IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
    Грую, срещу мене ти върви, но то нали знаеш формата е временна, класата е вечна!..
    Toва феновете на Ливера сте неспасяеми, честно Истински се възхищаваме от фенове, които могат да подкрепят отбора си - бивш абсолютен хегемон в Англия, но не вземал титла в последните 20 и кусур години - респект. Заслужавате все някога да го вземете пустия му Шип, но преди това ви трябва качествен тренер, че с Кени няма как да стане - кинта имате, ама успехи....

Гледам имаш двама играяи за довечера, така че още има накъде да качиш този кръг, а вече си забил и 2 трансфера за следващият - това е малко опасна тактика. Вярно че спестява кинти, ама понякога излизат тъпи контузии през седмицата, особено ако има евротурнири като сега
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      Aми става - или ще се пие виски или ще карам на домошарката на тъста (или там както ми се пада на жената баща й) - неговата ракия е страшна Ако загубиш/загубя и двата баса, бих се радавал да се видим наживо, но и трансфер няма да се разсърдя
      Грую, срещу мене ти върви, но то нали знаеш формата е временна, класата е вечна!..

Коментар

Предлагам на същото както при Григор - или някой ще събере 2 бутилки, или ще се нетират, м?!
        Мерси за комплимента, кофтито е че ми отне доста време да си го сглобя отбора + 30-тина точки разход та сега Кольо си вЕрва и той!...
        Aми става - или ще се пие виски или ще карам на домошарката на тъста (или там както ми се пада на жената баща й) - неговата ракия е страшна Ако загубиш/загубя и двата баса, бих се радавал да се видим наживо, но и трансфер няма да се разсърдя

Тъкмо сега ще имам още по-голям стимул за Лигата. А аз принципно комплиемнти не правя, хеле пък на мъже, просто отразявам обективната (според мен) истина
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

нямаш никакви проблеми за бас - ти си от честните, които си държат на думата, така че избери си сума (уиски) и да действаме. И без това имаме и още един бас за Григорчо за пълнолетен Чивас, за след Уимбълдън, така че явно доста ще се пие лятос

П.С. Аз че те подценявам, подценявам те, това си ми е стара слабост, която отлично осъзнавам, но трудно мога да променя, но няма как да не призная, че за новобранка се справяш повече от отлично и имаш доста добър отбор.....
          Предлагам на същото както при Григор - или някой ще събере 2 бутилки, или ще се нетират, м?!
          Мерси за комплимента, кофтито е че ми отне доста време да си го сглобя отбора + 30-тина точки разход та сега Кольо си вЕрва и той!...

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
            Груец, защо са му дали асистенция на РвП?
            ами щото и Кун-чо има - удари го топката, преди да отиде в Джеко и му се води асистенция

Коментар

Айде с мен едно басче да вържеш кой ще бъде по-напред от другия в края на годината, защото в противен случай по стар български обичай си само силен на думи, но когато се стигне до действия се бяга с подвита опашка.

Е ще застанеш ли зад думите си или ще се подпичкосваш Марине?
              Никола, предлагам два варианта:

- края на годината е краят на първенството - коефициент ивънс на 20 кинта;
              - краят на годината е краят на календарната година - коефициент 6-1 пак на 20 кинта

Много си докачлив, че чак взе да използваш изрази, дето не ти отиват, отново!

Коментар

• Груец, защо са му дали асистенция на РвП?
                The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Ама ти си истински уефскар и си вЕрваш, а?! Ще ми се да се хванем с тебе на бас на края на първенството кой ще е по-напред, м?!
                  нямаш никакви проблеми за бас - ти си от честните, които си държат на думата, така че избери си сума (уиски) и да действаме. И без това имаме и още един бас за Григорчо за пълнолетен Чивас, за след Уимбълдън, така че явно доста ще се пие лятос

П.С. Аз че те подценявам, подценявам те, това си ми е стара слабост, която отлично осъзнавам, но трудно мога да променя, но няма как да не призная, че за новобранка се справяш повече от отлично и имаш доста добър отбор.....

Коментар

Никола, до края на годината ще те стигна, но да не почнеш и ти като Грую да почнеш да ривеш - що не си взех еди кой си за капитан, или че някой имал червен картон, м!
                    Айде с мен едно басче да вържеш кой ще бъде по-напред от другия в края на годината, защото в противен случай по стар български обичай си само силен на думи, но когато се стигне до действия се бяга с подвита опашка.

Е ще застанеш ли зад думите си или ще се подпичкосваш Марине?

Коментар

Няма лошо - аз лично те приемам като основен противник и дори не гледам останалите и не ги броя, а полки и марин, а та са ми на един к.р разстояние, но малко дразниш с това поведение. Пак казвам - няма лошо, ще съм първият, който ще те поздрави, ако спечелиш, а и все още водиш за малкия приз
                      Ама ти си истински уефскар и си вЕрваш, а?! Ще ми се да се хванем с тебе на бас на края на първенството кой ще е по-напред, м?!

Коментар

Иначе нарочно ви дразня, за да ви мотивирам и започнете да си давате малко повече зор във фентъзито, защото наистина е много интересна игра.

Ще се броим на края на годината, а не днес.
                        Никола, до края на годината ще те стигна, но да не почнеш и ти като Грую да почнеш да ривеш - що не си взех еди кой си за капитан, или че някой имал червен картон, м!

Коментар

• От Ба не очаквам абсолютно нищо освен 2 точки честно казано. Алтернативата ми беше Моузес, който така или иначе винаги дава по две точки, но поне Ба е във форма в момента. Но определено при гостуване на Стоук няма на какво да се надявам.

Иначе нарочно ви дразня, за да ви мотивирам и започнете да си давате малко повече зор във фентъзито, защото наистина е много интересна игра.

Иначе мисленето ми е като на първите в света. Виж те по колко трансфера правят. Това е единствената доказана успешна дългосрочна тактика, другото е абсолютен късмет, който в момента ти се изплаща в някаква степен, защото имаше доста благодатни мачове последните 2 кръга.

Ще се броим на края на годината, а не днес.

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          хубаво е, че си вярваш - ако не стане нещо извънземно и Иба-то не вката хеттрик срещу Соук, то пак ще те бия на седмична, а ако не правиш трансфери, то следващата пак ще я загубиш. Вярно, засега бия с малко, но то капка, по капка....

Ти си малко особен човек и имаш някакво особено мислено, тип "Трай, бабо, да не чуе дявола" Няма лошо - аз лично те приемам като основен противник и дори не гледам останалите и не ги броя, а полки и марин, а та са ми на един к.р разстояние, но малко дразниш с това поведение. Пак казвам - няма лошо, ще съм първият, който ще те поздрави, ако спечелиш, а и все още водиш за малкия приз

Коментар

Ами и Аугеро, РвП и Ба ще дадат повече точки от Руунката (това ако естествено няма контузии през седмицата). Не е нужно да правя трансфер for the sake of it.

За идния кръг ще имам само двама играча с гостувания, които ще са Силва и Агуеро и то на QPR.
                            хубаво е, че си вярваш - ако не стане нещо извънземно и Иба-то не вката хеттрик срещу Соук, то пак ще те бия на седмична, а ако не правиш трансфери, то следващата пак ще я загубиш. Вярно, засега бия с малко, но то капка, по капка....

Ти си малко особен човек и имаш някакво особено мислено, тип "Трай, бабо, да не чуе дявола" Няма лошо - аз лично те приемам като основен противник и дори не гледам останалите и не ги броя, а полки и марин, а та са ми на един к.р разстояние, но малко дразниш с това поведение. Пак казвам - няма лошо, ще съм първият, който ще те поздрави, ако спечелиш, а и все още водиш за малкия приз

П.С. Тази тема поне е интересна, за разлика от темата за изборите, където, ако напиша нещо против Боко и ми викат, че съм комунист Успех в другата лига- с този тъп отбор на основният ти конкурент и ако наистина не су купиш Рунтавото и той не се развихри, мисля, че имаш сериозно шанс да дръпнеш In middle term

Коментар

• Ами и Аугеро, РвП и Ба ще дадат повече точки от Руунката (това ако естествено няма контузии през седмицата). Не е нужно да правя трансфер for the sake of it.

За идния кръг ще имам само двама играча с гостувания, които ще са Силва и Агуеро и то на QPR.

Коментар

Абе ти нормален ли си да продава Руунката? ХАХХАХА Той все пак знае за какво става въпрос.

Иначе аз следващия кръг няма да правя трансфери. Имам си достатъчно добро отборче.
                                ами пак ще ревеш А ти без Рунтавото къв ще го дървиш

Коментар

Working...
                                X