IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• отново страхотен кръг за марин - поздравления за което. За втори пореден кръг прави правилните смени, които аз не посмях да направя, увлечен от масата. но нищо, тъкмо става макс интересно
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Мичу няма да играе този кръг според BBC. Имайте го в предвид.
      имаме го, извън състава ми е, но нищо чудно "чудодейно" да вземе да оздравее Пък и не ми е важен - само персийчето да не получи някоя тренерска контузия, че тогава ще е лошаво
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Мичу няма да играе този кръг според BBC. Имайте го в предвид.
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Естествено че го взех. Парички си имам за всичко както ти казах.

Рунката нямах представа, че се е контузил. Просто след мача срещу Суонси беше тотален фейл и очаквах САФ да го сложи на скамейката и трябваше да се направи малко damage control.

Ти върна ли си Иванович?
          не, не ми останаха парички, а и още разучавам схемите на Бенитес, особено както се очкава и тери да се появи - след 3-4 кръга ще го взема, най-вероятно. Сега очаквам Санти касорла да мачка, а торес да му прави компания и сте аут до няколко кръга

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            я, писали сме едновременно - ами ако си в банско за неделята - няма проблеми
            Пък аз мислех, че Руню ти е планиран - в смисъл, че си знаел за контузията му и затова. Сега ще видиш какъв тим съм заформил Ти взе ли конника без глава от лондонските еврейци? или нямаш парички, въпреки че си освободил няко леФче Малко ме е яд, че не го купих още миналия кръг, а много сериозно го обмислях, ама пък Пиенар ми се стори добра опция за 1 кръг, пък то..., но нищо и това е в играта
            Естествено че го взех. Парички си имам за всичко както ти казах.

Рунката нямах представа, че се е контузил. Просто след мача срещу Суонси беше тотален фейл и очаквах САФ да го сложи на скамейката и трябваше да се направи малко damage control.

Ти върна ли си Иванович?

Коментар

Е това го казваш всеки път когато си над -4.

И сега заради тебе изгубих 25 лева.....
              ами да беше казал бре, серсем Транферът на Шоукрос можеше и да не го правя

Коментар

• я, писали сме едновременно - ами ако си в банско за неделята - няма проблеми
                Пък аз мислех, че Руню ти е планиран - в смисъл, че си знаел за контузията му и затова. Сега ще видиш какъв тим съм заформил Ти взе ли конника без глава от лондонските еврейци? или нямаш парички, въпреки че си освободил няко леФче Малко ме е яд, че не го купих още миналия кръг, а много сериозно го обмислях, ама пък Пиенар ми се стори добра опция за 1 кръг, пък то..., но нищо и това е в играта
                Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                Кинти си имам за всичко, което исках.Барбуката беше планиран трансфер на мястото на Тевез или расиста, за да освобдя пари за Бейл, когато се възстанови.

Проблемът беше с Рунката, че не ми се получи стратегията и просто трябваше да взема РвП с оглед формата на Рунката, а той дори се оказа че се е контузил.

Честито на Марински, той вече е пред Груйчето.

Ако искате може да гледаме мачовете в събота някъде?

Коментар

И за да не се чудиш - -8, така че как да ти кажа Ама повече няма да правя... поне до края на годината
                  п.с. ще ти звънна да се видим за 2-3 януари
                  Е това го казваш всеки път когато си над -4.

И сега заради тебе изгубих 25 лева.....

Коментар

Марински, нямам съмнения че ще си преди Груйчето. Просто тази година прави абсурдни грешки.

Вече правим залагания,, колко смени ще бъде всеки кръг. Аз съм заложил този кръг, че ще е -4.

Евала Мариски. Monster кръг правиш!

И за да не се чудиш - -8, така че как да ти кажа Ама повече няма да правя... поне до края на годината
                    п.с. ще ти звънна да се видим за 2-3 януари

Коментар

вЕрваш ли
                      Този кръг ми е фейл откъм смени - напълно си прав, спонтанна грешка в последния момент, просто очаквах повече от пиенаар, но той се оказа дупка, а безумието на беърд ми коства клийн шийта на рийсе и нещата се омотаха. За този кръг, да ти кажа честно, и аз се чудя какво точно да направя и колко смени да се получат - зависи дали ще си купя Бейл или не и доколко е здрав Минчу празников, щото ако не ми играе, какъвто съм фейл в защита и съвсем я овапцах
                      П.С. Не мога да не те поздравя за смените ти - най-накрая ти увря главата за Тевез и Рунтавото, нищо че и двете ти смени са принудително - просто нямаше как да си вземеш персийчето, без да продадеш тевез, ама пък ти върза с барбукоглу - нема кинти, нема, нема кинти, скоро няма вече да съм първи
                      Кинти си имам за всичко, което исках.Барбуката беше планиран трансфер на мястото на Тевез или расиста, за да освобдя пари за Бейл, когато се възстанови.

Проблемът беше с Рунката, че не ми се получи стратегията и просто трябваше да взема РвП с оглед формата на Рунката, а той дори се оказа че се е контузил.

Честито на Марински, той вече е пред Груйчето.

Ако искате може да гледаме мачовете в събота някъде?

Коментар

• вЕрваш ли
                        Този кръг ми е фейл откъм смени - напълно си прав, спонтанна грешка в последния момент, просто очаквах повече от пиенаар, но той се оказа дупка, а безумието на беърд ми коства клийн шийта на рийсе и нещата се омотаха. За този кръг, да ти кажа честно, и аз се чудя какво точно да направя и колко смени да се получат - зависи дали ще си купя Бейл или не и доколко е здрав Минчу празников, щото ако не ми играе, какъвто съм фейл в защита и съвсем я овапцах
                        П.С. Не мога да не те поздравя за смените ти - най-накрая ти увря главата за Тевез и Рунтавото, нищо че и двете ти смени са принудително - просто нямаше как да си вземеш персийчето, без да продадеш тевез, ама пък ти върза с барбукоглу - нема кинти, нема, нема кинти, скоро няма вече да съм първи
                        Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                        Марински, нямам съмнения че ще си преди Груйчето. Просто тази година прави абсурдни грешки.

Вече правим залагания,, колко смени ще бъде всеки кръг. Аз съм заложил този кръг, че ще е -4.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                          Мерси, Груец, настигнах те почти.. Сега остава по-трудното .... Григор да стигне до полуфинал.

Last edited by Nikola; 27.12.2012, 11:31.

Коментар

• С тая програма си мислех, че Торес и Суарез ще се развихрят а тия серсеми нищо не вършат.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                              Какво се оплакваш: моите вратари са тези на Арсенал и Уест Хям...
                              Е и на двамата не им вкараха гол
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                                Аз пък така и не се научих да си избирам капитан. Слава Богу, че съдбата ми избира вратарите последните 4-5 кръга, че и там все не улучвах
                                Какво се оплакваш: моите вратари са тези на Арсенал и Уест Хям...

Коментар

Working...
                                X