IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
    Да, най-добре кажи на кучето ти да вземе Адебайор и да го сложи капитан, или направи нещо друго!..... - гледам този кръг пак ни е разбило....
    кучето е болно ................ а болен на легло се "лекува"

от фентъзи лигата взели, че взели 3-те точки бонус от шоукрос (разбирай от отбора на кучето ми), и взели, че дали 2 точки бонус на камерън (разбирай, че са ги дали бонус на моя отбор) ................... и не знам сега кучето как ще го преживее този факт

Коментар

• Момчета, изтрил съм се от лигата на Инвестора някак си, какъв е кода, някой знае ли го?...

Коментар

• Явно всички сте надушили Торес.

Аз мисля от по-следващия кргъг да съм с нападение Рууни - Суарез - Торес.
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          полкич, стига се излага
          аз мисля, че други се излагат

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          - имаш полезни мнения, които уважвам и двойно повече спам и дърляне,
          това са субективни твои изводи които не ме касаят пряко

които не ти правят чест.
          хаххахаа чест ..................... какво разбираш ти под чест??? ..................... сигурно трябва да оставя някой аутсайдер да се прави на велик и да си мисли, че е над другите ли???

ами тогава смятай, че нямам чест

Възрастен човек си, дръж се сполучливо, както казва сестра ми на дъшеря си (апропо живеят в Пловдив).
          свободна държава и всеки може да живее където му харесва ................ не е като навремето да се иска жителство за да можеш да живееш някъде или да ти се налага да взимаш "открит лист" за да можеш да отидеш до свиленград, петрич, видин, малко търново и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
            нали знаеш, че играя с всички сили срещу кучето и пак му връзва

иначе кучето със салам не можеш да го изплашиш ................ виж , предлагам ти да опиташ с някоя миризлива слива и най-добре да е кюстендилска
            полкич, стига се излага - имаш полезни мнения, които уважвам и двойно повече спам и дърляне, които не ти правят чест. Възрастен човек си, дръж се сполучливо, както казва сестра ми на дъшеря си (апропо живеят в Пловдив).
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Да, най-добре кажи на кучето ти да вземе Адебайор и да го сложи капитан, или направи нещо друго!..... - гледам този кръг пак ни е разбило....освен това водя битка за оцелеване в Хет то хед лигата съм в зоната на изпадащите и мача с него ми е задължителен ако искам да се спася... дай да го подкупим с салам ако требва?
              нали знаеш, че играя с всички сили срещу кучето и пак му връзва

нали знаеш, че една от малкото ми загуби е точно срещу кучето

иначе кучето със салам не можеш да го излъжеш ................ виж , предлагам ти да опиташ с някоя миризлива слива и най-добре да е кюстендилска ............ докато се занимава със сливата може да му се отвлече вниманието и да го тушираш в лигата "един срещу друг"
              Last edited by 2012; 12.12.2012, 18:17.

Коментар

после взех да се питам дали адебата не е по-добрата опция
                +1, Аджебату е по-добрата опция
                +1 и за Торес и Суарез, само дето подобна нападение значи да махна Ван Перси, което не искам да правя, но може и да го направя
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

ами тя е такава тази игра .............. един взима даден футболист, а друг го маха

иначе дефо го взех още като го смениха срещу евертън в последните минути като водеха с 0-1 ................... гледах мача .............. видях, че не излиза контузен и веднага го трансферирах

Да, най-добре кажи на кучето ти да вземе Адебайор и да го сложи капитан, или направи нещо друго!..... - гледам този кръг пак ни е разбило....освен това водя битка за оцелеване в Хет то хед лигата съм в зоната на изпадащите и мача с него ми е задължителен ако искам да се спася... дай да го подкупим с салам ако требва?

Коментар

Аз пък замених Торес и сега съм с нова звезда в Атака - Дефо, дано не се контузи до събота
                    ами тя е такава тази игра .............. един взима даден футболист, а друг го маха

иначе дефо го взех още като го смениха срещу евертън в последните минути като водеха с 0-1 ................... гледах мача .............. видях, че не излиза контузен и веднага го трансферирах

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                      Не взе Жервиньо или Чакмак...не си лоялен артилерист май!

Е аз си имам супер звездата Жиру! - които ведно с Кошчелни, Диаби и Счесни прави Арсенал железни....само чакам деня в който ще играят заедно..

Коментар

Аз пък замених Торес и сега съм с нова звезда в Атака - Дефо, дано не се контузи до събота
                        Не взе Жервиньо или Чакмак...не си лоялен артилерист май!

Коментар

няма никакво значение къде ти е позицията защото всичко е временно на този свят

иначе и аз съм на същото мнение и затова ще заложа на двамата ........... когато му дойде времето

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                            Моето мнение относно нападателите е, че до отваряне на трансферния прозорец, Суарез и Торес(след клубното първенство) ще се разцепят от точки, но с оглед mid-table позицията ми в класирането, твърде вероятно е да съм в заблуда
                            няма никакво значение къде ти е позицията защото всичко е временно на този свят

иначе и аз съм на същото мнение и затова ще заложа на двамата ........... когато му дойде времето

Коментар

• Моето мнение относно нападателите е, че до отваряне на трансферния прозорец, Суарез и Торес(след клубното първенство) ще се разцепят от точки, но с оглед mid-table позицията ми в класирането, твърде вероятно е да съм в заблуда
                              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Според мен няма смисъл от трансфер, ако отбора ти е готов и без него, едва ли ще загубиш кой знае колко от обезценка на Джонсън
                                мерси за изразеното мнение .................. все още съм в "чуденка"

------------------------------------

иначе преди време всички се бяхте накачили на вън пер$$$и и ви предупредих, че ще уцелите пак гредата но не ми повярвахте

сега гледам, че се насочвате към рунтавото добиче, но пък изтървахте последните 2 кръга в които вкара по 2 гола .................... май му е време на руньо да запише някоя нула ............. или зеро както груйчо обича да казва

Коментар

X