IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Направихте ли смените палавници?
    az направих едно трансферче, но искам още поне 3 да направя, но не ми стигат и кинтите с 0.1-0.2 млн.

Коментар

• Кой е Кен бе Марине?
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Как ще направиш 4 трансфера бе Марине...
        Реших да рискувам с Кен + още няколко изненади... Дори, не знаех, че са 4, но на 4 чаши вино 4 трансфера е по-добре, отколкото 14...

Коментар

• Чичо Рууни е обратно в играта.

Ще разжалва този кръг.

Коментар

• Този път и аз направих трансфери... надявам се да запиша повече от 20 точки тази седмица
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Как ще направиш 4 трансфера бе Марине...

Коментар

Направихте ли смените палавници?
                Аз тая седмица прекалих..! Само дето не трябваше да бързам, че с тая контузия на Суарез...

Коментар

• Направихте ли смените палавници?

Коментар

• Благодаря много за отговорите!

Явно съм чел правилата по диагонал.
                    Вземам си бележка.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                      Всъщност такива са правилата - като продаваш (ако цената му е по-висока), то го продаваш и взимаш освен цената за която си го купил и 50% от увеличението...
                      Вече защо Хосе Енрике ми е 5.2 и съм го купил за 5.1 а сега струва 5.4 милки
                      Моето питане е къде публикуват EPI?...
                      ами имаш си го при трансферите, като цъкнеш на Sorted by - EA Sports PPI - ма много взех да ви светвам на тънкостите, но поне ще си имам оправдание, ако по някаква случайност взема, че се издъня
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                        И аз така си мислех, но не е.

Имам защитник , който съм купил за 4,5 млн. , а сега в отбора ми е изписан, че струва 4,8 млн. В същото време обаче, в листата съ защитници този играч струва вече 5,1 млн. и, ако ти, например, искаш да го купиш, ще трябва да платиш 5,1 млн..
                        Но аз, ако го продам, получавам 4,8 млн....

Някъде се губят едни 300 хил. ....
                        Всъщност такива са правилата - като продаваш (ако цената му е по-висока), то го продаваш и взимаш освен цената за която си го купил и 50% от увеличението...
                        Вече защо Хосе Енрике ми е 5.2 и съм го купил за 5.1 а сега струва 5.4 милки
                        Моето питане е къде публикуват EPI?...

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                          Това Груьо ще ти го обясни, щото той е най-загрижен за цената на футболистите си.
                          Мисля че в твоя случай 5 млн. е цената на която си го купил, а той СИ Е ВДИГНАЛ ЦЕНАТА НА 5.3 МЛН.
                          Ти няма пак да го купуваш, защото вече го притежаваш, но ако решиш да го продадеш ще направиш печалба от 0.3 млн.
                          дрън, дрън, та пляс, ама и ти си чел правилата, като Съра стартовият състав вчера

конкретно на въпроса - твоят човек си го купил за 4.7 милки някога си, в момента струва 5.3, а цената на която ще го продадеш е 5.0 милки. Това е така, защото при продажба, губиш половината от покачването на цената, като закръглянето винаги е надолу. Пример - купуваш някой за 10 милки и
                          - той ти качва на 10.1 за седмицата, ще можеш да го продадеш за 10 милки,
                          - ако се качи до 10.2 милки, ще можеш да го продаеш за 10.1 милки,
                          - ако се качи до 10.3 милк, ще го продадеш пак за 10.1 милки и т.н.

Обратно, ако пада цената, то си го продаваш на цената, на която е достигнал. Пример - купуваш си някой за 10 милки
                          - ако ти остане на 10 милки- питкаш си го за 10 милки
                          - ако ти падне на 9.9, продаваш го за 9.9
                          - ако ти падне на 9.8, продаваш го за 9.8 и т.н.

Въобще тегава работа е трансферирането на футболерци, особено ако искаш да правиш buy bacк след 2-3 кръга и ако много му се е качила цената - можеш да си свалиш цената на отбора и с цял милион (аз имах подобен случай с Дън миналата година, ама пусто се беше контузил) и те така
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                            Това Груьо ще ти го обясни, щото той е най-загрижен за цената на футболистите си.
                            Мисля че в твоя случай 5 млн. е цената на която си го купил, а той СИ Е ВДИГНАЛ ЦЕНАТА НА 5.3 МЛН.
                            Ти няма пак да го купуваш, защото вече го притежаваш, но ако решиш да го продадеш ще направиш печалба от 0.3 млн.
                            И аз така си мислех, но не е.

Имам защитник , който съм купил за 4,5 млн. , а сега в отбора ми е изписан, че струва 4,8 млн. В същото време обаче, в листата съ защитници този играч струва вече 5,1 млн. и, ако ти, например, искаш да го купиш, ще трябва да платиш 5,1 млн..
                            Но аз, ако го продам, получавам 4,8 млн....

Някъде се губят едни 300 хил. ....

Коментар

• Това Груьо ще ти го обясни, щото той е най-загрижен за цената на футболистите си.

Коментар

• Ще бъда благодарен на всеки, който ми обясни следното:

Защо стойността на даден играч в отбора ми е 5 млн. ,примерно, а в списъка с играчи за избор цената на същия е 5,3 млн.

Така, ако реша да го продам получавам 5 млн., но ако реша да го купя плащам 5,3...

Това нормално ли е и на какво се дължи?

Благодаря предварително!

Коментар

Working...
                                X