IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какво искаш да кажеш Марине... че слънцето не изгрява за мен ли?

Иначе ще ти направя услуга и няма да ти прибирам 20те кинта, защото не е редно. Догодина, обаче живот и здраве, когато започваме от равен брой точки и вече имаш една година опит зад гърба си с удоволствие бих ти взел парите. Но нека не те отказвам от фентъзито преди още да ти е станало интересно.

Груец, ти вече знаеш кой ще ми е капитан нали?
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Много го мисля Руунката, но пак ти казвам не виждам причина да правя трансфер само и само, за да го взема, когато имам читав отбор. Със сигурност ще го взема за GW12, но за тази не искам да съм -4, защото трябва да продам Ба за Рууни и -4, когато Ба има домакински мач и е във формата на живота си. Просто няма смисъл.

Иначе моя капитан е ясен и ако бях на твое място щях да играя с капитан Рууни, защото ме покриваш с моя капитан, а аз нямам Рууни.

А Марин вече е в амок. До момента има 3 трансфера преди мачовете от Европа.
      За Руни - вече го взех и го сложих капитан - прогноза 1 дузпа + 1 асистенция за мексиканското шиле + 3 точки бонус;
      За моите трансфери - прав си, че не трябва да се правят по много, но:

- на мене ми е първа година и още се уча;
      - малко ми се кунтузиха играчите снощи и нямаше как тази седмица - това ми е смяната от снощи;
      - първата ми която беше неизбежа е, че исках да си взема едно момче което е евтино за потенциала си (Груювата логика ми харесва!);

Иначе ти си стягай опинците, че имаш предложение което ОТНОВО е доста щедро предвид текущото класиране - а именно - кой кого на края на първенството на по 20 кинта. Ако ми беше 2 сезон с удоволствие бих направил и по-сериозен залог, щото ми е винаги било интересно да покажеш на някой отворко, че е по-добре да осъзнава, че слънцето не изгява заради него...

Коментар

• Много го мисля Руунката, но пак ти казвам не виждам причина да правя трансфер само и само, за да го взема, когато имам читав отбор. Със сигурност ще го взема за GW12, но за тази не искам да съм -4, защото трябва да продам Ба за Рууни и -4, когато Ба има домакински мач и е във формата на живота си. Просто няма смисъл.

Иначе моя капитан е ясен и ако бях на твое място щях да играя с капитан Рууни, защото ме покриваш с моя капитан, а аз нямам Рууни.

А Марин вече е в амок. До момента има 3 трансфера преди мачовете от Европа.
        Last edited by Nikola; 01.11.2011, 11:05.

Коментар

• да, така си, шанс си трябва. С тези различните играчи за по 5-6 милки, дето да дават точки е много повече на късмет, отколкото да си правиш врътки, за да събереш кинти за скъпи играчи, от които да чакаш точки Всеки с тактиката си, засега твоята е по-печеливша, а моята - не, но има време. Басът ни е да края на Ноември, там който кръг се пада, мисля, че е за след 13-ти кръг и доколкото виждам в момента, след прееБАването сноши, вече ти водиш с малко

За Рууни още се чудя - най-вероятно ще направя твоята схема, която си описал, а може и още нещо да врътна Ще видим, и за капитан не съм се решил още - ще мисля всичко след като минат мачовете за евротурнирите. А ти, ако не вземеш Руни, много ще плачеш, но да спра вече с прогнозите, че колкото пъти се изцяпш нещо с насмешка и то вземе, че стане - вярно, че съм бил при баба Ванга, ама чак пък толкоз
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            което си е, си е. Браво за това, че го купи, ама такъв късмет, като тоя няма:
            1. Три гола на Стоук като гости никой друг няма да вкара
            2. Двама защитници да ти се контузят още до към 30-тата минута, едва ли ще има до края на шампионата
            3. Първият гол, при паса на Крул, имаяе 3-ма играчи на Нюкясъл в 1000% засада - повторенията бяха категорични
            4. Дузпата за третия гол нямаше да я даде дори и български съдия при предварително уговорен мач за победа с дузпа

Но както казах и преди - и шансът го има в зара, само да не съм те чул да се оплакваш, че не ти грухтяло

1. Така е. Тук изгрухгя, но и това трябваше да се случи рано или късно.
            2. Нормално. На мен един от защитниците ми получи червен картон, но не го правя на въпрос нали?
            3. Абсолютна засада да.
            4. Дузпата беше абсолютно идентична с тази за Стоук, но понеже Уолтърс я би не виждам да се оплакващ от нея.

До кой GW ни беше баса Груец, че е време да напъна и там. Колко точки ме водиш в момента, че не ги следя?

Иначе нека ти кажа какво ще се случи следващата седмица. След мача ни за ШЛ ще вземеш Рууни на мястото на Адебата и до края на седмицата ще мислиш кой аджеба да сложиш капитан. Може и да направиш още 1-2 безсмислени трансфера, но мисля че вече лека полека започва да ти увира главата с тези трансфери. Сам виждаш колко е важно да имаш играчи, като Ба които никои ги няма. Differential играчите са много важна част от фентъзито, но е много трудни да ги намериш за съжаление.

Аз все още не съм решил, дали да взема Руунката. Много се чудя, дали да не пробвам като твоето нападение, но както ти казах имам добър отбор за идната седмица. Абе ще го мисля след ЩЛ. Ако не направя трансфер сега през GW12 ще мога да направя 3 трансфера за -4, което е допустимо

Коментар

• което си е, си е. Браво за това, че го купи, ама такъв късмет, като тоя няма:
              1. Три гола на Стоук като гости никой друг няма да вкара
              2. Двама защитници да ти се контузят още до към 30-тата минута, едва ли ще има до края на шампионата
              3. Първият гол, при паса на Крул, имаяе 3-ма играчи на Нюкясъл в 1000% засада - повторенията бяха категорични
              4. Дузпата за третия гол нямаше да я даде дори и български съдия при предварително уговорен мач за победа с дузпа

Но както казах и преди - и шансът го има в зара, само да не съм те чул да се оплакваш, че не ти грухтяло
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

хубаво е, че си вярваш - ако не стане нещо извънземно и Иба-то не вката хеттрик срещу Соук, то пак ще те бия на седмична, а ако не правиш трансфери, то следващата пак ще я загубиш. Вярно, засега бия с малко, но то капка, по капка....

Ти си малко особен човек и имаш някакво особено мислено, тип "Трай, бабо, да не чуе дявола" Няма лошо - аз лично те приемам като основен противник и дори не гледам останалите и не ги броя, а полки и марин, а та са ми на един к.р разстояние, но малко дразниш с това поведение. Пак казвам - няма лошо, ще съм първият, който ще те поздрави, ако спечелиш, а и все още водиш за малкия приз

Коментар

• Йесс бе!!

Като гледам колко са безхаберни всички май Ба ще вземе и 3те бонус.

Коментар

• хаххаххаа

два гола за бабата

Коментар

мани, мани - де го чукаш, де се пука. тоя ба-то бая му връзва в последно време
                      ще я изтрая баба-та и тази седмица , а следващата ще я разкарам

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                        бабата вкара гол с глава и донесе 4 точки за сега , но аз очаквах повече от шоукрос, а той напусна контузен само след 18 минути игра
                        Е то на Шоукрос му замина клийн шийта. Сега е важно и примерно Етерингтон да вкара и ще е рай.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                          бабата вкара гол с глава и донесе 4 точки за сега , но аз очаквах повече от шоукрос, а той напусна контузен само след 18 минути игра
                          мани, мани - де го чукаш, де се пука. тоя ба-то бая му връзва в последно време

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                            От Ба не очаквам абсолютно нищо освен 2 точки честно казано.

Коментар

• Лагуната сцепи с този капитан РВП. Макс риспект за куража.

Айде пак бонусите...... Както ти обясних не веднъж бонусите се определят на база involvement-а на уграча в мача. Само се замисли колко шута, центрирания и пасове имаше ВДВ. Нормално е да грабне 3те точки бонус. Това, че Бейл тича, като вол не е от особено значение. Трябва да има шутове в очертанията на вратата и точни пасове.

Коментар

• аз пак не мога да се начудя на системата с оценяването за бонусите - Бейл е с два гола и се скъса да тича момчето,а Иван Дърваря има повече бонус от него. Да не говорим пък за Ливера, дето Суарез е с 2 асистенции, а няма дори и една точка бонус Но това са си мои мрънканици, дето просто така и не ги вдявам.

Апропо, кой е Лагуна Драгонс - нещо много добре се движи, пък и отборът му скъп, а изглежда като да е новобранка?!?!?

Коментар

Working...
                                X