IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• да не повярваш Колец - бил съм те и на седмична, и на бонуси, и най-вече, и на избор на капитан Дали това не е преломният момент или ще е временно избухване. Факт е, че засега, в миниспора ни до след 13 кръг, те изравних като точки, въпреки супер много ми смени (то и за този кръг, ти си май само с една - що си купи Суарез, като веднага го смени, нали това е само моя практика, ти мислиш с 5-6 кръга напред ) и играта взе да става супер интересна. ама като ви казвах за Ливера и издънките му, хич не искахте да слушате

За отбелязване е и много стабилното представяне на полки и особено на марин (като новобранка), които се движат в пакет и са на 3 точки зад мен, както и отпускането на хаки, който взе да регресира. Класирането в платената лига е:

1. Колеца - 492 точки
    2. Аз - 425 точки
    3-4 Марин и полки - 422 точки
    5. Хаки - 382 точки

На седмична ни е бил Марин с 58 точки (махам му 4 точки за трансфери), но за годишната награда продължава да си води Никола със 75 точки

Следващата седмица очаквам да е супер интересна и много нарисувана, ако не се намесят "тренерските" контузии
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Ето ги и бонусите.

The EA Sports Player Performance Index scores are now available, with the Fantasy Premier League (FPL) bonus points now available in the game. Here’s how they breakdown…

Wolves 2 Swansea 2
      Doyle 3, O’Hara, Graham & Allen 2

Liverpool 1 Norwich 1
      Holt 3, Bellamy 2, Gerrard 1

Bolton 0 Sunderland 2
      Sessegnon 3, Bendtner 2, Larsson 1

Aston Villa 1 West Brom 2
      Scharner 3, Brunt 2, Olsson 1

Newcastle 1 Wigan 0
      Cabaye 3, Coloccini 2, Krul 1

Man United 1 Man City 6
      Milner 3, Silva 2, Dzeko 1

Blackburn 1 Tottenham 2
      Van der Vaart 3, Assou-Ekotto 2, Modric 1

Fulham 1 Everton 3
      Drenthe 3, Rodwell 2, Saha 1

Arsenal 3 Stoke 1
      Gervinho 3, Van Persie 2, Crouch 1

QPR 1 Chelsea 0
      Ferdinand 3, Helguson 2, Hill 1
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Аутовете на Суарез само му намаляват индекса, така че това лошо за бонусите. Честно казано не очаквам бонус точки този кръг. Евентуално само Силва може да ми даде, но него така или иначе го имаме всички.

Иначе единствения шанс да ми вземеш баса е с някаква такава схема, но и това го има в условията на играта. Да видим сега, дали ще ти върже.
        Last edited by Nikola; 24.10.2011, 09:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
          Ами Груец то това е разликата в стратегията. Аз гледам да правя над аверъджа всеки кръг през дълъг период от време, докато ти търсиш избухването кръг за кръг. Ако ги уцелваше, щеше да си бая точки.

Аз лично не съжалявам за избора ми за капитан. Просо Суарез нямаше късмет момчето. Две греди в един мач не е шега работа.
          Суарез беше под всякаква критика - изпусна незнамси колко положения, но нищо, може да се класира с 3 точки за бонусите - нали има 2 греди и 5 удара в аут

иначе си прав, играя кръг за кръг, най-много с 2 кръга напред и засега не се получава много, но ще видим. Следващият кръг пак съм минус 8, пък да видим
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Ами Груец то това е разликата в стратегията. Аз гледам да правя над аверъджа всеки кръг през дълъг период от време, докато ти търсиш избухването кръг за кръг. Ако ги уцелваше, щеше да си бая точки.

Аз лично не съжалявам за избора ми за капитан. Просо Суарез нямаше късмет момчето. Две греди в един мач не е шега работа.

Коментар

• втория отбор на Арсенал във ВЛ отмъсти на олд трафорд за загубата на първия отбор на АРСЕНАЛ преди два месеца на същия стадион

===========================

за 3 кръга дзеко ми донесе 2 точки -> съответно го смених и той носи 11 точки днес, а смяната му БаБа ми носи 2 точки

много големи грешки от моя страна

Коментар

А не бе аз се кефя на смените ти. Честно казано и аз го мисли Джерард за -4, но се отказах.

Иначе ме радва, че нямаш ясна визия как да ти изглежда отбора в дългосрочен план, което ми помага доста.

Миналата година имаше около -80 точки от трансфери и си мислех, че си си научил урока но слава богу не си.

Успех да всички този кръг.
                прав си, защото играя кръг за кръг и не винаги ми стават нещата - в петък го мъдрих поне час и половина, дали да направя тройна смяна, за да взема Джерард и някой по-качествен защитник или само да разкарм Нани за Иван дърваря. Надделя първото и последдиците си ги нося - вместо да те размажа този кръг, едва ще те бия, като махна смените

Коментар

• А не бе аз се кефя на смените ти. Честно казано и аз го мисли Джерард за -4, но се отказах.

Иначе ме радва, че нямаш ясна визия как да ти изглежда отбора в дългосрочен план, което ми помага доста.

Миналата година имаше около -80 точки от трансфери и си мислех, че си си научил урока но слава богу не си.

Успех да всички този кръг.

Коментар

Полки значи беше напълно прав.

Е, нали знаеш, който се смее последен...
                    зацепва най-бавно

С теб нали съм сложил бас, какво повече да го коментираме, засега си на +13 точки, но на мен това м е любимото число, така че, както ти го казах и преди, пак ще се броим в понеделник и ако ти си с повечето точки, значи си по-добър и толкова.

Малко самонадеяно взеха да гледат всички на моето участие, което е оправдано, де, едва на 10-то място съм, но забравят вечният лаф на чорбарите и лузърпулците - формата е временна, класата е вечна

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      такаааа, аз пак поразръчках състава и съм отново на минус, ама този път 8 точки, пък да видим доколко рискът ми е бил оправдан
                      Полки значи беше напълно прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        такаааа, аз пак поразръчках състава и съм отново на минус, ама този път 8 точки, пък да видим доколко рискът ми е бил оправдан
                        Аз пък си купих някакъв защитник на Болтън, който чувам за първи път и на минус четири до момента през сезона...смятам да ми запази деветото място пред теб
                        Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• такаааа, аз пак поразръчках състава и съм отново на минус, ама този път 8 точки, пък да видим доколко рискът ми е бил оправдан

Коментар

• 1:0 с гол на Нани ще бъде рай.

Коментар

По-скоро пусни Харт.....
                              Абе аз него съм пуснал, ама често казано очаквам 1(2)-0 да свършат и двата мача.

Още повече Фърги: Дербито е важно, не очаквайте много голове

Коментар

• По-скоро пусни Харт.....

Коментар

Working...
                                X