If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Естествено, че битката тепърва ще става ожесточена, но се надявам да одържа на напъна!
Аз като цяло набих wild card-а, за да направя отбор за следващите 2 месеца, така че Груец не знам какво толкова очакваш да се случи през това време.
Ами баш за следващите 2 месеца, т.е. 8-13 кръг включително, съм абсолютно убеден, че ще имам повече точки от теб. Не твърдя, че ще те изпреваря в клсирането,а че ще имам повече точки за периода. Ако искаш можем да го бетнем на по 25 кинта, че и без това ми висят безотчетни, а 0 или 50 е по-кръгла цифра. Естествено, като махнем точките за направените трансфери, пък то и двамата нямаме уайлд карт вече
навитак?
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
както много лесно се забелязва, битката е ожесточена, но за второто място да се надяваме, че след 3-4 кръга, същата битка ще е за първото място. За седмичния приз продължава да води Колеца, но вече с 75 точки. И все пак 4 човека го дебнат изотзадзе, така че да не се отпуска
П.С. полки, получили ли ми мейла със сметката бре, серсемино
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Момчета, надявам се това да е последния кръг, в който не пипам нищо по отбора си и от следващата седмица да започна да ви настигам и да засиля конкуренцията
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Нее логиката е обратна. Чак когато си направил точните трансфери тогава си пиеш кафето на спокойствие.
Абе в скъпата лига, в която играя много дръпнаха първите. Иначе е много рано все още за каквито и да било прогнози разликите между нашата лига са малки, така че очаквам да е напечено до последния кръг.
чак сега разбрах къде ми е проблемът с неточните избори - не пия кафе
Аз би следвало да направя повече бонус точки от теб, пък да видим, Иначе познах за броя еднакви играчи помежду ни - 5 в титулярите и 7 в резервите, да не говорим, че Рамзи, Компани, Руни и Гивън и аз съм ги имал в други периоди, ама то си е така де - добрите играчи са едни и същи и тук-там някой цървул избухне и ако го хванеш и става хавата Дет се вика,по Коледа пак ще се броим, пък и то към началото на Февруари вече е горе-долу ясно почти всичко
Е то не е особена философия. Рууни капитан и си пий кафето. Следващият кръг обаче ще е много интересно, защото трябва да се слага капитан различен от Руунката. Дано Агуеро се възстанови.
за следващият кръг ще си говорим когато завърши. Все пак има международни мачове и там не се знае колко народ ще е контузен и т.н. А и късмета е до време, после има money talks, а там, ако не си разбрал, ще те размажа Малформации като миналата година, дето отбор за 100 милки без проблем биеше отбор за 110 милки, са веднъж на 10-летие. Още сме с игра в центъра, макар да ти го признавам - в избора на капитан просто ме размазваш
Коментар