IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ами аз си мисля, че Колеца ще плаче след този кръг, макар че почти всички ще сложим Кун-чо Вълчо капитан и от там няма как да му дръпнем, та наистина надеждата е в Тотенхамите. дали ще оправдаят моите 8 точки минус - ще видим, аз вече съжалявам за минус 8 миналият кръг, при положение, че до последно се чудях дали да не си взема само Иван Дърваря, но не го взех заради Стиви Джи, пък той се разсипа да вкарва това момче ще видим де, в понедленик пак ще се броим - да се надяваме, че разликата с Колеца беше вече в зенита си и от тук е поинт ъф ноу ритърн за него, но не се знае, знае ли се .
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      От друга пък страна очакванията са едно, а реалностите съвсем друго. Със сигурност ни очаква доста интересен кръг.
      Загубих си половин час от времето да гледам тия льольовци с/у Челси и силно се съмнявам, че Тотнъм ще бият с 1-0 с гол на Модрич. Но все пак, ако искаш да бутнем едно басче - ако е за Тотнъм на хендикап -2 за мене 20 кинта, иначе за тебе, м?!

Коментар

• Аз махнах Ягиелка и Малуда този кръг. За Евертън съм съгласен, че техните защитници (може би без Бейнс) скоро няма да носят добри точки, а Малуда миналата година беше от топ играчите във фентъзито, а този сезон едва крета
        Най-накрая си взех Силва, а този кръг Сити играят с един от отборите в най-трагична форма в лигата. Едва ли ще са толкова настървени да бележат както бяха срещу градския съперник МЮ, но и с по-мързелив подход биха могли да вкарат 3-4 гола.
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Няма злобеене бе душа. Всеки си взима сам решенията. Якото за вас е че този кръг, като всички сте минус точки от трансфери има голям шанс да ви се изплатят, защото се очаква да има много голове. Ще е интересно да видим какво ще стана, обаче ако Тотнъм бият с 1:0 с гол на Модрич и асистенция на Есу Екото.

От друга пък страна очакванията са едно, а реалностите съвсем друго. Със сигурност ни очаква доста интересен кръг.
          The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Кой е Кен бе Марине?
            Кун, сори...
            Иначе Тотнъм ти го остави на нас... Аз от тях съм доволен щото успях да наваксам падането ми на отбора под 100 млн. доста добре + те ми изкарват по 30% от точките последните 3 кръга, така че може да злобееш колкото си искаш
            Супер доволен, ако ти не инвестираш в Тотнъм, така имам шанс да ти направя играта интересна още повече

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              П.С. Дори и твоят любимец Делев от другата лига си ползва уайлд картата в момента, само ти си мислиш, че с 1 трансфер ще цъфнеш и ще вържеш
              Той реално, ако не беше набил иаилд карда щеше да е чао през идните кръгове. В крайна сметка той ще вземе горе долу играчите, които имам аз в момента, така че това че си ползва wild card-а е само плюс за мен. Още повече, че след моя wild card му свалих 90 точки, а в момента той едва ли ще ми дръпне 90.

А вие дето залагате толкова стабилно на Тотнъм ще ви боли гъзеца. Този мач съм го играл не веднъж през годините.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                az направих едно трансферче, но искам още поне 3 да направя, но не ми стигат и кинтите с 0.1-0.2 млн.
                е, то винаги така става - за по 0,1-0,2 кинта и ти се налага да правиш 3 смени, вместо само една. колкото до евънс - като си изкара червен картон и му броят всички голове, които отборът получава, ане само тези, в които е бил на терена - малко е тъпо, но тя играта си има доста трески за дялане. Миналата година на Световното фентъзито беше много, много по-добро това, но такава е ситуацията. Аз само бонусите не ги разбирам, другото, макар и тъпо си е горе-долу обяснено
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Всички взехте да копирате Груеца баси.
                  ами усетили са се коя е вярната стратегия Ти нали водиш, кво ти дреме за стратегиите на другите или и ти стана ливърпулец - формата е временна, калсата е вечна. Апропо що не разкараш Перси и да си купиш Рунтавото, като сте решили да мачкате

А този кръг си е задължителен за смени, макар че ако Шити и Тотенхам се издънят ще е много весело

П.С. Дори и твоят любимец Делев от другата лига си ползва уайлд картата в момента, само ти си мислиш, че с 1 трансфер ще цъфнеш и ще вържеш

Коментар

• този кръг взех компани и изхвърлих джагиелка, че евертън скоро няма да запишат чиста мрежа ми се струва

иначе искам да махам еванс, артета, модрич, баба на първо време

тоя еванс е ебати и копелето - не стига, че ми махнаха 3 точки заради червения му картон , ами отгоре на това ми взеха още 3 точки заради това, че до като е бил на терена са вкарали на манафите 1 гол

ебаси и несправедливата история
                    Last edited by 2012; 27.10.2011, 17:53.

Коментар

полки и хаки с по 7 трансфера

николчо е с 9 трансфера

марин и груйчо са с по 16 трансфера
                      Само че Хаки си има уайлд кард и като дойдат кръговете с отложени мачове опредлено ще навакса, май... Аз този път със смените се изложих, но имам извинението че се уча. Най-много има да се притеснява Кольо!...

Коментар

• полки и хаки с по 7 трансфера

николчо е с 9 трансфера

марин и груйчо са с по 16 трансфера

Коментар

Със схемата, която му разкри. Но ти не правиш доста трансфери де.
                          е като видя, че нещата са безнадеждни за мен след 30-ия кръг например, то тогава и аз ще започна да играя за малката награда в платената лига с доста трансфери

иначе имам няколко състезатели за изхвърляне, но като ги махна и те вземат че за разиграят

Коментар

и с кое го копираме?
                            Със схемата, която му разкри. Но ти не правиш доста трансфери де.

Коментар

Всички взехте да копирате Груеца баси.
                              и с кое го копираме?

Коментар

• Всички взехте да копирате Груеца баси.

Коментар

Working...
                                X