IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Аз да не играя за CS-бе? Ти си гони там CS-и аз наливам в нападение. Тевез трябваше да играе 90 минути и да вкара 2 гола баси..

Нищо де. Сега срещу Евертън ще се разшие момчето.

Груйче, you can't stop what/s coming.

ПП: Да гледаме мачовете у нас/вас този уикенд?
    е, аз имам паресте и за нападение, и за полузащита, и за защита - имах презантиман, та затова не купих Тевез (то не че Суарез свърши неква работа, да си бях оставил Ба-ту, поне асистенция даде). Май ше трябва да вземам Минчу празников, ама да видим как ще е - тоя пък няма ли да спре да вкарва, баси

А този викенд съм на банско - имам тиймбилдинг, до гу ева,а ще е супер скука Може другата седмица, примерно?
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      Тоа па, какво си недоволен, ако не беше манчини сега нямаше да влезе хюз с 6 токи и вероятно бонус - вместо да му благодариш, ти си недоволен мен пък ме ядоса Бейл - да го бяха извадили 60-тата минута, че тотал излагейшън накарая
      Иначе пореден нискоточков кръг, ама и другите са по-зле от мен, така че съм на далавера
      Аз да не играя за CS-бе? Ти си гони там CS-и аз наливам в нападение. Тевез трябваше да играе 90 минути и да вкара 2 гола баси..

Нищо де. Сега срещу Евертън ще се разшие момчето.

Груйче, you can't stop what/s coming.

ПП: Да гледаме мачовете у нас/вас този уикенд?
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Фелайни е безподобен звяр. Надявам се да го привлечем още не полусезона.
        ако го привлечете - дирекшън го продавам Нали щяхте да вземате бейнс? Или и дамата накуп? Според мен по-скоро фелайни ще отиде в Челси (и пак ще го продам в такъв вариант).
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Тоя Манчини.......
          Тоа па, какво си недоволен, ако не беше манчини сега нямаше да влезе хюз с 6 токи и вероятно бонус - вместо да му благодариш, ти си недоволен мен пък ме ядоса Бейл - да го бяха извадили 60-тата минута, че тотал излагейшън накарая
          Иначе пореден нискоточков кръг, ама и другите са по-зле от мен, така че съм на далавера

Коментар

• Фелайни е безподобен звяр. Надявам се да го привлечем още не полусезона.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
              Аз пък си купих Фелайни...очаквам да гази нисичките халфове на артилерията и да забие поне един в надяваме се интересен мач (някое 2-2 например)!
              Що ли не сложих и 2 лв. за голмайстор по всяко време...така щях да съм 2 пъти напред!

Коментар

• Тоя Манчини.......

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                  Да контузии винаги се получават за съжаление, някои казват че по-правилната тактика е да нямаш минуси от трансфери, но според мен е въпрос и на късмет, сега Челси сигурно ще вкара 3 на фулам, но дали Торес ще вкара два да ми оправдае трансферите е въпрос на късмет....

btv: Ако ти си загубил интерес, кучето ти се справя мн. добре
                  на мен торес ми е капитан в лигата без смените, но да си го купиш за 3 кръга е безсмислено (поне за мен) - челси пропускат един кръг заради световното клубно, а и 2 от тези 3 мача са им гости, т.е. реално го вземаш за 1 кръг, което си е набутка, затова и аз предпочетох Суарез, въпреки 4-те му жълти картона и чакания от мен 5-ти още в мача с тотенхамите.

П.С. Аз ако съм на мястото на кучето на полки, ще го обадя на другарката, че чиити и играе с ботове

Коментар

май откакто ме изпревари и нещо се пречупи в мен и нещо спря да ми се играе тази игра

иначе кучето нарочно се опитвам да го преебавам лекинко и пак му връзва ................. нечовешки

не му правя смени всяка седмица, опитвам се и да го подвеждам като го набутах с един трансфер на един защитник от лузърите и след като направи смяната вече 2 седмици този трансфер му го държа резерва

изобщо играя срещу кучето с всички средства и пак не мога да го победя

кучешка му работа

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                      дано ти се оправдае риска

преди няколко кръга като си ползвах уайлд картата си написах трансферите до нова година каква ще е смяната на всеки един кръг, но се появяват и контузии и ми се налага да правя по 2 смени в един кръг вече на два пъти

отделно в лигата без смените имам цели 5 контузени състезатели и не мога да събера цял отбор

а и нещо изгубих желание да я играя тази игра и не мога да си обясня защо се получава така...
                      Да контузии винаги се получават за съжаление, някои казват че по-правилната тактика е да нямаш минуси от трансфери, но според мен е въпрос и на късмет, сега Челси сигурно ще вкара 3 на фулам, но дали Торес ще вкара два да ми оправдае трансферите е въпрос на късмет....

Коментар

Този кръг рискувам с повечко трансфери....
                        дано ти се оправдае риска

преди няколко кръга като си ползвах уайлд картата си написах трансферите до нова година каква ще е смяната на всеки един кръг, но се появяват и контузии и ми се налага да правя по 2 смени в един кръг вече на два пъти

отделно в лигата без смените имам цели 5 контузени състезатели и не мога да събера цял отбор

а и нещо изгубих желание да я играя тази игра и не мога да си обясня защо се получава така...

Коментар

• Този кръг рискувам с повечко трансфери....Торсе капитан, с двете звезди на челси зад него..

Отделно от това, Челси Фулам - 1 тв. в тотото

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            П.С. И понеже купих Суарез, очаквам точно този кръг да си получи дългочакания 5-ти жълт картон (заради който се забавих с покупката му 2 кръга
                            ами онзи ден суарез ритна отзад един защитник от суонзи някъде след 70-тата минута, но съдията защо не му даде картон и аз не разбрах

ще го изчакам да видя дали срещу щорите ще го оцветят и после ще видя дали да го взимам...

Коментар

• мани пУашим се за този кръг - имам 7 играчи от дрийм тийма оувърол, с тенденция да станат 9 Баси, както би казал Колеца - ако всичко върви ок, се надявам на доста точков кръг.
                              П.С. И понеже купих Суарез, очаквам точно този кръг да си получи дългочакания 5-ти жълт картон (заради който се забавих с покупката му 2 кръга и цената му поотлетя нагоре от нищото), с който да пропусне очаквания супер лесен мач през уикенда

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                                Над 3.5 си сложих и излезе, макар че на почивката залогчето изглеждаше загубено
                                аз пък мислех, че ще го играеш така както го беше обявил:

Коментар

Working...
                                X