да не повярваш Колец - бил съм те и на седмична, и на бонуси, и най-вече, и на избор на капитан Дали това не е преломният момент или ще е временно избухване. Факт е, че засега, в миниспора ни до след 13 кръг, те изравних като точки, въпреки супер много ми смени (то и за този кръг, ти си май само с една - що си купи Суарез, като веднага го смени, нали това е само моя практика, ти мислиш с 5-6 кръга напред ) и играта взе да става супер интересна. ама като ви казвах за Ливера и издънките му, хич не искахте да слушате
За отбелязване е и много стабилното представяне на полки и особено на марин (като новобранка), които се движат в пакет и са на 3 точки зад мен, както и отпускането на хаки, който взе да регресира. Класирането в платената лига е:
1. Колеца - 492 точки
2. Аз - 425 точки
3-4 Марин и полки - 422 точки
5. Хаки - 382 точки
На седмична ни е бил Марин с 58 точки (махам му 4 точки за трансфери), но за годишната награда продължава да си води Никола със 75 точки
Следващата седмица очаквам да е супер интересна и много нарисувана, ако не се намесят "тренерските" контузии
За отбелязване е и много стабилното представяне на полки и особено на марин (като новобранка), които се движат в пакет и са на 3 точки зад мен, както и отпускането на хаки, който взе да регресира. Класирането в платената лига е:
1. Колеца - 492 точки
2. Аз - 425 точки
3-4 Марин и полки - 422 точки
5. Хаки - 382 точки
На седмична ни е бил Марин с 58 точки (махам му 4 точки за трансфери), но за годишната награда продължава да си води Никола със 75 точки
Следващата седмица очаквам да е супер интересна и много нарисувана, ако не се намесят "тренерските" контузии
Коментар