Първоначално изпратено от Nikola
Разгледай мнение
сетили сме се, донт уъри, ама преди това са кпр, където ще играе на 100%, нюкясъл, ливера и норич, а и почти всикчи кофти мачове са в коледния цикъл, а той е ултра непредвидим - да не говорим, че тогава даже си е супер да играеш с големите отбори, щото поне теренът им няма да замръзне като на селските отбори тип Блекпул миналата година. А точно на теб да обяснявам колко изключително важен е късмет със замръзналите терени около новата година и какво значение имат точките тогава, мисля че е абсолютно безпредметно. Пък за тренесрки контузии и реални такива и дума да не говорим
мен ми е много интересна тази тайнственост около фентъзито. Тези измислени ситеми, дето отчитат след 48 часа неща, базирани на уж електронно изчислени показатели, дето се знаят във всяка една секунда и могат да се дадат 2 секунди след последният съдийски сигнал, тази мистерия с цените и т.н. Кому е нужно? Разбирам, че трябва да има и плетени версии, ама поне там наясно ли си с нещата, о, просветени Щото малко стана като СБР-то на банките, дет уж е базирано на формула, ама кога, как и защо се променя и с колко, зависи само от шефа на съответнта банка, ако мога така да се изразя
Коментар