IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
    Гледам налазили сте уайлд картите, кого толкова ще купувате?
    Ами сезона вече е преполовен и трябва много внимателно да се изберат играчите за втората половина от сезона. Аз лично ще тествам нова тактика, като мисля основната ми система да бъде 3-5-2 до края на сезона.

Много съм доволен от резултатите ми през карамбола от миналите две седмици. Очаквам Мата и Торес да бъдат rested за този кръг и само да се появят за 10-15 минути, пък да видим.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      нямам избор - трябва да рискувам - с подобен риск на уолкът сапитан в предишния кръг, полки, марин и лавината ме отнесоха Вариантът да го турят да почива е нулев за мен, но ако го сложата - не е проблем, само да не го пуснат за 5 минути накрая

П.С. И за капак Бентеке, който го сложих резерва има гол и асистенция - ами
      Мале, Груец, аз ако бях сложил Волкот капитан щеше вече да съм и преди Никола..
      Този кръг ти се размина много, че обърках кой от двамата защитници да купя и той взе, че вкара. Добре, че Норич вкараха 1 гол в 90 мин., за малко да ме настигнеш още...
      Сега се надявам Азар и Торес да поиграят по 15 минути, за да не забравят от коя страна се рита топката... особено Торес, макар че той е забравил отдавна май

Гледам налазили сте уайлд картите, кого толкова ще купувате?

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
        Честита Нова Година и от мен! Успехи във всичко, с което се захванете и най-вече здраве
        +1

ЧНГ момци!

Коментар

• Честита Нова Година и от мен! Успехи във всичко, с което се захванете и най-вече здраве
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
            ЧНГ на всички съфорумци

-----------------------------------------------

браво на лавинчето за невероятните стотина точки които е забил в последния кръг при положение, че повечето нямат и по 50-ина точици

----------------------------------------------

за новия кръг направих смяна на вратарите ми , но съм забравил да "подтвърдя" тази смяна и ще ям дървото тази седмица

успех на всички в играта...
            +1, Полки
            Желая да сте живи и здрави и много успехи на борсата, която и да е тя..

Коментар

торес ми е разликата с останалите, така че е ол ин, затова. Иначе и той е като суарез - 5 кръга дреме и след това хеттрик. Но сега и персийчето заби втори гол, а има и асистенция и стана тегаво - май най-добре е да не го пуска, но съм убеден, че ще играе
              Мдам чудничко стана с втория гол на РвП. Иначе заради това държах Тевез толкова време, но тази тактика не ми се изплати.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                Аз лично избягвам да слагам капитан играчи, които не са във форма, но може и да ти се изплати риска.
                торес ми е разликата с останалите, така че е ол ин, затова. Иначе и той е като суарез - 5 кръга дреме и след това хеттрик. Но сега и персийчето заби втори гол, а има и асистенция и стана тегаво - май най-добре е да не го пуска, но съм убеден, че ще играе
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

нямам избор - трябва да рискувам - с подобен риск на уолкът сапитан в предишния кръг, полки, марин и лавината ме отнесоха Вариантът да го турят да почива е нулев за мен, но ако го сложата - не е проблем, само да не го пуснат за 5 минути накрая
                  Аз лично избягвам да слагам капитан играчи, които не са във форма, но може и да ти се изплати риска.

Коментар

• нямам избор - трябва да рискувам - с подобен риск на уолкът сапитан в предишния кръг, полки, марин и лавината ме отнесоха Вариантът да го турят да почива е нулев за мен, но ако го сложата - не е проблем, само да не го пуснат за 5 минути накрая

П.С. И за капак Бентеке, който го сложих резерва има гол и асистенция - ами
                    Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                    Груйче, много си рискувал с този Торес капитан, но пък в крайна сметка, ако не вкара срещу КПР не виждам срещу кой ще успее. На всичкото от горе може и да бъде рестнат.
                    Last edited by Грую Груев; 01.01.2013, 19:43.
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

да не забравите, че уайлд картата за лигата без смените вече е активна - ваше решение е кога и дали да си я ползвате
                      Груйче, много си рискувал с този Торес капитан, но пък в крайна сметка, ако не вкара срещу КПР не виждам срещу кой ще успее. На всичкото от горе може и да бъде рестнат.

Коментар

• да не забравите, че уайлд картата за лигата без смените вече е активна - ваше решение е кога и дали да си я ползвате

Коментар

• ЧНГ на всички съфорумци

-----------------------------------------------

браво на лавинчето за невероятните стотина точки които е забил в последния кръг при положение, че повечето нямат и по 50-ина точици

за новия кръг направих смяна на вратарите ми , но съм забравил да "подтвърдя" тази смяна и ще ям дървото тази седмица

успех на всички в играта...

Коментар

ами 1 трансВер (ако някой от чукотките не се контузи), но при добра сумата, може да направя още 1 заради теб - Зделка?
                            Стига си правил трансфери пък ти бе. От друия кръг имаш wildcard.....

Евала на Марински.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                              Груйче, колко минус възнамеряваш да си този кръг?

Аз оново съм заложил на -4, но има и очек който е заложил на 1 трансфер.
                              ами 1 трансВер (ако някой от чукотките не се контузи), но при добра сумата, може да направя още 1 заради теб - Зделка?

Коментар

отново страхотен кръг за марин - поздравления за което. За втори пореден кръг прави правилните смени, които аз не посмях да направя, увлечен от масата. но нищо, тъкмо става макс интересно
                                Груйче, колко минус възнамеряваш да си този кръг?

Аз оново съм заложил на -4, но има и очек който е заложил на 1 трансфер.

Коментар

Working...
                                X