Грую аз не успях да се предпазя и купих Класнич а продадох Лита който този кръг има 11 точкиспаси ме единственно Агуеро при който въпроса е докога ще продължи да вкарва
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеБезумен кръг наистина. Тук рууни спокойно можеше да ми даде 40 точки, с което да спася кръга, но уви и тези неща се случват.
Поне никой няма чак толкова много точки. Сега са важни трансферите за следващата седмица.
Апропо бонусите на мача Ман-Челси са безумни - дали са бонус точка на Смолинг, а няма таква за Джоунс или Рунтавия, та даже и Торес, който развинти Манчо през второто полувреме. Безумия за пореден път и никави индекси не помагат
Ситуацията в комерисланата лига се запазва:
1. Никола - 268 точки
2. Аз - 243
3. Полки - 219
4. Хаки - 216
5. Марин - 202
За отбелязване е, че Марин ни е бил на седмична и доближава Хаки и полки, а разликата между Никола и мен е горе-долу същата като между мен и полки. Иначе Колеца продължава да води за седмичния приз със 73 точки
П.С. Тъпото е, че си знаех за някои мачове, че ще има осиране и треньорски контузии, но това не ми помогна много (освен, че ме предпази да си купя Класнич) - апропо откога мартин петров бие дузпите в Болтън. А Арсенал са ебати пичовете, честно, но там и Арсен си е за йебанйе.
П.П.С. Полки, получи ли ми съобщението за сметката?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеКапитан не всеки кръг, но който го няма със сигурност ще страда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеБезумен кръг наистина. Тук рууни спокойно можеше да ми даде 40 точки, с което да спася кръга, но уви и тези неща се случват.
Поне никой няма чак толкова много точки. Сега са важни трансферите за следващата седмица.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеВчера се прибрах вечерта и не ми се вярваше какво се случва. Няма такъв фейл. Руунката даже изпуснал и дузпа, ударил греда и Бербатов не успял да вкара някакъв гол след пас на Рууни.
Епичен фейл във фентъзито, но поне сме на първо място в класирането, благодарение на Фулъм.
А кръгове като този правят разликата в края, но нищо, ще пренастройвам пак отбораNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Вчера се прибрах вечерта и не ми се вярваше какво се случва. Няма такъв фейл. Руунката даже изпуснал и дузпа, ударил греда и Бербатов не успял да вкара някакъв гол след пас на Рууни.
Епичен фейл във фентъзито, но поне сме на първо място в класирането, благодарение на Фулъм.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНапротив, точно ти си посочил поредността на смените (вече колко смени ще има, наистина си е божа работа и късмет) - в My team, като си подреждаш отбора, избириш си капитан и т.н., отдолу ти оставят трима шматарока, освен вратаря - е, точно това ти е подредбата - първият ти влиза първа резерва, вторият - втора и т.н. Местят се като хванеш с мишката и го преместиш на желаната от теб позиция. естествено, спазват се ограниченията, които и сам си знаеш. Подредбата си е важна, щото редовно някой не играе от титулярите, заради "треньорска" контузия
Много благодарско!
С картата също тествах и го видях как става. Тя се появява чак след първото потвърждаване на промените, а аз не смеех досега да ги потвърдя понеже ми трупаше минуси и мислех че предварително трябва да я активирам за да не начислява минуси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнениеГрую, мерси за помощта за уайлдкард-а. Само че за смяната на Дзеко с Кейхил не съм посочвал нищо, замяната е автоматична и точно защото би трявало да зависи от схемата, ме учуди че при 4 защитника и 3 халфа, ми наби още едни защитник, а не халф, където имаше свободно място. .
А Арсенал са ебати изродите - да паднеш 4:3 от Блекбърн си е велико, по-велико и от 4:4 с Нюкясъл от 0:4. Може би Арсен е взел да изперква вече, не знам, принципно го харесвам като тренер, ама. И ван Пръцко се е отчел едва с 1 асистенция, пък Тейко с едва 25 минутки Нишо де, ако гледам позитивно на нещата, в този кръг капитана ми има толкова точки, колкото капитаните ми в предишните 3 кръга взети заедноNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Грую, мерси за помощта за уайлдкард-а. Само че за смяната на Дзеко с Кейхил не съм посочвал нищо, замяната е автоматична и точно защото би трявало да зависи от схемата, ме учуди че при 4 защитника и 3 халфа, ми наби още едни защитник, а не халф, където имаше свободно място. Както и да е, преди този кръг реших да разкарам Агуеро вмсто Дзеко, понеже струва над 2 млн повече, с които купих Жервиньо, който още срещу Удинезе усетих че ще излезне добра голова опция, а и в пасовете го бива. Няма и сериозна конкуренция за титулярен нападател. Мисля и Дзеко да махна и да вземе Силва, той според мен е бетон като титуляр. Точно за тази схема ми трябваше уайлдкард-а за да стане наведнъж.
Арсенал направиха егати излагацията, то не е обрат, не е чудо и то от толкова посредствен отбор. Да видим до края какво ще стане, но е ясно че защитата на Венгел е гола вода. То май няма друг отбор да пуска толкова голове.Last edited by Bango; 17.09.2011, 17:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеГруец, Уаолкот е резерва.
Успех на абсолютно всички в борбата.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнениеНякой по-опитен би ли могъл да ми подскаже, как бих могъл да си използвам моята "Wildcard". Не виждам подобен бутон никъде, а мислех да направя няколко по-сериозни размествания преди кръга. Също така не разбрах защо между 1-ви и 2-ри кръг можеше да се правят неограничени трансфери? И последното, което ме шашна е, че вместо Дзеко, който не игра последния кръг, системата ми го замени с защитника Кейхил с 0 точки, вместо с 2-та халфа резерви, които щяха да ми снесат точки? Защитниците ми станаха 5 броя по този начин, а халфовете останаха 3-ма!?
Иначе като гледам всички, които са напред в класирането имат Рууни в състава си, който е машина за точки този сезон, а явно ще навърта и по 90 минути + голове от дузпи и фаул ще има. Йънг и Силва също са добри и сигурни машинки за точки. Аз заложих на Дзеко и Агуеро, но Манчини ще ни направи луди с тях двамата от ротации. Кефи ме, че и нашите Петровци са в челото по точки, само Митето горкото, скоро може да го махнат и от списъците даже. Ама той сам си го направи.
Успех на всички в кръга!
Колкото до Джеко и Агуеро и въртенето им, аз атова ги разкарах и двамата, защото не знам кой ще играе. Схемата с купуването и на двамата е много на късмет, защото обикновено единият следва да влезе като резерва на другия и така си с пръст в гъз. Миналата седмица се получи, нищо чудно тази седмица и двамата да играят, ама знам ли го италианското леке какво си е наумило. Шотландското пиянде направи същото миналата седмица - разкара Смолинг (дето е титуляр в нац. отбор), а пусна Джони евънс тази седмица пък мосю Венгер направи селяния, дето принципно я очкавах - не пусна Тео Уолкот в титулярите, но то и това го има в зараNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Някой по-опитен би ли могъл да ми подскаже, как бих могъл да си използвам моята "Wildcard". Не виждам подобен бутон никъде, а мислех да направя няколко по-сериозни размествания преди кръга. Също така не разбрах защо между 1-ви и 2-ри кръг можеше да се правят неограничени трансфери? И последното, което ме шашна е, че вместо Дзеко, който не игра последния кръг, системата ми го замени с защитника Кейхил с 0 точки, вместо с 2-та халфа резерви, които щяха да ми снесат точки? Защитниците ми станаха 5 броя по този начин, а халфовете останаха 3-ма!?
Иначе като гледам всички, които са напред в класирането имат Рууни в състава си, който е машина за точки този сезон, а явно ще навърта и по 90 минути + голове от дузпи и фаул ще има. Йънг и Силва също са добри и сигурни машинки за точки. Аз заложих на Дзеко и Агуеро, но Манчини ще ни направи луди с тях двамата от ротации. Кефи ме, че и нашите Петровци са в челото по точки, само Митето горкото, скоро може да го махнат и от списъците даже. Ама той сам си го направи.
Успех на всички в кръга!
Коментар
Коментар