Първоначално изпратено от Nikola
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеКак ще направиш 4 трансфера бе Марине...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеНаправихте ли смените палавници?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеВсъщност такива са правилата - като продаваш (ако цената му е по-висока), то го продаваш и взимаш освен цената за която си го купил и 50% от увеличението...
Вече защо Хосе Енрике ми е 5.2 и съм го купил за 5.1 а сега струва 5.4 милки
Моето питане е къде публикуват EPI?...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеИ аз така си мислех, но не е.
Имам защитник , който съм купил за 4,5 млн. , а сега в отбора ми е изписан, че струва 4,8 млн. В същото време обаче, в листата съ защитници този играч струва вече 5,1 млн. и, ако ти, например, искаш да го купиш, ще трябва да платиш 5,1 млн..
Но аз, ако го продам, получавам 4,8 млн....
Някъде се губят едни 300 хил. ....
Вече защо Хосе Енрике ми е 5.2 и съм го купил за 5.1 а сега струва 5.4 милки
Моето питане е къде публикуват EPI?...
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеТова Груьо ще ти го обясни, щото той е най-загрижен за цената на футболистите си.
Мисля че в твоя случай 5 млн. е цената на която си го купил, а той СИ Е ВДИГНАЛ ЦЕНАТА НА 5.3 МЛН.
Ти няма пак да го купуваш, защото вече го притежаваш, но ако решиш да го продадеш ще направиш печалба от 0.3 млн.
конкретно на въпроса - твоят човек си го купил за 4.7 милки някога си, в момента струва 5.3, а цената на която ще го продадеш е 5.0 милки. Това е така, защото при продажба, губиш половината от покачването на цената, като закръглянето винаги е надолу. Пример - купуваш някой за 10 милки и
- той ти качва на 10.1 за седмицата, ще можеш да го продадеш за 10 милки,
- ако се качи до 10.2 милки, ще можеш да го продаеш за 10.1 милки,
- ако се качи до 10.3 милк, ще го продадеш пак за 10.1 милки и т.н.
Обратно, ако пада цената, то си го продаваш на цената, на която е достигнал. Пример - купуваш си някой за 10 милки
- ако ти остане на 10 милки- питкаш си го за 10 милки
- ако ти падне на 9.9, продаваш го за 9.9
- ако ти падне на 9.8, продаваш го за 9.8 и т.н.
Въобще тегава работа е трансферирането на футболерци, особено ако искаш да правиш buy bacк след 2-3 кръга и ако много му се е качила цената - можеш да си свалиш цената на отбора и с цял милион (аз имах подобен случай с Дън миналата година, ама пусто се беше контузил) и те такаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеТова Груьо ще ти го обясни, щото той е най-загрижен за цената на футболистите си.
Мисля че в твоя случай 5 млн. е цената на която си го купил, а той СИ Е ВДИГНАЛ ЦЕНАТА НА 5.3 МЛН.
Ти няма пак да го купуваш, защото вече го притежаваш, но ако решиш да го продадеш ще направиш печалба от 0.3 млн.
Имам защитник , който съм купил за 4,5 млн. , а сега в отбора ми е изписан, че струва 4,8 млн. В същото време обаче, в листата съ защитници този играч струва вече 5,1 млн. и, ако ти, например, искаш да го купиш, ще трябва да платиш 5,1 млн..
Но аз, ако го продам, получавам 4,8 млн....
Някъде се губят едни 300 хил. ....
Коментар
-
Това Груьо ще ти го обясни, щото той е най-загрижен за цената на футболистите си.
Коментар
-
Ще бъда благодарен на всеки, който ми обясни следното:
Защо стойността на даден играч в отбора ми е 5 млн. ,примерно, а в списъка с играчи за избор цената на същия е 5,3 млн.
Така, ако реша да го продам получавам 5 млн., но ако реша да го купя плащам 5,3...
Това нормално ли е и на какво се дължи?
Благодаря предварително!
Коментар
Коментар