IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• О Груец не ме познаваш достатъчно добре, щом си мислиш че има някакъв шанс да сложа капитан Ба. Това няма как да се случи.

Иначе ще има голове в нашия мач със сигурност. Заради това имам Нани и Силва, двата халфа, които няма да продам до края на сезона, ако не се контузят.

Иначе капитана съм го решил вече.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Браво машина.

Добре ги сметна нещата. Сега остава и да се сетиш, кой ще ми бъде капитан. Хубавото е че в момента не можеш да вземеш Суарез без да си -4 или да продадеш РВП, а точките този кръг са в тези два мача.

Суарез няма да го взема - мислех да го взема още миналия кръг, като правих разместванията, но се отказах, така че този кръг съм без играчи на Ливера в състава си. Противно на очакванията, аз пък си мисля, че ще има голове на манчовците и не знам защо ми се струва, че Шитито има шанс за победа на Дъртия Трафорд. Този кръг би трябвало да е доста точки, но да видим.

А за капитана ти - не знам, но ти си традиционалист и обичаш да завтаряш избора си, така че РВП или късметлийско ще се пробваш с Ба - Уигън са слабаци и би следвало да го отнесат....

Аз още не съм се решил какво ще правя - обмислям и понеже този кръг, както и предишния не гоних цени, а точки, то ще реша в събота, като изчета комюникетата за контузени и наказани
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Браво машина.

Добре ги сметна нещата. Сега остава и да се сетиш, кой ще ми бъде капитан. Хубавото е че в момента не можеш да вземеш Суарез без да си -4 или да продадеш РВП, а точките този кръг са в тези два мача.

Коментар

• да бе, Колец, нали ти го признах - късметът ти беше, че Фридъл влезе с тпката във вратата, вместо да я избие, че после и бонус и т.н. Да, така е, ефективността ти е по-добра от моята, засега, но в лонг търм, смятам знаеш каква е тенденцията. Да, малко завися от Челси, но това винаги го има - всеки зависи от някой отбор, на който е заложил. А след 1 кръг какво ще стане - ами ще видим, то ще си каже, аз лично на Челси - Арсенал очаквам много голове

За този кръг ще направя 0, 1 или 2 трансфера - още не съм убеден, най-вероятно ще е един

А да, за трансфера ти - да, прав си, елеметарен е, ама се обърках, че си додал 2,5, а не 2,8 милки и оттам ми дойде грешката в напасването - продал си Стъридж и си купил Суарез. Недоглеждане от моя страна и съответно грешен извод

Дет се вика, ще се броим пак в понеделника - Суарез е много добър избор и в шорт търм е супер инвестиция, ама Ливера са ливади, та нищо чудно и да се осерат,а и Стивито вече е в игра и не се знае, знае ли се
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Не Марински не си взех Адебата, защото е много пари и защото нямам доверие на безхаберниците от Тотнъм в момента. След известно време ще си взема ВДВ обаче.

Груец, естествено че Ба няма да стигне точките на Рууни, но аз и не целя това. Виждам, че някой играч ще има добра програма и ако е в добра момента форма го взимам. Точно такъв е примера с Ба и Стъридж. Примерно инвестиция от 6.3м ми донесе 7 точки. От друга страна ти груец с инвестиция от 20+ за мата и лампс изкара 12 точки. Смисъл много зависиш от това Челски да направят игра с много голове, а това няма да е винаги, въпреки че започват да играят все по-добре в последно време. Сега ми е интересно какво ще правиш през по-следващия кръг когато 1/3 от стойността на отбора ти ти се изправя един срещу друг. Пак ли ще има минуси?

Това, че имам толкова кеш в банката трябва да ти говори, че стойността на отбора не е най-важното нещо. Виждаш, че с доста по-малко инвестирани в играчи пари изкарах повече точки миналия кръг, а като цяло моя отбор е по-евтин от твоя, но това не ми пречи да те водя значително.

Иначе не позна за трансферите. Рамзи се възстанови и ще играе. Трансферът ми е друг и е много елементарен за разгадаване. Да кажем, че си уцелил някои неща, но далеч не всичко.

Коментар

• е, да, така е, не винаги скъпото е гаранция за качество, но почти винаги е така. Знаеш ли кога путьо като ба ще има точките на рууни - точно никога, то заради това и цебата му е толкова, точно наполовина, Да, има и моменти, в които евтините играчи се надксачат и правят много точки, но според мен точно това е по-скоро изключението, а не правилото

Знаеш ли къде ми е основната борба с теб - просто мислим доста еднакво и едно 70% от отборите ни са еднакви, и то това са точкуващите играчи, а не пълнежа, т.е. почти всичко се решава от избора на капитан, а там, аккто вече ти го признах и преди, ти ме биеш и то с много. А когато тръгнеш да изоставаш, както бях аз миналата година, почваш да играеш ва банк и да купуваш борсуци, които другия няма и да се надяваш, те да направят мача на живота си.

За цените на отбора е повече от ясно - аз винаги ще има по-скъп отбор, защото таква ми е тактиката, а че имаш 5 милки кеш - соу уот, като си продам един от полузащитата и аз ще има толкова, ама това не е важно. Да не говорим, че и с качването на цените нещата са едно към гьотере, ама там поне горе-долу ги схващам, за разлика от бонусите

Колкото до въпоса на марин - не, не си е купил на Адебайор, няма как да му гласува доверие, защото твърдо вярва на измисленяци като Ба и Стъридж, които му донесоха едни измислени точки (хеле пък като бонус). Сменил някой в полузашитата, най-вероятно рамзи и си е взел Адам - Колеца не е много труден за предвиждане

Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
              Груец това с кинтите е малко тегава схема защото виждаш, че някакви играчи, като Ба и Стъридж дават повече точки от Лампард примерно.

Според мен единствената възможна тактика трябва да бъде да правиш колкото се може повече точки от първия кръг. Примерно аз след като продадох Рууни стойността на отбора ми падна значително, но пък явно съм уцелил играчите, защото вчера Ба, Стъридж, Компани и Мърфи се качиха. Можеш да си сигурен, че тези същите ще се качат поне по още един път до края на трансферния прозорец, защото ги имат много малко хора във фентъзито. От друга страна чакам и РвП и Енрике да се качат тази седмица, така че това с парите не е най-важното и поне според мен не трябва да е водещото. но ти си знаеш най-добре.

Друго нещо, което е важно за стойността на отбра е че ако цъкнеш на отбора ми ще видиш, че имам 5.3м които ми седят в банката, което е брутално.

Иначе не съм съгласен с Полки за това, че първото място е вече ясно. Има толкова много време до края. че може да стане всичко дотогава. Естествено, че от самото начало аз бях с най-голям шанс да го спечеля, но това не значи нищо.

Коментар

Казвам, че по принцип нямате шанс, но в крайна сметка няма сигурни неща в този живот така че поне на теория някой може и да ме победи.
                И сега к'во купи си и Адебайор? Той ли ще вкарва тоя кръг?

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                  Кольо, ама ти сега кое точно казваш, че ще спечелиш или няма да спечелиш?
                  Казвам, че по принцип нямате шанс, но в крайна сметка няма сигурни неща в този живот така че поне на теория някой може и да ме победи.

Коментар

Иначе не съм съгласен с Полки за това, че първото място е вече ясно. Има толкова много време до края. че може да стане всичко дотогава. Естествено, че от самото начало аз бях с най-голям шанс да го спечеля, но това не значи нищо.
                    Кольо, ама ти сега кое точно казваш, че ще спечелиш или няма да спечелиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      А моята тактика си е една и съща всяка година - първо правя кинти, а след това изпреварвам първите, с това, че мога да си закупя скъпи играчи, а те - не
                      Груец това с кинтите е малко тегава схема защото виждаш, че някакви играчи, като Ба и Стъридж дават повече точки от Лампард примерно.

Според мен единствената възможна тактика трябва да бъде да правиш колкото се може повече точки от първия кръг. Примерно аз след като продадох Рууни стойността на отбора ми падна значително, но пък явно съм уцелил играчите, защото вчера Ба, Стъридж, Компани и Мърфи се качиха. Можеш да си сигурен, че тези същите ще се качат поне по още един път до края на трансферния прозорец, защото ги имат много малко хора във фентъзито. От друга страна чакам и РвП и Енрике да се качат тази седмица, така че това с парите не е най-важното и поне според мен не трябва да е водещото. но ти си знаеш най-добре.

Друго нещо, което е важно за стойността на отбра е че ако цъкнеш на отбора ми ще видиш, че имам 5.3м които ми седят в банката, което е брутално.

Last edited by Nikola; 18.10.2011, 09:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                        е точно, де

правиш 10 смени с идеята в следващия кръг да е нулев и в по-следващия да се представиш на ниво с максимално спечелени точки

.................... с един кръг напред играеш

няма значение -> каквото е - това е...

просто разяснявам тактиката на всички за да се светнат и те и в края да могат да се възползват максимално от правилата които са приети в началото
                        малиии, каква схема измисли, но няма как да не го призная - сравнително работеща е Само дето не е ясно дали някой няма да се контузи, дали изобщо ще направи точки, дали няма да има тренерски контузии и т.н. и т.н., но да, има възможност за подобен вариант, но пак ще ти го кажа:

Всичко ще се реши в кръговете, в които ще има да се играят отложените мачове, а те често съвпадат с периода, в който има втори уайлд карт. да не говорим, че не всички са си играли уайлд картите и т.н.

Абе сложно е, но аз съм на мнение,че който вземе големият джакпот, ще вземе и малкия

Коментар

Е, де, не така, позабравил си значи - ей това мнение ми е от 09.08.2011

играчът с най-добър резултат в единичен кръг (като се приспаднат точките за направените смени) да вземе 50 или 100 кинта

И идеята е точно тази, която ти каза - не искам да има подобни глупости накрая. даже съм почти убеден, че който спечели първото място, ще вземе и седмичната награда
                          е точно, де

правиш 10 смени с идеята в следващия кръг да е нулев и в по-следващия да се представиш на ниво с максимално спечелени точки

.................... с един кръг напред играеш

няма значение -> каквото е - това е...

просто разяснявам тактиката на всички за да се светнат и те и в края да могат да се възползват максимално от правилата които са приети в началото

Коментар

• Е, де, не така, позабравил си значи - ей това мнение ми е от 09.08.2011

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            Момчета вече сме 11 парчета в лигата, от които 5 платени 6 на кубертеновия принцип, чакам само Колчо да каже дали ще участва и ако не ще - утре ще ви пусна сметка за превод на парите.

За платените, понеже сме достатъчно малко като народ 5 или 6 човека, то предлагам победителя да вземе 200 кинта, а играчът с най-добър резултат в единичен кръг (като се приспаднат точките за направените смени) да вземе 50 или 100 кинта (ако Колчо се включи). Съгалсни листе? Защото иначе става доста сериозно разводняване и няма много сми при сегашната ни бройка.

П.С. Ще се пробвам да пусна нова анкета с участниците в платената и да видим кой ще е фаворите на публиката за спечелване на наградата и съотвено дали ще познае
                            И идеята е точно тази, която ти каза - не искам да има подобни глупости накрая. даже съм почти убеден, че който спечели първото място, ще вземе и седмичната награда

Коментар

уф, бре, полки, ама хич не обичаш да четеш правилата - точките за седмицата, които изкараш, се намаляват с направените извън рзрешените смени. Това го измислихме, точно за да няма подобно поведение, на това, което описваш
                              как се правиш на умряла лисица

колко човека сме в лигата ?

5 или 6 бяха???

нали предложи да отделим от наградния фонд 50 кинта за този който направи най-много точки в един кръг без значение на това колко смени е направил и без никакви други обвързвания

последните десетина кръга когато нещата се поизяснят -> тогава тези които нямат шанс да играят за голямата награда ще започнат да правят по десетина смени преди всеки кръг за да може да налучка верния състав и да спечели малкия бонус

точно за това бях против да се разделя така наградния фонд, но вие решихте друго

"глас народен - глас божи" дет се вика, но има и една приказка "каквото посееш -> това ще пожънеш"

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                                струва ми се, че след няколко кръга груйчо ще заебе съвсем лигата и ще започне да прави по 15 смени след всеки кръг с надеждата да спечели малкия бонус от 50 кинта за най-много точки в кръг

а аз се чудих защо той толкова настояваше за това правило

=======================

иначе разликата между основата група и николчо се получи от рунката когато вкарваше голове му беше и капитан

............ иначе силите са много изравнени и всеки може да спечели .......................................... второто място
                                уф, бре, полки, ама хич не обичаш да четеш правилата - точките за седмицата, които изкараш, се намаляват с направените извън рзрешените смени. Това го измислихме, точно за да няма подобно поведение, на това, което описваш

А моята тактика си е една и съща всяка година - първо правя кинти, а след това изпреварвам първите, с това, че мога да си закупя скъпи играчи, а те - не

Коментар

Working...
                                X