IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Рууни ще даде повече точки от Агуеро според буукмейкърите, така че съм спокоен. Агуеро може да го купя, но ще има едни драми с него след 2-3 седмици, за които още не сте се сетили.

Иначе Груец формулата реално по която се изчислява стойността на играчите е по методология, която малко хора знаят хайде сега не започвай да ревеш и по нея.

Компани ще падне утре със сигурност.

сетили сме се, донт уъри, ама преди това са кпр, където ще играе на 100%, нюкясъл, ливера и норич, а и почти всикчи кофти мачове са в коледния цикъл, а той е ултра непредвидим - да не говорим, че тогава даже си е супер да играеш с големите отбори, щото поне теренът им няма да замръзне като на селските отбори тип Блекпул миналата година. А точно на теб да обяснявам колко изключително важен е късмет със замръзналите терени около новата година и какво значение имат точките тогава, мисля че е абсолютно безпредметно. Пък за тренесрки контузии и реални такива и дума да не говорим

мен ми е много интересна тази тайнственост около фентъзито. Тези измислени ситеми, дето отчитат след 48 часа неща, базирани на уж електронно изчислени показатели, дето се знаят във всяка една секунда и могат да се дадат 2 секунди след последният съдийски сигнал, тази мистерия с цените и т.н. Кому е нужно? Разбирам, че трябва да има и плетени версии, ама поне там наясно ли си с нещата, о, просветени Щото малко стана като СБР-то на банките, дет уж е базирано на формула, ама кога, как и защо се променя и с колко, зависи само от шефа на съответнта банка, ако мога така да се изразя
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
      Грую, тия от Фентъзито ти играят сечено на тебе, бате!
      Аз се прецаках с Етерингтън, но вината си е само моя...
      така е, бре марине - световният империализъм е виновен за сегашното ми класиране А за етеримгтън си е грешка на разстежа при теб - беше ултра вървежен миналата година, щото биеше всякакви статични, но тази не е. Ако беше следил повече играта, щеше да си купиш Уолтърс, ама не може всички да сме еднакви.

За Компанията съм наясно, че ще падне цената му, въпросът е защо все още не е паднала, при положение, че правилото е на всеки 50К чисти трансфери плюс или минус, цената да се качва или да пада Понякога има изключения, но те са за по-скъпите играчи или за по-евтини, които изведнъж качват много - Нюкъсълската защита и Ба-то са типичен пример, но за сефте виждам средно скъп играч, дето няма да играе 2 мача (по дифолъ веднага им свалят превантивно цената с по 0.1 милки), не е пръв сред категорията си и са го продали с 90К да не му падне грам цената. Аномалия, за това и я споменавам - принципно цената на Компани не ме касае, нито ще купувам, нито го имам в състава, че да го продам

Засега няма да правя прогноза за този уикенд, но пак ще се броим в понеделник - всекиму според заслугите
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Рууни ще даде повече точки от Агуеро според буукмейкърите, така че съм спокоен. Агуеро може да го купя, но ще има едни драми с него след 2-3 седмици, за които още не сте се сетили.

Иначе Груец формулата реално по която се изчислява стойността на играчите е по методология, която малко хора знаят хайде сега не започвай да ревеш и по нея.

Компани ще падне утре със сигурност.
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          Апропо, пак да питам за Компани - вече 90К са го прадали, а цената му не е мръднала
          Грую, тия от Фентъзито ти играят сечено на тебе, бате!
          Аз се прецаках с Етерингтън, но вината си е само моя...

Коментар

Спокс бе Марински. Имам и Нани. Дано ги разжалваме брутално Съндърланд и има много голове та да мога да дръпна по-осезаемо, че в момента разликите са минимални.
            eпа точно за т'ва заслужаваш Агуера да зашие хеттрик, че да се драпаш по макарите после що си го продал А Рунтавото може и още да свали от цената си, щото мнозинството прави точно обратното - продава руни и купува Перси, но де да видим. Аз пък не съм убеден дали да си го купувам изобщо, но е твърде вероятно да го купя все пак

Апропо, пак да питам за Компани - вече 90К са го прадали, а цената му не е мръднала

Коментар

Спокс бе Марински. Имам и Нани. Дано ги разжалваме брутално Съндърланд и има много голове та да мога да дръпна по-осезаемо, че в момента разликите са минимални.
              Джентълменът в теб заспа, Кольо, ти нали ми обеща нещо!..

Коментар

• Спокс бе Марински. Имам и Нани. Дано ги разжалваме брутално Съндърланд и има много голове та да мога да дръпна по-осезаемо, че в момента разликите са минимални.

Коментар

http://www1.skysports.com/football/news/11095/7289199/?

Хъм... по всичко изглежда, че ще си играе нападател. А най-готиното е че той пада 0.2 тази седмица, което ми позволи да направя директно Агуеро -> Рууни без да съм -4.
                  ГАД!

Коментар

• http://www1.skysports.com/football/news/11095/7289199/?

"Last night his awareness of people around him was really good. His first touch was excellent, which gave him the time to look up and move away from opponents. He did very well.

"But I'm not putting any marker down for that position for him. You want him to be in positions where he can get you more goals.

"I think that position is where he normally plays. It depends on what we've got in midfield."
                    Хъм... по всичко изглежда, че ще си играе нападател. А най-готиното е че той пада 0.2 тази седмица, което ми позволи да направя директно Агуеро -> Рууни без да съм -4.

Коментар

• Коментар

• е, той съра обияа да експериментира - Брабуката ифра централен зашитник последните 10 минут на по-предишния мач за купата, така че нищо ново А и халф, халф, колко да е халф....

П.С. Наистина една огромна част от играещите фентъзито са малоумни да си купуват сега Ба-то - за един мач и то срещу Евертън, ама то аз ако го имах щях да го продам още миналият кръг, пък той заби хеттрик на Британия, така че не се знае нищо. да не говорим, че има много народ дето си играят тяхна си лига - не за точки, а за най-скъп отбор, така че от тяхната гледна точка ба-то си е задължителен

П.П.С. Абе нешо не ми изглежда у ред пак Фентъзито - Компания го бяха купили 60К народ миналат седмица и качи с 0.2 милки, а сега са го продали над 60К народ, а не е паднал и със стинка

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                          Като гледам лудия дедо до края на годината ще сложи руньо вратар... Тоя Кольо пак изкяри, че не го купи...
                          Ами просто не си пишете домашното. Има безплатни сайтове, в които може да видите реално на каква позиция играе Рууни последните 4 мача. 12.2м за нападател, който играех халф няма как да дам на този етап, въпреки че срещу Съндърланд на 90% ще играе нападател....

Коментар

Евалата за Руунката. Най-логичното беше да го вземеш него и да го боднеш капитан, защото ме препокриваш с моя (знеш кой ще сложа сигурен съм).

Знам, че ще съжалявам жестоко че няма да имам Рууни този кръг но това е положението. Планът ми от бая време беше да го взема за GW12. Просто не мога да продам Ба и да взема Руунката, когато Ба е в такава форма. Много е важно да не правя трансфери преди 2те седмици международни мачове, в които няма да има първенство.
                            Като гледам лудия дедо до края на годината ще сложи руньо вратар... Тоя Кольо пак изкяри, че не го купи...

Коментар

• Евалата за Руунката. Най-логичното беше да го вземеш него и да го боднеш капитан, защото ме препокриваш с моя (знеш кой ще сложа сигурен съм).

Знам, че ще съжалявам жестоко че няма да имам Рууни този кръг но това е положението. Планът ми от бая време беше да го взема за GW12. Просто не мога да продам Ба и да взема Руунката, когато Ба е в такава форма. Много е важно да не правя трансфери преди 2те седмици международни мачове, в които няма да има първенство.

Коментар

• ами не знам дали ще правя други трансфери освен Рууни, ако не се контузи де - ще чакам пак петък вечер или събота сутрин и тогава ще решавам. Най-вероятно ще вкарам и Рууни капитан. Пък и трансферите ми станаха множко напоследък, а и отборът ми си е доста подреден. Но пък имам едни пари за харчене и ме сърбят ръцете

Аз принципно не съм лесно обидчив, но не обичам да ми се вкарават думи, които не полавам. Иначе,.че обичам да си мрънкам е факт, но ефакт и че винаги ще си призная, ако греша и че не се смятам за безгрешен. Затова и реагирам така - нали не пия кафе и сутрин съм кисел

Коментар

Working...
                                X