If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ама капитан ми беше Торес- кажи ми, че си очкавал да паднат на моста от последния, който има точно 0 победи А ако Мата не беше влязал щеше да е супер, Торес пък, ако не игареше, щеше да е космически кеф, ама Все едно, тия дни хич не ми върви, така че явно съм си карък
Съжалявам моя е грешката. Едно приятелче ми се жалваше с Мата капитан. Но положението е същото, като с Мата. Торес беше извън форма и беше играл доста мачове. Очакваше се да не играе или ако играе да е тотален фейл. Така и стана.
Тук правилното решени можеше да бъде единствено да сложиш Капитан РвП или Суарез. На мен до последно ми беше капитан Суарез, но накрая го смених на РвП.
Иначе очаквах Азар да разжалва, но уви греда. Просто мое грешни решение.
Когато на Груеца му веъзва това не е късмет, а умение.
Когато на другите им връзва е тотален късмет и калитаризъм.
Иначе Груйче нищо неочаквано честно казано. Знаеше си за риска Мата да не играе. Тотално грешно решение, за което си плати. Просто нямаше логика да сложиш Матака капитан, когато РвП беше ясно, че ще бъде титуляр.
Сега е много интересно следващия кръг кой да сложа капитан. Много тегаво.
ама капитан ми беше Торес- кажи ми, че си очкавал да паднат на моста от последния, който има точно 0 победи А ако Мата не беше влязал щеше да е супер, Торес пък, ако не игареше, щеше да е космически кеф, ама Все едно, тия дни хич не ми върви, така че явно съм си карък
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Когато на Груеца му веъзва това не е късмет, а умение.
Когато на другите им връзва е тотален късмет и калитаризъм.
Иначе Груйче нищо неочаквано честно казано. Знаеше си за риска Мата да не играе. Тотално грешно решение, за което си плати. Просто нямаше логика да сложиш Матака капитан, когато РвП беше ясно, че ще бъде титуляр.
Сега е много интересно следващия кръг кой да сложа капитан. Много тегаво.
принципно си прав, но няма как да се съобразиш с всичко - контузии, картони и... късмет Кой да ти очкава 3 гола от Бейл тогава? А кой да очаква, че в 3 домакинства и готуване на слабаци, Ба ще има само 1 гол и после изведнъж ще се разиграе? Кой да очаква, че от 7 гола, Касорла ще има мижава асистенция, а Уолкът 3 гола и 2 асистенции? Кой да очаква 4 гола от Суарез срещу Норич като гост и серия от издънки вкъщи след това и т.н. и т.н. Или на-пресния пример - Бентеке не успя да вкра гол в 3 мача (2 домакнски,единия на ултра посредствения уигън), но пък има гол и асистенция на успешно играещия Суонси, при това като гост?
Не се оправдавам, принципно си прав за маратона, но и ти не избързвай с титлата - едва 50-на точки водиш, а има още толкова да се играе Между другото и аз си мисля за 3-5-2
П.С. Марински, браво бе, един да го нашие на букитата
Естествено че не можеш да очакваш картоните и контузиите, но трябва да имаш някакъв план. За мен Бейл е е season keeper и не бих го продавал никога, ако естествено не е контузен или и наказан за по-дълъг период от време. Не можеш да очакваш хетрик, но можеш да очакваш да ти даде асистенция и бонус, пък когато изригне така точкките ще ти дойдат добре. Суарез е страхотен футболист и трябва да промуееш, че няма как да вкарва седки мач по 4 гола, но пък можеш да си сметнеш лесно, че от него може да очавакш 4-5 гола на месец, което не е толкова зле. Пък когато отново изрегне е само плюс, че го имаш.
50 точки не са много, когато примерно води някой новобранец, когато водя аз обаче нещата седят по малко по-различен начин. Още повече, че този кръг чакам Суарез, Азар и Мата, така че точките като нищо могат да станет 70.
Ти Груйче винаги си имал един основен недостатък във фентъзито, който обаче не мисля че ще успееш да го изкорениш.
Правиш прекалено много смени, защото искаш да имаш всеки кръг някой, който се очаква да точкува много и когато този не даде точки си чао. Тази игра е на прецениш какво ще стане през следващите 5-6 кръга и да имаш план, който да следваш. Тази игра е маратон, а не спринт. Започна много добре сезона, дори в един момент не виждах как успея да те настигна, но просто ми подари и тази година титлата.
принципно си прав, но няма как да се съобразиш с всичко - контузии, картони и... късмет Кой да ти очкава 3 гола от Бейл тогава? А кой да очаква, че в 3 домакинства и готуване на слабаци, Ба ще има само 1 гол и после изведнъж ще се разиграе? Кой да очаква, че от 7 гола, Касорла ще има мижава асистенция, а Уолкът 3 гола и 2 асистенции? Кой да очаква 4 гола от Суарез срещу Норич като гост и серия от издънки вкъщи след това и т.н. и т.н. Или на-пресния пример - Бентеке не успя да вкра гол в 3 мача (2 домакнски,единия на ултра посредствения уигън), но пък има гол и асистенция на успешно играещия Суонси, при това като гост?
Не се оправдавам, принципно си прав за маратона, но и ти не избързвай с титлата - едва 50-на точки водиш, а има още толкова да се играе Между другото и аз си мисля за 3-5-2
П.С. Марински, браво бе, един да го нашие на букитата
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
мда, недоглеждане за Уолкът, но пък хвана и Бейл, и ..........
Е тука за Бейл си прав 1,600 кинта от нищото с тоя хет-трик, още 500 кинта за Волкот + на Лампс му дадох мин. 2 гола с/у Евертън и... коледно-новогодишен подарък беше, че те изпреварих във фентазито...
Ти Груйче винаги си имал един основен недостатък във фентъзито, който обаче не мисля че ще успееш да го изкорениш.
Правиш прекалено много смени, защото искаш да имаш всеки кръг някой, който се очаква да точкува много и когато този не даде точки си чао. Тази игра е на прецениш какво ще стане през следващите 5-6 кръга и да имаш план, който да следваш. Тази игра е маратон, а не спринт. Започна много добре сезона, дори в един момент не виждах как успея да те настигна, но просто ми подари и тази година титлата.
Мале, Груец, аз ако бях сложил Волкот капитан щеше вече да съм и преди Никола..
Този кръг ти се размина много, че обърках кой от двамата защитници да купя и той взе, че вкара. Добре, че Норич вкараха 1 гол в 90 мин., за малко да ме настигнеш още...
Сега се надявам Азар и Торес да поиграят по 15 минути, за да не забравят от коя страна се рита топката... особено Торес, макар че той е забравил отдавна май
Гледам налазили сте уайлд картите, кого толкова ще купувате?
мда, недоглеждане за Уолкът, но пък хвана и Бейл, и Уолкът с много им точки, което си е постижение - браво. Нещо взе да ми става тенденция да се излагам около коледно-новогодишния цикъл, което не е добре, но тъкмо ще имам да наваксвам (а и 100-на евро загубих по тези тъпи мачове, ама...)
Ако Торес не играе довечера ще е рай за мен - персийчето ми удвоява и ми влиза бентеке - т.е. 27 точки, но това няма как да стане, ще си ритка като стой та гледай, дано само да не е резерва, което би било отвратителен вариант. За Мата ми е все едно - и без това всички го имате
ЧНГ и от мен - миналата не беше лоша, тази - дано да е добра
Коментар