Двойният кръг на Челси промени изцяло стратегията ми...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЕ те затова дават уайлд карт по това време - трансферния прозорец.За да се направят такива корекции.Аз вече имам 4 от Челски,но на Ба още не са му сменили фанелката
Сега ги оставям да почиват, да потренират и ще мисля, дали да ги сменям за пореден път чак в петък-събота. Ба направи силен старт, май на Торес мястото може да му изстине още отсега, ако решат да напрвят трампата Фалкао-Торес лятото...
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеЧудех се, ако сега се вземе Ба, докато е играч на Нюкясъл? След като му сменят фанлеката отборът ми ще има 4-ма играчи на Челси...Може и да не е лоша идея, при условие че ще имат явно двоен кръг, според ФА... Освен, ако нямат преигравания със Саутхямптън...
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеЧудех се, ако сега се вземе Ба, докато е играч на Нюкясъл? След като му сменят фанлеката отборът ми ще има 4-ма играчи на Челси...Може и да не е лоша идея, при условие че ще имат явно двоен кръг, според ФА... Освен, ако нямат преигравания със Саутхямптън...
The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЕ да ама той игра много слабоСе надявам да е по-добър занапред и да вкара немалко голове.Иначе за Торес трябва даизбирам м/у него и Ба.А въпреки, че ще е в нов отбор ще заложа на Ба.
Може и да не е лоша идея, при условие че ще имат явно двоен кръг, според ФА... Освен, ако нямат преигравания със Саутхямптън...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеПравилно решение. Също и решението ти за Луиз е било много добро.Се надявам да е по-добър занапред и да вкара немалко голове.Иначе за Торес трябва даизбирам м/у него и Ба.А въпреки, че ще е в нов отбор ще заложа на Ба.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАзар или Моузес ?!?!?И аз по тая логика взех Луиш
Торес а аут и т'ва.Решил съм.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеАзар или Музес естествено. Именно поради тази причина бях взел Азар, но не ми се получи.И аз по тая логика взех Луиш защото вече играе халф и бие фауловете ама ...
Както и да е Торес а аут и т'ва.Решил съм.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИ ако Торес не играе кой ще сложиш нападател?Нали затова Рафа мрънка за трансфери.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеТочно това се опитвам да ти обясня, че не е нормално. Торес игра 4 мача за десетина дни и беше напълно нормално да бъде rested, или ако играе да не направи абсолютно нищо поради натрупана умора.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАНормално е да се сложи за капитан единственият им нападател.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеНапротив. На под съзнателно ниво все още имаш афинитет към Рафата и Торес, защото в Пуул с треньор Бенитез, Торес вкарваше много.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАко взимах емоционални решения, щях да сложа Суарез капитан а не Торес.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеТова е защото взимаш емоционални решения.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДали е Суарез или РВП се оказа, че е все тая.А и аз бях с Торес и вече два кръга поред ме дъни копелето
The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
Коментар