IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Груец, моля те не спирай да пишеш и не му се връзвай на Полкито той си е такъв. Нормално е да се захапваме, както казах това е един от чаровете на играта. Много е важно да се знае, че тези коментари не са на лична основа и са с възможно най-приятелския тон. Иначе Груец, ако наистина възнамеряваш да пишеш, когато ме минеш май няма да пишеш тази година.

Ти сега кажи какви трансфери мислиш да правиш освен Руунката естествено.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• уф, полки пак се е вихрил - явно Х-са снощи го е поизнервил Принципно си прав, объркал съм думата в бързината - факт, благодаря за корекцията, но значението си го схванал, а ще го разбереш и на практика съвсем скоро

Гледам и Колеца те е подкрепил, ама то йе нормально, както биха казали "брачата" - все пак води и има право да злорадства. Нека не му отнемаме 5-те минути (кръга) слава, с които гордо се кичи

Аз мрънкам само за едно нещо и то защото е нелогично - бонусите. Всичко друго ми е ок, като добавям, че до голяма степен играта е и на късмет, което Колеца отрича, но аз принципно съм ок и с късмета - част от живото ни е все пак.

Ако толкова дразня - няма проблем, спирам с коментарите и ще си пишем пак когато/ако мина Колеца...
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
        джойннах, мерси
        от другата седмица почвам да ви обирам скалповете
        That's the spirit!

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
          навярно това, че ти се иска да оспориш всичко което не е в твоя полза

вземи си направи един сайт и си ги точкувай както си искаш

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            А на твоето изпреварване, Колеца му вика маркет ънефишънси, ама то ще си проличи още в следващият кръг, ако няма тренерски или други контузии
            аз от началото на сезона ти играя с двама играчи по-малко почти всеки кръг и много рядко с капитан, а ти ми пишеш следващия кръг какво щяло да стане, ако еди какво не се случило

нали знаеш, че в реалността идеални положение не съществуват или по-скоро са изключения

и кое му е инефишънси-то на пазара, че и се опитваш да използваш думи които бъркаш

навярно това, че ти се иска да оспориш всичко което не е в твоя полза

вземи си направи един сайт и си ги точкувай както си искаш

Коментар

• джойннах, мерси
              от другата седмица почвам да ви обирам скалповете

Коментар

• Фентъзито трупа популярност, което е страхотно.

Не мога да разбера хората, които купуват Демба Ба само за един кръг. Програмата му след домакинството на Евертън става ужасна. Аз лично нямам търпение да го продам, докато хората се счупват да го пазаруват. Днес само са го накупили 13,767 човека и е със 78% да се качи. Странни хора играят тази игра.

Коментар

не съм в лигата ви, само ви зяпам да се уча. аз стартирах след 5ти кръг така че нямаше смисъл да джойнвам някъде...
                  първи сезон ми е - чисто нов съм
                  ами ако искаш, включи се и ти - кода го имаш, безплатно е, а и заека ще има с кой да се състезава Пък и винаги е интерсно да видиш някой от долната половина на класирането дето е бил "майсторите" от челото
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

не се джойнал, бре, то момчето си го каза - ако така четеш и статистиките, като мненията

Заек, ей ти кода за лигата - 20815-37895, ако искаш се пиши, ама ще си в последните, ако играеш само от 4 кръга
                    Благодаря за кода.........прибавих се,от следващия кръг ще съм в класацията.....

Коментар

кравата, ти кой си бре, серсемино - къ пъ не се научихте да се обозначавате бе, да му се не види
                      не съм в лигата ви, само ви зяпам да се уча. аз стартирах след 5ти кръг така че нямаше смисъл да джойнвам някъде...
                      първи сезон ми е - чисто нов съм

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                        Добре дошъл. Как ти се казва отбора и изобщо джойнал ли си се в нашата лига?

Груец, знам че няма как да разбереш защо Ба трябваше да разжалва. За това е такава и разликата в точките ни. Като цяло мисли в насока value for money.
                        не се джойнал, бре, то момчето си го каза - ако така четеш и статистиките, като мненията

Заек, ей ти кода за лигата - 20815-37895, ако искаш се пиши, ама ще си в последните, ако играеш само от 4 кръга

Коментар

• [QUOTE=Nikola;1059169214]Добре дошъл. Как ти се казва отбора и изобщо джойнал ли си се в нашата лига?

Благодаря...Отбора ми е кръстен "bigicha" ,а относно лигата не съм се присъединил още......Поздравления за избора на Ба.........и аз скромно ще се похваля с него

Коментар

ами след шамп лига може да му дадат почивка ми се струва. не че не може да вкара 3 гола за 15 минути игра де а и следващия кръг гостуват на норич а те са трудни. проблема е че не виждам друг подходящ за смяна - програмите за следващите 2 кръга и на челси и пул и на шити и на нюкасъл не ми харесват, така че си карам с перси. все пак за да се подсигуря срещу треньорска контузия ще трябва да измисля една хубава смяна да чака на първо място....

луда игра, с такъв кеф не съм гледал мачове от години
                            кравата, ти кой си бре, серсемино - къ пъ не се научихте да се обозначавате бе, да му се не види

Коментар

• хехе, то ако знаех предварително какво ще стане - примерно, ако бях сменил само Джерард и не правих 3 смени, за да си купя Агуера, сега щях да съм с 81 точки, но думичката АКО е много, много условна Аз засега съм доволен от състава си и смятам, че в мидъл търм ще ме радва много. Или пък ще радва противниците ми много - важното е, че ще има поводи за радост

А на твоето изпреварване, Колеца му вика маркет ънефишънси, ама то ще си проличи още в следващият кръг, ако няма тренерски или други контузии

Коментар

Я го глей полки, дето винаги е бил на почетна дистанция зад мен,а в момента ме води

Успех
                                докато се занимаваш с николчо, може и хаки , и маринчо да те изпреварят

иначе отборчето ти много ме кефи за поредна седмица и аз бих го направил същия състав ........................ но дали тези играчори не трябваше да ги имаш от началото на миналия месец

малко вървиш след събитията ми се струва

виж помисли кои ще са актуалните играчи през ноември

Коментар

Working...
                                X