If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Контузията на Агуеро ми открадна поне 30-тина точки тая седмица, беше за пореден път доста гадно...
Грую тия наш'те капитани всеки път за взели-дали...
ами така е, но какво да се прави. Аз все някога трябва да си уцеля капитана, че вече взе да ми писва. Може да мина на стратегията - седни на едно място и ако седиш достатъчно дълго, целият свят ще мине покрай теб, т.е. ще взема да си закупя пак рунтавото и ще си го туря капитан докати свят светува
Ще трябва да се изчакат квалификациите и тогава да се види кой ще играе и кой - не. при мен е малко шибана стратегията, щото играя с 11 твърди играча, а останалото е тотален пълнеж и като не пуснат един и аз все едно съм с 10, а шотландския пияндур редувно им праска тренерски контузии, както и оталианксо лекенце от Шити. пък двата отбора са най-вървежни в момента и трябва да имаш играчи от тях, ама...
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Вече твърдо да, малко е кофти без подготовка и предварителна стратегия, но вече ги налучах тънкостите с по 2-3 смени на кръг.... Втория полусезон, ако не съм назад с парите ще имаш проблеми с мене, Кольо..!
както се казва - ще гледаме и ще видиме. Аз също доста се зарибих по тази игра, но може би взех да правя прекалено много смени и това не винаги е правилно. Ще видим де, що е време, пред нас, а и ей го де е 13 кръг, пък после Коледа, Януарските и то вече сем на финалната права
Контузията на Агуеро ми открадна поне 30-тина точки тая седмица, беше за пореден път доста гадно...
Грую тия наш'те капитани всеки път за взели-дали...
Човек трябва да има ясна визия какво прави груец. Контузите са неизбежни за съжаление, но това прави играта толкова интересна.
както се казва - ще гледаме и ще видиме. Аз също доста се зарибих по тази игра, но може би взех да правя прекалено много смени и това не винаги е правилно. Ще видим де, що е време, пред нас, а и ей го де е 13 кръг, пък после Коледа, Януарските и то вече сем на финалната права
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Ба със сигурност ще вкара повече от Руунката през идните 2 мача. Ако Агуеро ще го сложа капитан идния кръг и ще взема друг нападател на мястото на Руунката.
По-следващия кръг щях да играя 4-4-2 с Агуеро резрва.
Обаче скивай как ми се преебаха плановете.
Според мен доста надценяваш Нюкясъл - следващият мач им е с Тотнъм и там повече от 1 гол няма да вкарат, а ко вкарат и толкова. Вече с Уигън се очакват 2-3 гола, ама дали Ба ще вакара и един от ятх и дали пък Уигън няма да се разиграят - Божа работа. Хубаво е, че имаш чак толкова дългосрочни планове, но аз поспрях да ги правя - никога не знаеш кой ще се контузи или пък тренера му ще го контузи и т.н.
Ба със сигурност ще вкара повече от Руунката през идните 2 мача. Ако Агуеро ще го сложа капитан идния кръг и ще взема друг нападател на мястото на Руунката.
По-следващия кръг щях да играя 4-4-2 с Агуеро резрва.
За ИБа-то идея си нямам, но Агуера е с лека травма и даже се очаква да играе за Аржентина през седмицата, та може да имат лек скандал с шитито. Пък и Агуера и аз го имам, така че не е проблем само за теб. Виж ако рунтавото добиче се контузи, тогава можем да говорим пак
Коментар