If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами какво да ти кажа очаквах клийн шийт от фулъм , пък то...
Иначе браво на маринския- супер кръг за него
ПС Да не ми забравиш задачката, че ми трябва веднага след новата година
Мерси, Груец, настигнах те почти.. Сега остава по-трудното .... Григор да стигне до полуфинал.
Ами какво да ти кажа очаквах клийн шийт от фулъм , пък то...
Иначе браво на маринския- супер кръг за него
ПС Да не ми забравиш задачката, че ми трябва веднага след новата година
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Просто ти върза брутално много. Тевез не даде никакви точки и Стоук издържаха CS срещу Тотнъм. Добре, че беше този clean sheet иначе си отиваше към тотален фейл.
Трансферите ти бяха абсолютен фейл.
Весела коледа момчета!!
е, хайде сега, моята песен взе да пееш Ти що си с -4 този кръг, а
Тевез му беше крайно време да не даде точки - блгодари се, че изобщо беше в състава. Да, стоук ми вързаха - така е, но пък персийчето шибна греда и даде една асистенция, дето грахта я осра, а за сесчо - брутално връзване, че и бонус от 3 точки така че нещата са си 50:50 както и да погледнеш, даже с лек малшанс за мен, заради рафата
П.С. Да не забравиш да се видиш с твоя човек по празниците по моя въпрос
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
що да е фейл - въпреки минус 16 точки, пак имам повече от теб, а ако бездарника рафа не беше извадил мата и торес, гаранция щях да съм с доста повече точки, но.... Е, и при теб имаше малшанс да си сгрешиш вратарите, но пък ебахти късмета с мангала сесеньон, дето в последните 3 кръга направи повече точки, отколкото може да брои
П.С. Сега се чудя дали и аз да правя 2, 3 смени или нито една
Просто ти върза брутално много. Тевез не даде никакви точки и Стоук издържаха CS срещу Тотнъм. Добре, че беше този clean sheet иначе си отиваше към тотален фейл.
Ще видим утра какво ще направят Торес и Мата, но за сега си тотален фейл след трансферите. Още повече, че Рафаел ще играе още идния кръг. Нещо не мога да ти хвана логиката. Енрике пък беше ясно, че ще играе?
що да е фейл - въпреки минус 16 точки, пак имам повече от теб, а ако бездарника рафа не беше извадил мата и торес, гаранция щях да съм с доста повече точки, но.... Е, и при теб имаше малшанс да си сгрешиш вратарите, но пък ебахти късмета с мангала сесеньон, дето в последните 3 кръга направи повече точки, отколкото може да брои
П.С. Сега се чудя дали и аз да правя 2, 3 смени или нито една
с тази една-едничка смяна, трябва да се надяваш на луд късмет този кръг
Груйче, хич не ти е ясна тази игра човек....
Фонте -2
Демел -4
Силва +2 (в 93тата минита)
Ще видим утра какво ще направят Торес и Мата, но за сега си тотален фейл след трансферите. Още повече, че Рафаел ще играе още идния кръг. Нещо не мога да ти хвана логиката. Енрике пък беше ясно, че ще играе?
Около Коледа и Нова година във Висшата лига винего е интересно. Има доста изненади, но е важна и програмата на борещите се за титлата и отпадащите отбори.
Преднината на Манчестър Юнайтед на върха пред преследвача Манчестър Сити дава повод за оптимизъм сред феновете на "червените дяволи". Но и програмата по празниците е повече от лека за момчетата на сър Алекс Фъргюсън. Ето и какво очаква фаворитите за титлата и борещите се за четворката.
Манчестър Юнайтед (42 т.) - "Червените дяволи" спокойно могат да се борят за 12 точки от 4 срещи, а минимумът е 10. За Юнайтед е важно да поддържа разликата със Сити, а това е още по-важно с оглед на предстоящата през февруари Шампионска лига. Срещите на Юнайтед са домакинства на Нюкасъл и УБА. Гостувания на Суонзи и Уигън.
Манчестър Сити (36 т.) - Шампионите имат за цел единствено да успее да дублира титлата си, след като отпадна от Шампионската лига. Максимум - 12 точки, а минимум - 10. "Гражданите" приемат Рединг и Стоук Сити, а гостуват на Съндърланд и Норич.
Челси ( 29 т.) - "Сините" все още имат шанс за титлата и едва ли ще го пропуснат. Празничната програма не е лека - гостувания на Норич и Евертън, в които могат да се загубят точки. На практика следващите две седмици ще определят сезона на Челси във Висшата лига. Не бива да се забравя, че Челси ще има мачове в Лига Европа в четвъртък, а това ще е нещо ново за тима. Домакинствата в празничната програма ще са срещу Астън Вила и КПР.
Тотнъм (29 т.) - Тотнъм е непостоянен и губи по глупав начин точки. Програмата на Тотнъм е нож с две остриета. Гостуванията на Астън Вила и Съндърланд може както да бъдат спечелени, така и загубени. Целта на момчетата на Андре Вияш Боаш е да вземе поне 8-9 точки. Домакинствата са на Стоук Сити и Рединг.Евертън ( 27 т.) - "Карамелите" няма шанс за титлата и реалната им цел е 4-ото място. Тимът на Дейвид Мойс обаче допуска много равенства и ще е чудо да завърши на 4-о място. Програмата също не е много приемлива. Домакинства на Уигън и Челси, гостувания на Уест Хем и Нюкасъл.
Арсенал (27 т.) - Арсен Венгер има сериозни проблеми в последните седмици, но пък не може да се оплаче от програмата на тима по празниците. Реално и постижимата цел е 12 точки. Домакинства на Уест Хем и Нюкасъл и гостувания на Уигън и Саутхемптън.
недоглеждаш - минус 16 съм, но в момента съм заформил жесток отбор и ако многомилионните отбори и състезатели не се издънят, то до след нова година, класирането ще е с много едноличен водач (хайде няма да подсказвам кой ще е той)
Иначе след сегашната смяна, ще завъртя още 3-4 до края на годината, вероятно без да правя минуси, а и реално погледното, играта все още е в центъра и вече съм на принципа мъни токс, така че.... Абе ще гледаме и ще видиме
доста смело решение от където и да го погледнеш...
все пак аз ще изчакам мача на чукотките довечера за купата на лигата преди да реша окончателно кой да привлека, че ако се контузят една-две "звезди" и смените ти няма да имат край
Коментар