бошнаците са най-продажните копелета евър

Коментар

Working...
                                X