IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Груец, стига с ........ и Леко със смените, че сигурно вече си едно -20 точки само от смени.
    струва ми се, че след няколко кръга груйчо ще заебе съвсем лигата и ще започне да прави по 15 смени след всеки кръг с надеждата да спечели малкия бонус от 50 кинта за най-много точки в кръг

а аз се чудих защо той толкова настояваше за това правило

=======================

иначе разликата между основата група и николчо се получи от рунката когато вкарваше голове му беше и капитан

............ иначе силите са много изравнени и всеки може да спечели .......................................... второто място

Коментар

Груец, стига с този индкекс бе брат. Не мисли, какво искаш да бъде или какво считаш, че според теб е справедливо да бъде, а просто приеми фактите and make the most of it.

И аз не считам, че суровата статистиката не показва красноречиво по какъв начин е играл един футболист, но поне няма емоции в това решение. Каквото покаже алгоритъма това е.

Леко със смените, че сигурно вече си едно -20 точки само от смени.
      е, аз съм приел фактите, но ми липсва логиката, затова и се чудя толкова Иначе за смените си прав, но иначе няма как да ми поскъпва отборът, а както знаеш аз залагам на кинтажа, с който след някой и друг кръг да започна да мачкам
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Груец, стига с този индкекс бе брат. Не мисли, какво искаш да бъде или какво считаш, че според теб е справедливо да бъде, а просто приеми фактите and make the most of it.

И аз не считам, че суровата статистиката не показва красноречиво по какъв начин е играл един футболист, но поне няма емоции в това решение. Каквото покаже алгоритъма това е.

Леко със смените, че сигурно вече си едно -20 точки само от смени.
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Груец, ти пак ли ще си -4?
          не съм убеден, ако нещо не се наложи, може и да не правя смени, ама още не съм го решил
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Аа Марине не е баш по никое време, а баш когато трябва.

Груеца не се съмнявам, че ще е в топ 3 в крана на сезона.
            така е, когато трябва е, ама си е и късмет - аз принципно до последно се чудих дали да не си взема и Рунтавия добитък, защото е в страхотна форма и очаквах да зашие поне 1 гол на Ливера - нали уж е дерби и требе да се печели и т.н. и т.н. А то Съра се изсра на метеното, но късмета за пореден път го покри А аз понеже продължвам да си драпам за бонусите на мача Нюкясъл-Тотнъм, то сега се загледах, че са дали 3 бонус точки на раян тейлър - зашитник, който е получил 2 гола във вратата си, без асистенция или вкаран гол, получава 3 точки, а нападател с 2 асистенция е с 0 бонус точки Реших, че съм се омотал нещо и загледах и тъпите ЕА Спортс - ами Скот Паркър, който е с най-високата оценка в мача има само 2 точки по ЕА Спортс, а Шола Амеоби с 20 минути игра има 19 точки по същият скоринг Ами сори, ама това е тотален смях, както и да го погледнеш....

Гледам, че и марин се е засилил, даже ни е бил на седмична, а и полки и хаки имат добри резултати, абе изобщо "платените" сме отиграли доста добре, този иначе крив кръг

Коментар

• Груец, ти пак ли ще си -4?

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                Ако не е в топ 3 поне ще е в шестицата..на платената лига де
                хахаха, това беше страхотно изказване - браво

Коментар

Аа Марине не е баш по никое време, а баш когато трябва.

Ако не е в топ 3 поне ще е в шестицата..на платената лига де

Коментар

• Аа Марине не е баш по никое време, а баш когато трябва.

Коментар

Ба го пропуснах, защото не гледах мача и не знаех как е играл. Когато сутринта бяха ъпдейтнали EA индкеса видях че е генерирал бая точки. Иначе знам, че ми дишаш в гърба и до края нищо не се знае.
                      Кольо,

ама как така си взе Ван Перси по никое време... Мога да ти кажа, че трудно ще те стигна, така че не искам да ловим бас. Много кофти ми избяга ти август месец (като сравнявам месец ту месец пърформанса..).
                      Грую и той задобрява, или е късмет?!

Коментар

• Ба го пропуснах, защото не гледах мача и не знаех как е играл. Когато сутринта бяха ъпдейтнали EA индкеса видях че е генерирал бая точки. Иначе знам, че ми дишаш в гърба и до края нищо не се знае.

Коментар

Груец, вместо да се нервиш напразно разучи детайлно как се определят бонус точките и така хем няма да хабиш излишни нерви, хем и ще правиш повече точки. Тази система е много по-добра от миналата, защото позволява на хората, които са си написали домашното да генерират повече точки. Естествено, че не винаги това ще се случва, но in the long run определено дава някакво предимство.

Това, че Ба и Ваарт играят по 70 минути няма значение. Индкеса е много благосклонен към играчи, които са замесени много в мача. Под замесени разбирай, точни пасове, притежание на топката, спринтове, дрибъли, ключови пасове, такъли, точни шутове, голове и асистенции, греди и тн.

Няма ли да ме поздравиш за първото място бе гад?
                          за първото място - поздрави, естествено. Нали не забравяш, че съм единственият дето гласува за теб като победител в лигата

За бонусите много сме си говорили и сигурно още ще си говорим, но ефакт, че в много от случаите са супер безумни. Този мач е поредното потвърждение, мисля, че обясних защо. Ако си толкова убеден, че можеш да предсказваш точките, що не си включи Ба към точките, ами го попропусна? Явно и ти си се поизненадал от този факт. А да, за малко да пропусна и много силната игра на Паркър в този мач, както и постоянната игра на Модрич, който релано най-много играе с топката в Тотнъм и т.н. и т.н. За мен система няма, няма и как да има, но да речем, че ти имаш достъп до някоя свръх секретна точкуваща система, достъпна само за посветени - постни ми след някой мач (който си харесаш, без значение ми е) пълна разбивка на всеки състезател, за да се разбера примерно как така 2 асистенции и 85-6 минути игра, както и участие в 10-на атаки в мача, са по-малко от 1 гол, 70 минути игра и участие в 5-6 атаки, че аз не го схващам

П.С. И да не забравиш, че съм зад гърба ти - вярно на почетно разстояние засега, но пък потенциалът ми е голям

Коментар

• Груец, вместо да се нервиш напразно разучи детайлно как се определят бонус точките и така хем няма да хабиш излишни нерви, хем и ще правиш повече точки. Тази система е много по-добра от миналата, защото позволява на хората, които са си написали домашното да генерират повече точки. Естествено, че не винаги това ще се случва, но in the long run определено дава някакво предимство.

Това, че Ба и Ваарт играят по 70 минути няма значение. Индкеса е много благосклонен към играчи, които са замесени много в мача. Под замесени разбирай, точни пасове, притежание на топката, спринтове, дрибъли, ключови пасове, такъли, точни шутове, голове и асистенции, греди и тн.

Няма ли да ме поздравиш за първото място бе гад?

Коментар

РвП - 3
                              Ба - 3
                              Стъридж - 2
                              Компани - 1

Груец, а ти ще имаше 3 от ВдВ и 1 от Лампард. Явно този 0,1% е надделял.
                              хм, тожа, ако е истина, е абсолютна шитня, ама абсолютна. Хайде за мача на Челси, хубаво, няма да го споря, там можеше на 6-7 човека да дадат точки, ама за Нюкясъл-Тотнъм да дадат по 3 точки на Ба и Иван Дърваря, дето играха по 60-70 минути и на единият гола е от дузпа, а на другия и е малоумна грешка на вртаря, който вместо да избие топката. влезе с нея във вратата, а равенството го постигнаха въпреки него и то балгодарение на индивидуална проява на заместника му. А Адебайор да няма ни една точка, при положение, че е с две асистенции (едната заради дузпата) и игра целия мач и беше, заедно с Гутиерез, най-опсаният играч на терена Ако всичко това е вярно, а малко ме съмнява, но да видим, то направо да върнат старата система за точкуване - там поне беше ясно, че има симпатии към някой играч, а не като сега - напили се и който им дойде, него да избират, дейш и ингилизките им дървета

Аз продължавам да се чудя, при положение, че уж системата е на база 2 паса, 3 дрибула и 4 целения на капачките на противника и всичко било компютъризирано, а нямало човешка намеса, защо не вадят веднага след мача точките, ами чакат 24/48 часа и чак тогава - да не бачкат с Правец 8, а

Коментар

• РвП - 3
                                Ба - 3
                                Стъридж - 2
                                Компани - 1

Груец, а ти ще имаше 3 от ВдВ и 1 от Лампард. Явно този 0,1% е надделял.
                                Last edited by Nikola; 17.10.2011, 11:28.

Коментар

Working...
                                X