IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако пък знаеш какъв късмет съм подготвил за идния кръг.

Ами Мърфи беше играча с най-много ключови пасове в лигата и го взех заради това.
    Ба и Рамси ги взех за следващите два кръга, като и двамата имат доста добри статистики, като последните три мача Рамзи даде доста точки и според мен тепърва ще дава.

Много тъпо с Агуеро баси.... щях да го сложа капитан идния кръг.
    Last edited by Nikola; 02.10.2011, 21:14.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Абе Груец, САФ ти е виновен пък сега.

Вземи си Дани Мърфи и си пий кафето с 11 точки.
      на това, ако не му кажеш късмет - разгромна победа на Фулъм, гол на смешника Рамзи, победа на Нюкясъл над Уулвс.....
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Абе Груец, САФ ти е виновен пък сега.

Вземи си Дани Мърфи и си пий кафето с 11 точки.

Коментар

• потеглил влака - дренки, просто оня шотландски говнар с червендалестата физиономия пак ми прееба кръга - как може да сложи нова тренерска контузия, този път на Йънг. Сори, Колец, но с такъв лайнар начело, ви проклинам да не вземете трофей тази година, белким на лекето му дойде акъла
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Влакът потегля момчета.

Коментар

• ами ще видим какво ще стане - то аз миналата тръгнах с голямата кошница и се върнах насран, сега тръгвам насран, пък да видим как ще е. Доколкото ти познавам мисленето, нищо чудно да имаме 5-7 еднакви футболисти

Коментар

• Споко Груец аз набих wildcard-а. Утре, като ми видиш отбора ще видиш защо. Много рано го използвах, но не можех да нямам определени играчи през идните два кръга.

Иначе капитана не съм го решил още. Много силно обмислям да рискувам с Нани, но пък Рууни може да даде 3 гола и 2 аситенции без проблем.

Коментар

• ужасТ и този кръг май няма да стигам Колеца - Рунтавото добиче се било оправило от тренерската контузия, а аз точно заради нея го продадох, че и на -4 точки отидох, за да пренаредя състава. А сега говедото ще мушне 2-3 гола, Колеца ще го тури капитан и ето ти нови 20-25 точки назад Ебати кривия късмет имам в първите кръгове, не е истина просто

Коментар

• Поредният фейл във фентъзито момчета. Просто не знам вече.

Сега и Руунката се контузи. Преди малко на пресконференцията си преди мача САФ каза, че Рууни не е тренирал и със сигурност ще пропусне мача утре, но пък има надежди да играе срещуч Норич, но не са особено големи.

Тоя Джеко ми е гати фейл трансфера. Чудя се дали да му дам още един шанс или да направя -4 и да пренаредя отбора.

Марине, ще наваксате ако ви дам. Би продал без капка свян Руунката, ако контузията му е сериозна. Ако пък играе следващия кръг има голям шанс да изостанете.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      Все още съм си втори в комерсиалната, така че като ме настигнеш (ако ме настигнеш) - пак ще си говорим Щото съм напред с малко, но завинаги
                      Закачка да има
                      Иначе мен второто място не ме устройва хич, така че не ми се хвали с него...
                      Никола бая кофти се отскубна, добре че Шрек се контузи, за да наваксаме поне малко...

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                        Грую, ако днес Норич падне на 0 ще те мина аз тебе. Ти къде се буташ да се мериш с Никола
                        мда, имаш пълното право да се ебаваш, ама то си ме гони малко карък от миналата година. хем си знам, че като ти опре едно нещо до гъза, е по-обре да не се местиш (да правиш постоянно смени), щото така ти влзиа само по-хубаво, хем

Та така и с този кръг - много добре си знам, че Иван Персиеца и валкотя ще се разиграят като ги продам, ама хей на - двамата имат повече точки от 3-те ми смени, дето ме свалят и с минус 8 точки, но така си е то. Нищо де, има и други кръгове. Лошото е, че Рунтавия не игра, а смяната му ще ми донесе играч с минус 1 точка, а и много от играчите ми са с жълти картони, но и това го има в зара.

Все още съм си втори в комерсиалната, така че като ме настигнеш (ако ме настигнеш) - пак ще си говорим Щото съм напред с малко, но завинаги

Коментар

• Тая седмица тъпо-тъпо!
                          Руньо контузен, а резервния ми капитан - цигането Джеко игра ганкиното, че и даже не цял мач!
                          А като се замисля че скоро продадох оня каун Рамиреш...пу маааму дае*а!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            ъхъ, а ти си само с 1 трансфер - чакаш ли нещо или? Аз забих цели 3 трансфера, което си е миунус 8 точки отвсякъде, но смятам,че дори и с този миунус, ще съкратя разликата с теб, а при много късмет, може и да те мина, ама да не ставам чак такъв мечтател само за 1 кръг
                            Грую, ако днес Норич падне на 0 ще те мина аз тебе. Ти къде се буташ да се мериш с Никола

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                              Безумен кръг наистина. Тук рууни спокойно можеше да ми даде 40 точки, с което да спася кръга, но уви и тези неща се случват.

Поне никой няма чак толкова много точки. Сега са важни трансферите за следващата седмица.
                              ъхъ, а ти си само с 1 трансфер - чакаш ли нещо или? Аз забих цели 3 трансфера, което си е миунус 8 точки отвсякъде, но смятам,че дори и с този миунус, ще съкратя разликата с теб, а при много късмет, може и да те мина, ама да не ставам чак такъв мечтател само за 1 кръг

Коментар

• Първоначално изпратено от weekend stars Разгледай мнение
                                Грую аз не успях да се предпазя и купих Класнич а продадох Лита който този кръг има 11 точкиспаси ме единственно Агуеро при който въпроса е докога ще продължи да вкарва
                                случва се, все пак и късмет си трябва, но специално за Норич и Болтун ви предупредих, а ми се смееха някои колеги Ами Агуеро и Рунтавия са двете машини за този сезон (до момента), заедно със Силва и Йънг и ако някой е успял да ги целне като капитани, е все едно какви са другите му играчи. Аз лично не очаквах толкова силен старт от Сити, както и толкова безумия от Арсенал и съответно съм назад, но други са се усетили Ще видим де, има още 33 кръга до края, което си е цифра време....

Коментар

Working...
                                X