Ами за другата лига догодина ще говоря да те пуснат. Няма проблем.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеГруец скивай колко е оспорвано е оная лига за многото пари. Разликата между 2 и 4 е супер малка. Много важна седмица предстои...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеИменно де. Правилното решение беше, просто не очаквах да вкара 2 гола за 25 минути игра, а Суарез за 90 да изпусне 6, като 2 от положенията бяха греди. Има и такива кръгове.
Абе шоуто е много голямо тази годинаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеЕее, браво и на тебе, Кольо, че така дърпаш с капитаните. Добре че не избра РВП, че щеше да ни откажеш всички...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеИменно де. Правилното решение беше, просто не очаквах да вкара 2 гола за 25 минути игра, а Суарез за 90 да изпусне 6, като 2 от положенията бяха греди. Има и такива кръгове."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеТой си му беше дал почивка наистина, но впоследствие го е пуснал да му реши мача и в резултат: 2 голаThe weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеОсновната причина, поради която не го сложих капитан е че очаквах да му бъде дадена почивка от Венгер. Той пък човека си заши две голчета с лекота. Ще го имам това в предвид в бъдеще."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеБраво на Марин. Доста добре се справя, като за първа година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНа седмична ни е бил Марин с 58 точки (махам му 4 точки за трансфери), но за годишната награда продължава да си води Никола със 75 точки
Следващата седмица очаквам да е супер интересна и много нарисувана, ако не се намесят "тренерските" контузии
Суарез го уволних и сега сигурно ще направи хеттрик...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение.............
За отбелязване е и много стабилното представяне на полки и особено на марин (като новобранка), които се движат в пакет и са на 3 точки зад мен, както и отпускането на хаки, който взе да регресира. Класирането в платената лига е:
1. Колеца - 492 точки
2. Аз - 425 точки
3-4 Марин и полки - 422 точки
5. Хаки - 382 точки
На седмична ни е бил Марин с 58 точки (махам му 4 точки за трансфери), но за годишната награда продължава да си води Никола със 75 точки
Следващата седмица очаквам да е супер интересна и много нарисувана, ако не се намесят "тренерските" контузии
Истината е, че слабите ми кръгове, като последния, най-често се дължат на това, че поради различни причини не съм пипал отбора, но това разбира се си е мой проблем и ще трябва да стягам редиците за идните кръгове. Поздравления на участниците от платената за много силното, по мое мнение, представяне до момента и успех занапред! Аз ще се постарая да се включа в борбата, ако се налага и с действия ва банк"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Е Груец то беше ясно, че и това ще се случи все някога.
Суарез беше тактическа смяна само за този кръг, която беше решена преди няколко седмици, както и в това число и човека който взех на негово място. Още повече, че ако си обърнал внимание винаги когато правя -4 е за нападател и винаги го слагам капитан, за да ми излезе risk/return trade off-a. Като цяло трансферите, които правя не винаги са дългосрочни, а има и такива за 1/2 седмици.
Имаш късмет, че като цяло мини спора и лигата на инвестора са ми на второ място, защото в другата лига, в която играем на по 100 лева 20 човека правенето на -4/-8 е пагубно, а и в момента все още лидера не е дръпнал с много точки и имам шанс да го догоня в следващите 2-3 кръга, ако не набие wild карда.
В момента обмислям -4, но май няма да се стигне до там.
За да има save за вратаря трябва е спрял шута, а Брънт просто не уцели вратата. Много беше важно Гивън да вземе някоя и друга точка, но уви шанс...The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Я един бърз въпрос - абе УБА като изпуснаха дузпа, що не я дадоха като спасена от гивън. Вярно, че топката беше аут, ама нали не е гол все пак? Що на Брънт му броят пропуск, а на Гивън не му броят сейв?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар