IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Не естествено. Виж му програмата и предстоящия му мач.
    ами след шамп лига може да му дадат почивка ми се струва. не че не може да вкара 3 гола за 15 минути игра де а и следващия кръг гостуват на норич а те са трудни. проблема е че не виждам друг подходящ за смяна - програмите за следващите 2 кръга и на челси и пул и на шити и на нюкасъл не ми харесват, така че си карам с перси. все пак за да се подсигуря срещу треньорска контузия ще трябва да измисля една хубава смяна да чака на първо място....

луда игра, с такъв кеф не съм гледал мачове от години

Коментар

• Първоначално изпратено от PapilloN* Разгледай мнение
      Здравейте и от мен.....Научих за играта от скоро,но нямаше как да не се пробвам да си направя добро отборче,тъй като съм фен на английската висша лига........От четири седмици играя,но резултатите не са добри .........Надявам се нататък да си подобря класирането
      Добре дошъл. Как ти се казва отбора и изобщо джойнал ли си се в нашата лига?

Груец, знам че няма как да разбереш защо Ба трябваше да разжалва. За това е такава и разликата в точките ни. Като цяло мисли в насока value for money.
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Здравейте и от мен.....Научих за играта от скоро,но нямаше как да не се пробвам да си направя добро отборче,тъй като съм фен на английската висша лига........От четири седмици играя,но резултатите не са добри .........Надявам се нататък да си подобря класирането

Коментар

• Дали за изпросени дузпи дават точки...там тоя мангал Суарез ще е Но 1 във всички дивизии на Англия

ПП Поне вече няма да говорим за симулации на играчи на Юнайтед, защото Лиусчо превзе темата изцяло!
          Last edited by man_united; 01.11.2011, 18:09.

Коментар

Груец не се караме с Марин бе. Просто си се прихранваме културно, което е съществена част от фентъзито. Вчера примерно, докато гледах мача ми звъннаха 5-6 човека да ме хранат за Ба.

Иначе съм далеч от мисълта, че си мислиш, че Ба ше ми е дългосрочна инвестиция. Още GW 12 заминава за Рууни. Много ме радва мисълта ти че покупката на Ба е била на късмет. Всичко е статистика .

Ето ви малко малко информация, за да видите the tip of the iceberg и да прецените срещу какво се изправяте.

ми мерси за инфото, ама пак не става ясно защо примерно Ба трябва да вкара 8 гола за 5 мача, а Суарез да има само 2, при положение, че го размазва по абсолютно всеки един показател от посочените Иначе статистиката си важи отвсякъде, ама не винаги както казах, уцели момента и ти върза - браво за което.

А класирането след този кръг в платената е:

1. никола - 556
            2. полки - 489
            3. аз - 485
            4. марин - 467
            5. хаки - 454

На седмична ни е бил хаки със 72, но колеца продължава да води за седмичния приз със 75 точки. ще се броим пак следващата седмица
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• аз си направих смяната за следващия уикенд

може да купите модрич понеже го изритах от отбора ми и очаквам сега да направи някой добър мач и съответно да започне да дава точките които до сега правеше ван дер ваарт

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
                последните 2 думи силно ме натъжиха
                мерси за инфото!

бай дъ уей, дали не е време за смяна на перси вече?
                Не естествено. Виж му програмата и предстоящия му мач.

Коментар

• последните 2 думи силно ме натъжиха
                  мерси за инфото!

бай дъ уей, дали не е време за смяна на перси вече?

Коментар

• Играта е наистина безумно добра.

Infulеnce ти показва до колко играта на отбора се гради около въпросния играч.

creativity ти показва в каква степен играча участва в изграждането на атаките и извежда съотборниците си на стрелкова позиция.

Последното thread показва колко шута към и във вратата има даден футболист.

Като цяло колкото по-високи са тези индекси толкова по-вероятно е този футболист да изкара повече бонус точки, защото е замесен във всичко интересно пред противниковата врата. Това е много малка част от статистиката, която използвам и тази е специфично за нападатели. За халфове примерно има съвсем различни индекси и параметри. Взимам ги от Otptastat и се плащат.

Коментар

• Nikola, от къде ги взимате тия статистики? и какво представляват influence, creativity, threat?
                      много яка игра, но съм съвсем нов и ....

Коментар

• Груец не се караме с Марин бе. Просто си се прихранваме културно, което е съществена част от фентъзито. Вчера примерно, докато гледах мача ми звъннаха 5-6 човека да ме хранат за Ба.

Иначе съм далеч от мисълта, че си мислиш, че Ба ше ми е дългосрочна инвестиция. Още GW 12 заминава за Рууни. Много ме радва мисълта ти че покупката на Ба е била на късмет. Всичко е статистика .

Ето ви малко малко информация, за да видите the tip of the iceberg и да прецените срещу какво се изправяте.

Last edited by Nikola; 01.11.2011, 12:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          Не се карайте де и двамата сте големи хора и най-вече точни - няма сми от подобни работи. Колеца малко снизходително гледа и те така стават работите, но все пак той е най-дълго игралият тази игра сред нас, пък и там в другата лига играе с извънземни Аз вече казах - Марин има страхотен отбор като за тази игра и макар да не уцелва много-много капитаните и да няма единични проблясъци, които са си много важни, има много стабилно представяне - докато за Григор съм на 100%, че ще взема баса с него, то за Лигата хич не съм убеден, макар че си вярвам, че пак аз ще спечеля

Колкото до капитаните - да, наясно съм, ако не се извъртиш нещо в последния момент, но ти си сравнително праволинеен, а и няма много сми да правиш изненади, щото водиш Но да държиш Ба - нали се сещаш, че този късмет при него е въпрос на време да свърши. както и приказката на Нюкясъл междуврпочем, но ти извлече максимума от един такъв полубезплатен играч. Все пак 8 гола от 15 за отбора и то всичките 8 вкарани в последните 5 кръга си е ултра късмет, хеле пък сега, като четох някъде, че Ба е първият вкарал хеттрик на Британия стейдиъм

А марин бързо схваща и аз се притеснявам малко от трансферите му - вярно, че са малко множко и още не ги уцелва най-точно (то за това си трябва и късмет и малко нюх), но е въпрос на време и догодина ще е страшно. Я го глей полки, дето винаги е бил на почетна дистанция зад мен,а в момента ме води

Успех
                          Грую, не се караме, аз просто се заяждам с Никола
                          Иначе играта е интересна, спор няма. Кара те да имаш малко по-общ поглед в/у лигата и да търсиш валю фор мъни На мен ми се отдава, но малко избързах предвид факта, че мачове много-много не гледам...
                          Т'ва с капитаните е късмет сериозен, но няма какво да се жалим, аз моята стратегия вече я знам. Трябва да се притесняваш ти за две бутилки уиски!

Коментар

• Не се карайте де и двамата сте големи хора и най-вече точни - няма сми от подобни работи. Колеца малко снизходително гледа и те така стават работите, но все пак той е най-дълго игралият тази игра сред нас, пък и там в другата лига играе с извънземни Аз вече казах - Марин има страхотен отбор като за тази игра и макар да не уцелва много-много капитаните и да няма единични проблясъци, които са си много важни, има много стабилно представяне - докато за Григор съм на 100%, че ще взема баса с него, то за Лигата хич не съм убеден, макар че си вярвам, че пак аз ще спечеля

Колкото до капитаните - да, наясно съм, ако не се извъртиш нещо в последния момент, но ти си сравнително праволинеен, а и няма много сми да правиш изненади, щото водиш Но да държиш Ба - нали се сещаш, че този късмет при него е въпрос на време да свърши. както и приказката на Нюкясъл междуврпочем, но ти извлече максимума от един такъв полубезплатен играч. Все пак 8 гола от 15 за отбора и то всичките 8 вкарани в последните 5 кръга си е ултра късмет, хеле пък сега, като четох някъде, че Ба е първият вкарал хеттрик на Британия стейдиъм

А марин бързо схваща и аз се притеснявам малко от трансферите му - вярно, че са малко множко и още не ги уцелва най-точно (то за това си трябва и късмет и малко нюх), но е въпрос на време и догодина ще е страшно. Я го глей полки, дето винаги е бил на почетна дистанция зад мен,а в момента ме води

Успех
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Добре. Разбрахме се. Давам ви една седмица без Руунката. Да не кажете само после, че съм бил неблагосклонен баси.

Коментар

Какво искаш да кажеш Марине... че слънцето не изгрява за мен ли?

Иначе ще ти направя услуга и няма да ти прибирам 20те кинта, защото не е редно. Догодина, обаче живот и здраве, когато започваме от равен брой точки и вече имаш една година опит зад гърба си с удоволствие бих ти взел парите. Но нека не те отказвам от фентъзито преди още да ти е станало интересно.

Груец, ти вече знаеш кой ще ми е капитан нали?
                                Нищо де... длъжен съм да предложа
                                Иначе играта е добра и ме запалихте, кофтито е че отнема време, но пък ме накара да гледам и различни мачове, освен тея на Ливърпул. Ти моля те си запази покупката на рунтавото за гейм уик 12, че да дадеш малко шанс и на нас, м!

Коментар

Working...
                                X