IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
    да

............ и ника вече не ми е баннат
    а бравос, а откри ли вече мисирки за кавали или още търсиш
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
      Контузията на Агуеро ми открадна поне 30-тина точки тая седмица, беше за пореден път доста гадно...
      Грую тия наш'те капитани всеки път за взели-дали...
      ами така е, но какво да се прави. Аз все някога трябва да си уцеля капитана, че вече взе да ми писва. Може да мина на стратегията - седни на едно място и ако седиш достатъчно дълго, целият свят ще мине покрай теб, т.е. ще взема да си закупя пак рунтавото и ще си го туря капитан докати свят светува

Ще трябва да се изчакат квалификациите и тогава да се види кой ще играе и кой - не. при мен е малко шибана стратегията, щото играя с 11 твърди играча, а останалото е тотален пълнеж и като не пуснат един и аз все едно съм с 10, а шотландския пияндур редувно им праска тренерски контузии, както и оталианксо лекенце от Шити. пък двата отбора са най-вървежни в момента и трябва да имаш играчи от тях, ама...
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
        Марине, зариби ли се вече по играта?
        Вече твърдо да, малко е кофти без подготовка и предварителна стратегия, но вече ги налучах тънкостите с по 2-3 смени на кръг.... Втория полусезон, ако не съм назад с парите ще имаш проблеми с мене, Кольо..!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          П.С. полки, получили ли ми мейла със сметката бре, серсемино
          да

............ и ника вече не ми е баннат

Коментар

• Марине, зариби ли се вече по играта?
            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              както се казва - ще гледаме и ще видиме. Аз също доста се зарибих по тази игра, но може би взех да правя прекалено много смени и това не винаги е правилно. Ще видим де, що е време, пред нас, а и ей го де е 13 кръг, пък после Коледа, Януарските и то вече сем на финалната права
              Контузията на Агуеро ми открадна поне 30-тина точки тая седмица, беше за пореден път доста гадно...
              Грую тия наш'те капитани всеки път за взели-дали...

Коментар

Човек трябва да има ясна визия какво прави груец. Контузите са неизбежни за съжаление, но това прави играта толкова интересна.
                както се казва - ще гледаме и ще видиме. Аз също доста се зарибих по тази игра, но може би взех да правя прекалено много смени и това не винаги е правилно. Ще видим де, що е време, пред нас, а и ей го де е 13 кръг, пък после Коледа, Януарските и то вече сем на финалната права

Коментар

• Човек трябва да има ясна визия какво прави груец. Контузите са неизбежни за съжаление, но това прави играта толкова интересна.

Коментар

Ба със сигурност ще вкара повече от Руунката през идните 2 мача. Ако Агуеро ще го сложа капитан идния кръг и ще взема друг нападател на мястото на Руунката.

По-следващия кръг щях да играя 4-4-2 с Агуеро резрва.

Обаче скивай как ми се преебаха плановете.
                    Според мен доста надценяваш Нюкясъл - следващият мач им е с Тотнъм и там повече от 1 гол няма да вкарат, а ко вкарат и толкова. Вече с Уигън се очакват 2-3 гола, ама дали Ба ще вакара и един от ятх и дали пък Уигън няма да се разиграят - Божа работа. Хубаво е, че имаш чак толкова дългосрочни планове, но аз поспрях да ги правя - никога не знаеш кой ще се контузи или пък тренера му ще го контузи и т.н.

Коментар

• Ба със сигурност ще вкара повече от Руунката през идните 2 мача. Ако Агуеро ще го сложа капитан идния кръг и ще взема друг нападател на мястото на Руунката.

По-следващия кръг щях да играя 4-4-2 с Агуеро резрва.

Обаче скивай как ми се преебаха плановете.

Коментар

Отговорих ти на съобщението бе Груец.

Иначе относно Шрек плана беше да го продам, но сега след като другите ми двама нападатели са контузени може и да не го продавам, но да съм -4.
                        хм, нещо се е бъгнало - не съм получил нищо от теб, даже и мейл за получено съобщение нямам. Можеш ли да го пратиш отново?

А защо ти е да продаваш Руньо - спокойно може да вкара някоя дузпа и на Ливера, и на Сититу. да не мислиш, че Ба ще вкара повече от него?

Коментар

• Отговорих ти на съобщението бе Груец.

Иначе относно Шрек плана беше да го продам, но сега след като другите ми двама нападатели са контузени може и да не го продавам, но да съм -4.

Коментар

Рунтавото добиче така или иначе заминава този кръг.
                            \

направо ти повЕрвах, че ще продадеш Рунтавия. Че няма да го сложиш капитан е твърде вероятно, ама да го продадеш (ако нес е контузи) - нивгаш

Апропо, стана ли ясно защо Йънг даже не беше и в групата за мача?

Имаш и ЛС - фани си прочЕти

Коментар

• Рунтавото добиче така или иначе заминава този кръг.

Коментар

Груец, вече започна да ти грухти...

Ба и Агуеро са контузени.....
                                За ИБа-то идея си нямам, но Агуера е с лека травма и даже се очаква да играе за Аржентина през седмицата, та може да имат лек скандал с шитито. Пък и Агуера и аз го имам, така че не е проблем само за теб. Виж ако рунтавото добиче се контузи, тогава можем да говорим пак

Коментар

Working...
                                X