IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Груец, бъди готов за всичко с мен. Много съм адаптивен.

Иначе аз очаквам 1 точка бонус от Компани и 3 от Стъридж и Рвп. Така, че ще те мина по точки този кръг. Хрехрехре

на 99.9 съм сигурен, че ще имам повече бонуси от теб, а пък Стъридж - 3 точки lol, lol, lol, само ако се е бъгнала системата
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Е най-накрая се върнах там където ми е мястото.
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Груец, бъди готов за всичко с мен. Много съм адаптивен.

Иначе аз очаквам 1 точка бонус от Компани и 3 от Стъридж и Рвп. Така, че ще те мина по точки този кръг. Хрехрехре

Коментар

Пълен абсурд е този кръг....
          нищо абсурдно няма, просто човек трябва да е врачка, за да знае какво е в главите на шотландския пияндур (истинскисе надявах да паднете от Лузъра) и италианското леке - явно чак сега дойде радиацията от Фукушима над Манчестър

Този кръг с теб имаме равни точки преди любимите ти бонуси, с които толкова много се хвалиш - да видим кой ще е с повече точки след тях

Иначе добре си се ориентирал към Иван Персиеца - до последно не вярвах, че можеш да продадеш Рунтавото
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнение
            Пичове,как точно се използва Wildcard?Като започна да чистя футболистите и веднага ми трупа едни минуси,дето са много плашещи.
            е, нали го писах по-долу - прочете ли го? Ако те плаши това че си направил 10 трансфера и ти е отчело минус 36 или 32 точки, то няма какво да се плашиш, това е просто действие на системата - тя няма как да знае дали ще правиш трансфери или ще ползваш картата.

Коментар

• Пичове,как точно се използва Wildcard?Като започна да чистя футболистите и веднага ми трупа едни минуси,дето са много плашещи.

Коментар

• Пълен абсурд е този кръг....

Коментар

• Дай ако искаш да вържем един бас, кой ще свърши по-напред от другия, за да не си говорим щуротии, а?

Коментар

Не бъркай самонадеяността с опита Марине. Естествено,че има шанс да ме мине Груеца. Дори и ти имаш шанс баси.

Иначе този кръг ще ми е доста слаб. Агуеро е контузен, а около Демба Ба нищо не се знае и може да не играе. Ще съм -4 май.....
                    Кольо, ти сериозно си верваш.. Имаш сериозното преимущество с опит в конкретната игра и сериозния недостатък наистина в предходната самонадяност

Коментар

• Не бъркай самонадеяността с опита Марине. Естествено,че има шанс да ме мине Груеца. Дори и ти имаш шанс баси.

Иначе този кръг ще ми е доста слаб. Агуеро е контузен, а около Демба Ба нищо не се знае и може да не играе. Ще съм -4 май.....

Коментар

Хехех Груец.

Кача ли се на първото място няма кой да ме бутне от там.
                        Кольо,

не бъди самонадян, че накрая точно затова груйчо ш'те мине. БТВ бая му се е дигнала цената на отбора и има сериозни шансове. Мене каръщината продължва да ме гони с капитаните. Миналата седмица смених Адебайор с Агуеро и стана тя каквато стана, тая седмица си върнах Адебайор вместо Агуеро и той се контузи.... Просто да подлюдееш

Коментар

• Хехех Груец.

Кача ли се на първото място няма кой да ме бутне от там.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            а бравос, а откри ли вече мисирки за кавали или още търсиш
                            една мисирка и няколко кандидат-мисирки има в този форум

Коментар

• Сега Челскито тръгва нагоре, купувай там...докато не са се вдигнали цените

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                                Вече твърдо да, малко е кофти без подготовка и предварителна стратегия, но вече ги налучах тънкостите с по 2-3 смени на кръг.... Втория полусезон, ако не съм назад с парите ще имаш проблеми с мене, Кольо..!
                                Той колеца вторият полусезон вече няма да е на върха макар че като се замисля, изказването ти е много точно - битката за второто място след Нова година се очертава доста сериозна

Коментар

Working...
                                X