Първоначално изпратено от 2012
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеКонтузията на Агуеро ми открадна поне 30-тина точки тая седмица, беше за пореден път доста гадно...
Грую тия наш'те капитани всеки път за взели-дали...
Ще трябва да се изчакат квалификациите и тогава да се види кой ще играе и кой - не. при мен е малко шибана стратегията, щото играя с 11 твърди играча, а останалото е тотален пълнеж и като не пуснат един и аз все едно съм с 10, а шотландския пияндур редувно им праска тренерски контузии, както и оталианксо лекенце от Шити. пък двата отбора са най-вървежни в момента и трябва да имаш играчи от тях, ама...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеМарине, зариби ли се вече по играта?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеП.С. полки, получили ли ми мейла със сметката бре, серсемино
............ и ника вече не ми е баннат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениекакто се казва - ще гледаме и ще видиме. Аз също доста се зарибих по тази игра, но може би взех да правя прекалено много смени и това не винаги е правилно. Ще видим де, що е време, пред нас, а и ей го де е 13 кръг, пък после Коледа, Януарските и то вече сем на финалната права
Грую тия наш'те капитани всеки път за взели-дали...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеЧовек трябва да има ясна визия какво прави груец. Контузите са неизбежни за съжаление, но това прави играта толкова интересна.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеБа със сигурност ще вкара повече от Руунката през идните 2 мача. Ако Агуеро ще го сложа капитан идния кръг и ще взема друг нападател на мястото на Руунката.
По-следващия кръг щях да играя 4-4-2 с Агуеро резрва.
Обаче скивай как ми се преебаха плановете.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Ба със сигурност ще вкара повече от Руунката през идните 2 мача. Ако Агуеро ще го сложа капитан идния кръг и ще взема друг нападател на мястото на Руунката.
По-следващия кръг щях да играя 4-4-2 с Агуеро резрва.
Обаче скивай как ми се преебаха плановете.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеОтговорих ти на съобщението бе Груец.
Иначе относно Шрек плана беше да го продам, но сега след като другите ми двама нападатели са контузени може и да не го продавам, но да съм -4.
А защо ти е да продаваш Руньо - спокойно може да вкара някоя дузпа и на Ливера, и на Сититу. да не мислиш, че Ба ще вкара повече от него?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеРунтавото добиче така или иначе заминава този кръг.
направо ти повЕрвах, че ще продадеш Рунтавия. Че няма да го сложиш капитан е твърде вероятно, ама да го продадеш (ако нес е контузи) - нивгаш
Апропо, стана ли ясно защо Йънг даже не беше и в групата за мача?
Имаш и ЛС - фани си прочЕтиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеГруец, вече започна да ти грухти...
Ба и Агуеро са контузени.....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар