Сега въпроса е кой от вратарите ми ще пусне по-малко голове - Бегович от Арсенал или Харт от Юнайтед
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМежду другото подобна изненада чакам и на Дъртия Трафорд - мисля, че време Шитито да не падне, а след това да се сринат, но това си е мое мнение.
По хубаво място за загуби от Олд Трафърд здраве му кажи!
За туй на мен Руньо ми е капитан!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеСтоук са шибан отбор само на домакинствата си защото стадиона им е като баскетболно игрище. На Арсенал стадиона им е възможно най-големия позволен размер, така ще Стоук могат да си набият антифутболната тактика знаеш къде. На всичкото от горе играха мач от Уефа вчера, така че ще са изморени. Има още малко време до утре, но за сега клоня към РВП, но в крайна сметка може да бодна и Суарез.
Коментар
-
Стоук са шибан отбор само на домакинствата си защото стадиона им е като баскетболно игрище. На Арсенал стадиона им е възможно най-големия позволен размер, така ще Стоук могат да си набият антифутболната тактика знаеш къде. На всичкото от горе играха мач от Уефа вчера, така че ще са изморени. Има още малко време до утре, но за сега клоня към РВП, но в крайна сметка може да бодна и Суарез.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеКапитан Перси to the rescue!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
е, де, е, де, не с лощо, де принуждавате ме да ви кажа предчувствието си за Ливера-Норич - труден мач, в който Ливера я вкара гол, я не, да не кажа, че чакам изненада. Между другото подобна изненада чакам и на Дъртия Трафорд - мисля, че време Шитито да не падне, а след това да се сринат, но това си е мое мнение.
сега, като се загледах и видях, че Ливера имат доста лесна (на хартия) програма в следващите няколко кръга, та може и да ревизирам прогнозата си, ама не съм много убеден в това - както казах, ще мисля и ще чакам до събота и тогава ще решаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениени гу щъLast edited by marinbg; 21.10.2011, 10:33.
Коментар
-
Ха така.
Кажи му го бе Марински.
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеГруйчо, вземи си Суарез, че иначе гориш като вестник..The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеГруйчо, вземи си Суарез, че иначе гориш като вестник..Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеО Груец не ме познаваш достатъчно добре, щом си мислиш че има някакъв шанс да сложа капитан Ба. Това няма как да се случи.
Иначе капитана съм го решил вече.
Коментар
Коментар