IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе ти нормален ли си да продава Руунката? ХАХХАХА Той все пак знае за какво става въпрос.

Иначе аз следващия кръг няма да правя трансфери. Имам си достатъчно добро отборче.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Ами не е така, но просто още не може да разбереш какво точно е направил. След няколко кръга, като имаш горе долу неговия състав ще разбереш за какво става въпрос. Отборът му е много добър, просто този кръг не му изгрухтя особено. И такива случаи има.

Иначи и при Босингва го имаше това с червения картон. В зависимост от сериозността на нарушението, което е предизвикало картона наказанието трае 1-3 седмици.
      напротив, Колец, напротив, отлично му разбирам тактиката - старае се да изгради макс балансиран отбор, като се защити от тренерските контузии, дето са задължителни за този сезон на Шипъ Всичките играчи, които има, са ми в уотч листата, с изключение на Ди Санта - wtf, само дето с тази негова прекрасна тактика, сега или ще трябва да прави поне минус 4 веднага след уайлд карт, или да продава Рунтавото, или да се моли (както ти се сега, но за Тотнъм) Иван Персиеца да се контузи. Абе много добър избор, няма що, но за тия пари - толкова

Ще се броим пак в понеделник....
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        Апропо и твоят пич делев е с доста неадекватни трансфери, така че поне болката ти ще е наполовина
        Ами не е така, но просто още не може да разбереш какво точно е направил. След няколко кръга, като имаш горе долу неговия състав ще разбереш за какво става въпрос. Отборът му е много добър, просто този кръг не му изгрухтя особено. И такива случаи има.

Иначи и при Босингва го имаше това с червения картон. В зависимост от сериозността на нарушението, което е предизвикало картона наказанието трае 1-3 седмици.

Коментар

• предлагам на победителя да отдели една малка част от наградния фонд за една утешителна награда от 1 каса хайнекен за участника с най-много червени картони

до сега аз съм с поне 3 червени картона в титулярния ми състав и де факто играя с 9 състезателя в тези кръгове -> не стига, че не получавам точки, ами дори и ми взимат, а червения картон на еванс миналия кръг с минус 5 точки си е все едно съм играл с 9 човека цели 5 кръга

другия път като ви напиша, е съм взел някой състезател -. добре си помислете дали и вие да го включвате в отборите си

Коментар

• Хм, това за Евънс е ново - и защо наказанието му е само за един мач, при положение, че за червен картон се дават 3 мача?

За Компани знам, че ти е от първия кръг - и аз го имах в началото, но после го разкарах и той взе, че се отблагодари

П.С. Стискай палци Иван Дърваря и Аде-то да не се развихрят днес, че ще глътнеш доста вода. Апропо и твоят пич делев е с доста неадекватни трансфери, така че поне болката ти ще е наполовина
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Евънс играе, защото наказанието му от един мач премина през седмицата, когато се играха мачовете за Карлинг Къп бе бастуни.

Компани го имам от първия кръг btw.
              Last edited by Nikola; 30.10.2011, 15:39.

Коментар

• Евънс играе, защото явно не е започнало да му тече наказанието или МанЮ са го обжалвали и така е станала врътката

Арсенал ултра много ме изненадаха с тази победа, но то винаги така става като играя 1Х и излиза 2 Малко тъпо, щото другите 3 неща излязоха и реално не взех едни 200 евро, но здраве да е. Очаквам този кръг да взема доста точки, но си има и причина (късмет) - Компани го накупиха всички, а той си изкара червен картон, което за такъв мач си е ултра изненада. Така де, ще се броим пак в понеделник

Коментар

• ще цитирам ВЕНГЕР :

"САМО ГЛУПАК МОЖЕ ДА ОТПИШЕ АРСЕНАЛ ОТ УСПЕХ ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА ПРЕЗ СЕЗОН"

НЯМА НИЩО ДА НАПИША ЗА МАЧА СРЕЩУ ЧЕЛСКИ, САМО ЩЕ СПОМЕНА, ЧЕ И ДОРИ И СЪДИЯТА НЕ МОЖА ДА ИМ ПОМОГНЕ ВЪПРЕКИ, ЧЕ ВЪВ ВСЯКО ЕДНО НЕГОВО РЕШЕНИЕ СЕ ВИЖДАШЕ, ЧЕ СЕ СТАРАЕ И ВСИЧКО ОТСЪДИ В ТЯХНА ПОЛЗА

И ВЪПРЕКИ ТОВА...

============================

браво, груйчо

смените които аз исках да направя

баба -> агуеро
                  модрич -> ван дер ваар

си ги направил ти

---------------------------------------------

тоя еванс дето в миналия кръг ме върна с 6 точки назад в този кръг наои 6 точки --->>> кога му изтека наказанието?
                  явно, САМО ЕДИН МАЧ ЛИ СА МУ ДАЛИ и му е изтекал срещу олдършот през седмицата за КК

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                    Ама, Грую, сори - к'во значи да се съсредоточиш в едната за сметка на другата?! Кольо нали е с един отбор и в двете. На мене ми се струва, че малко се превзема, че като го минем да каже, че се е съсредоточил в другата! А ти се смей сега, щото след 3 часа шъ ривеш!
                    Това Марине означава, че базирам играта си върху това какво правят конкурентите ми в другата лига където сме 20 човека с по 100 лева. Ако приоритет ми беше лигата на инвестора щях и аз да направя -4 и да взема ВДВ, с което да ви обезсмисля трансферите, но понеже в другата лига едно -4 е пагубно предпочитам да не рискувам. Ако знаеше какво стана по-миналата година, когато Груеца ме бутна от първото място щеше да знаеш за какво става въпрос. И въпреки това нетно пак бях добре.

Коментар

Я играл, я не играл - това е най-гадното с трансферите, да ти се контузи футболист, дет си го купил предния кръг или още по-лошо = този кръг

Иначе си прав - интереса клати феса и щом в другата лига има повече кинти, редно е да се съсредоточиш там, а не тук. Още по-добре за мен - по-миналата година пак се беше съсредоточил там и развръзката я знаем
                      Ама, Грую, сори - к'во значи да се съсредоточиш в едната за сметка на другата?! Кольо нали е с един отбор и в двете. На мене ми се струва, че малко се превзема, че като го минем да каже, че се е съсредоточил в другата! А ти се смей сега, щото след 3 часа шъ ривеш!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                        Напълно нормално е да ви се оправдае риска с многото трансфери този кръг, но и това няма да ви стигне да ме бутнете. Не и тази седмица.

Както ти казах инвестора не ми е важен, защото тук играят значително по-малко пари, а в другата лига хората разбират какво правят и не правят по 3 трансфера всяка седмица, защото много добре знаят какво следва, ако не им се изплатят трансферите.

Хаки, Суарез ще играе спокс.
                        Я играл, я не играл - това е най-гадното с трансферите, да ти се контузи футболист, дет си го купил предния кръг или още по-лошо = този кръг

Иначе си прав - интереса клати феса и щом в другата лига има повече кинти, редно е да се съсредоточиш там, а не тук. Още по-добре за мен - по-миналата година пак се беше съсредоточил там и развръзката я знаем

Коментар

Ами аз си мисля, че Колеца ще плаче след този кръг, макар че почти всички ще сложим Кун-чо Вълчо капитан и от там няма как да му дръпнем, та наистина надеждата е в Тотенхамите. дали ще оправдаят моите 8 точки минус - ще видим, аз вече съжалявам за минус 8 миналият кръг, при положение, че до последно се чудях дали да не си взема само Иван Дърваря, но не го взех заради Стиви Джи, пък той се разсипа да вкарва това момче ще видим де, в понедленик пак ще се броим - да се надяваме, че разликата с Колеца беше вече в зенита си и от тук е поинт ъф ноу ритърн за него, но не се знае, знае ли се .
                          Напълно нормално е да ви се оправдае риска с многото трансфери този кръг, но и това няма да ви стигне да ме бутнете. Не и тази седмица.

Както ти казах инвестора не ми е важен, защото тук играят значително по-малко пари, а в другата лига хората разбират какво правят и не правят по 3 трансфера всяка седмица, защото много добре знаят какво следва, ако не им се изплатят трансферите.

Хаки, Суарез ще играе спокс.

Коментар

• http://www.liverpoolfc.tv/news/lates...fitness-update

Тъпо... няма да имам време да отиграя евентуалната липса на Суарез
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

много неизгоден бас (за теб) предлагаш - това значи Тотенхамите да бият с 3 гола разлика, което си е доста. В бета ще намериш доста по-добри залози за такъв развой на нещата
                              само го дразня Кольо не залагам по букита иначе

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                                Загубих си половин час от времето да гледам тия льольовци с/у Челси и силно се съмнявам, че Тотнъм ще бият с 1-0 с гол на Модрич. Но все пак, ако искаш да бутнем едно басче - ако е за Тотнъм на хендикап -2 за мене 20 кинта, иначе за тебе, м?!
                                много неизгоден бас (за теб) предлагаш - това значи Тотенхамите да бият с 3 гола разлика, което си е доста. В бета ще намериш доста по-добри залози за такъв развой на нещата

Коментар

Working...
                                X