IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ами за другата лига догодина ще говоря да те пуснат. Няма проблем.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Груец скивай колко е оспорвано е оная лига за многото пари. Разликата между 2 и 4 е супер малка. Много важна седмица предстои...
      така е, много е оспорвано - аз ти исках да ме включиш тогава, ама явно е само за правоверни, та не стана работата. Догодина, ако не сте клоузд съсайъти, бих се включил с кеф. Гледам, че и Делев не е много напред с материала, че даже и изостава, като за неговите стандарти. Успех в онази лига
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Груец скивай колко е оспорвано е оная лига за многото пари. Разликата между 2 и 4 е супер малка. Много важна седмица предстои...

Коментар

Именно де. Правилното решение беше, просто не очаквах да вкара 2 гола за 25 минути игра, а Суарез за 90 да изпусне 6, като 2 от положенията бяха греди. Има и такива кръгове.
          момци, аз ви го казвам вече сигурно за 10-ти път - тренерските контузии са нещото, което решава резултатите от всеки кръг. Щото н икога не може да си сигурен дали Перси, Руни, Агуеро, Силва, Нани и т.н. и т.н. ще играе или не. Ако ги нямаш и играят - много кофти, дърпаш яко назад, ако пък ги имаш и не играят - пак кофти -10-12 милки блокирани и влиза пълнежа с по 1-2 точки на кръг

Абе шоуто е много голямо тази година
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
            Еее, браво и на тебе, Кольо, че така дърпаш с капитаните. Добре че не избра РВП, че щеше да ни откажеш всички...
            аз няма да се откажа - да не съм чорбар, че да си тръгна по средата на мача А и не веднъж съм казвал, че пилците се броят след януари, а дотогава не трябва да се допуска откъсване, щото 50 точки (примерно) през януари са си огромна разлика, а 100 точки в 9-ти кръг са напълно преодолими.

Коментар

Именно де. Правилното решение беше, просто не очаквах да вкара 2 гола за 25 минути игра, а Суарез за 90 да изпусне 6, като 2 от положенията бяха греди. Има и такива кръгове.
              Така е, double damage за мен, защото освен, че и в моя отбор беше капитан, мача го бях играл над 2.5 гола и в края не ми се вярваше, че може такъв мач да завърши 1-1
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                Той си му беше дал почивка наистина, но впоследствие го е пуснал да му реши мача и в резултат: 2 гола

Коментар

Основната причина, поради която не го сложих капитан е че очаквах да му бъде дадена почивка от Венгер. Той пък човека си заши две голчета с лекота. Ще го имам това в предвид в бъдеще.
                  Той си му беше дал почивка наистина, но впоследствие го е пуснал да му реши мача и в резултат: 2 гола

Коментар

• Основната причина, поради която не го сложих капитан е че очаквах да му бъде дадена почивка от Венгер. Той пък човека си заши две голчета с лекота. Ще го имам това в предвид в бъдеще.

Коментар

Браво на Марин. Доста добре се справя, като за първа година.
                      Еее, браво и на тебе, Кольо, че така дърпаш с капитаните. Добре че не избра РВП, че щеше да ни откажеш всички...

Коментар

• Браво на Марин. Доста добре се справя, като за първа година.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          На седмична ни е бил Марин с 58 точки (махам му 4 точки за трансфери), но за годишната награда продължава да си води Никола със 75 точки

Следващата седмица очаквам да е супер интересна и много нарисувана, ако не се намесят "тренерските" контузии
                          Гадове.... Август месец бая ви изпуснах, та сега трябва да гоня.
                          Суарез го уволних и сега сигурно ще направи хеттрик...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            .............

За отбелязване е и много стабилното представяне на полки и особено на марин (като новобранка), които се движат в пакет и са на 3 точки зад мен, както и отпускането на хаки, който взе да регресира. Класирането в платената лига е:

1. Колеца - 492 точки
                            2. Аз - 425 точки
                            3-4 Марин и полки - 422 точки
                            5. Хаки - 382 точки

На седмична ни е бил Марин с 58 точки (махам му 4 точки за трансфери), но за годишната награда продължава да си води Никола със 75 точки

Следващата седмица очаквам да е супер интересна и много нарисувана, ако не се намесят "тренерските" контузии
                            Този кръг съм се представил почти толкова слабо, колкото МЮ в дербито Очакват се уволнения, ама да видим кой ще го отнесе

Истината е, че слабите ми кръгове, като последния, най-често се дължат на това, че поради различни причини не съм пипал отбора, но това разбира се си е мой проблем и ще трябва да стягам редиците за идните кръгове. Поздравления на участниците от платената за много силното, по мое мнение, представяне до момента и успех занапред! Аз ще се постарая да се включа в борбата, ако се налага и с действия ва банк

Коментар

• Е Груец то беше ясно, че и това ще се случи все някога.

Суарез беше тактическа смяна само за този кръг, която беше решена преди няколко седмици, както и в това число и човека който взех на негово място. Още повече, че ако си обърнал внимание винаги когато правя -4 е за нападател и винаги го слагам капитан, за да ми излезе risk/return trade off-a. Като цяло трансферите, които правя не винаги са дългосрочни, а има и такива за 1/2 седмици.

Имаш късмет, че като цяло мини спора и лигата на инвестора са ми на второ място, защото в другата лига, в която играем на по 100 лева 20 човека правенето на -4/-8 е пагубно, а и в момента все още лидера не е дръпнал с много точки и имам шанс да го догоня в следващите 2-3 кръга, ако не набие wild карда.

В момента обмислям -4, но май няма да се стигне до там.

За да има save за вратаря трябва е спрял шута, а Брънт просто не уцели вратата. Много беше важно Гивън да вземе някоя и друга точка, но уви шанс...

Коментар

• Я един бърз въпрос - абе УБА като изпуснаха дузпа, що не я дадоха като спасена от гивън. Вярно, че топката беше аут, ама нали не е гол все пак? Що на Брънт му броят пропуск, а на Гивън не му броят сейв?

Коментар

Working...
                                X