IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Грую аз не успях да се предпазя и купих Класнич а продадох Лита който този кръг има 11 точкиспаси ме единственно Агуеро при който въпроса е докога ще продължи да вкарва

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Безумен кръг наистина. Тук рууни спокойно можеше да ми даде 40 точки, с което да спася кръга, но уви и тези неща се случват.

Поне никой няма чак толкова много точки. Сега са важни трансферите за следващата седмица.
      aз трансферите вече ги направих. За съжаление съм минус, но какво да се прави - като се омоташ е по-добре да се коригираш, отколкото да чакаш Михаля, което пък ме навежда на мисълта, че сега Тео Валкотеца ще се разиграе и ще е титуляр следващият мач с вкарани голове, също като Смолинг.
      Апропо бонусите на мача Ман-Челси са безумни - дали са бонус точка на Смолинг, а няма таква за Джоунс или Рунтавия, та даже и Торес, който развинти Манчо през второто полувреме. Безумия за пореден път и никави индекси не помагат

Ситуацията в комерисланата лига се запазва:

1. Никола - 268 точки
      2. Аз - 243
      3. Полки - 219
      4. Хаки - 216
      5. Марин - 202

За отбелязване е, че Марин ни е бил на седмична и доближава Хаки и полки, а разликата между Никола и мен е горе-долу същата като между мен и полки. Иначе Колеца продължава да води за седмичния приз със 73 точки

П.С. Тъпото е, че си знаех за някои мачове, че ще има осиране и треньорски контузии, но това не ми помогна много (освен, че ме предпази да си купя Класнич) - апропо откога мартин петров бие дузпите в Болтън. А Арсенал са ебати пичовете, честно, но там и Арсен си е за йебанйе.

П.П.С. Полки, получи ли ми съобщението за сметката?
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Капитан не всеки кръг, но който го няма със сигурност ще страда.
        Аз ВЕЧЕ страдам...

Коментар

• Капитан не всеки кръг, но който го няма със сигурност ще страда.
          The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Безумен кръг наистина. Тук рууни спокойно можеше да ми даде 40 точки, с което да спася кръга, но уви и тези неща се случват.

Поне никой няма чак толкова много точки. Сега са важни трансферите за следващата седмица.
            Май Руньо е неизбежната покупка И капитан всеки кръг....

Коментар

• Безумен кръг наистина. Тук рууни спокойно можеше да ми даде 40 точки, с което да спася кръга, но уви и тези неща се случват.

Коментар

Вчера се прибрах вечерта и не ми се вярваше какво се случва. Няма такъв фейл. Руунката даже изпуснал и дузпа, ударил греда и Бербатов не успял да вкара някакъв гол след пас на Рууни.

Епичен фейл във фентъзито, но поне сме на първо място в класирането, благодарение на Фулъм.
                мда. добре, че те 'компенсирах" със смените ми, които се оказаха супер безсмислени и вместо 13 точки и спестен трансфер, имам само 4 Но грешката си е моя. Вече 3-ти кръг подред си обърквам поредността на смените и защитник, пускам полузащитник на путрво място, а защитника прави чиста мрежа......

А кръгове като този правят разликата в края, но нищо, ще пренастройвам пак отбора
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Вчера се прибрах вечерта и не ми се вярваше какво се случва. Няма такъв фейл. Руунката даже изпуснал и дузпа, ударил греда и Бербатов не успял да вкара някакъв гол след пас на Рууни.

Епичен фейл във фентъзито, но поне сме на първо място в класирането, благодарение на Фулъм.

Коментар

• Хубави мачове станаха тоя кръг .... ама само 28 точки .. мъка мъка

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      Напротив, точно ти си посочил поредността на смените (вече колко смени ще има, наистина си е божа работа и късмет) - в My team, като си подреждаш отбора, избириш си капитан и т.н., отдолу ти оставят трима шматарока, освен вратаря - е, точно това ти е подредбата - първият ти влиза първа резерва, вторият - втора и т.н. Местят се като хванеш с мишката и го преместиш на желаната от теб позиция. естествено, спазват се ограниченията, които и сам си знаеш. Подредбата си е важна, щото редовно някой не играе от титулярите, заради "треньорска" контузия
                      Ааа, ясно ми стана сега, не знаех че и резервите мога да подреждам.
                      Много благодарско!
                      С картата също тествах и го видях как става. Тя се появява чак след първото потвърждаване на промените, а аз не смеех досега да ги потвърдя понеже ми трупаше минуси и мислех че предварително трябва да я активирам за да не начислява минуси.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнение
                        Грую, мерси за помощта за уайлдкард-а. Само че за смяната на Дзеко с Кейхил не съм посочвал нищо, замяната е автоматична и точно защото би трявало да зависи от схемата, ме учуди че при 4 защитника и 3 халфа, ми наби още едни защитник, а не халф, където имаше свободно място. .
                        Напротив, точно ти си посочил поредността на смените (вече колко смени ще има, наистина си е божа работа и късмет) - в My team, като си подреждаш отбора, избириш си капитан и т.н., отдолу ти оставят трима шматарока, освен вратаря - е, точно това ти е подредбата - първият ти влиза първа резерва, вторият - втора и т.н. Местят се като хванеш с мишката и го преместиш на желаната от теб позиция. естествено, спазват се ограниченията, които и сам си знаеш. Подредбата си е важна, щото редовно някой не играе от титулярите, заради "треньорска" контузия

А Арсенал са ебати изродите - да паднеш 4:3 от Блекбърн си е велико, по-велико и от 4:4 с Нюкясъл от 0:4. Може би Арсен е взел да изперква вече, не знам, принципно го харесвам като тренер, ама. И ван Пръцко се е отчел едва с 1 асистенция, пък Тейко с едва 25 минутки Нишо де, ако гледам позитивно на нещата, в този кръг капитана ми има толкова точки, колкото капитаните ми в предишните 3 кръга взети заедно

Коментар

• Грую, мерси за помощта за уайлдкард-а. Само че за смяната на Дзеко с Кейхил не съм посочвал нищо, замяната е автоматична и точно защото би трявало да зависи от схемата, ме учуди че при 4 защитника и 3 халфа, ми наби още едни защитник, а не халф, където имаше свободно място. Както и да е, преди този кръг реших да разкарам Агуеро вмсто Дзеко, понеже струва над 2 млн повече, с които купих Жервиньо, който още срещу Удинезе усетих че ще излезне добра голова опция, а и в пасовете го бива. Няма и сериозна конкуренция за титулярен нападател. Мисля и Дзеко да махна и да вземе Силва, той според мен е бетон като титуляр. Точно за тази схема ми трябваше уайлдкард-а за да стане наведнъж.

Арсенал направиха егати излагацията, то не е обрат, не е чудо и то от толкова посредствен отбор. Да видим до края какво ще стане, но е ясно че защитата на Венгел е гола вода. То май няма друг отбор да пуска толкова голове.
                          Last edited by Bango; 17.09.2011, 17:25.

Коментар

Груец, Уаолкот е резерва.

Успех на абсолютно всички в борбата.
                            да бе, не стига, че не го пусна, ами и Арсенал са с 2 гола до момента, а Перси няма ни гол, ни асистенция - да се надяваме, че второто ще направи нешо. Бахти каръка ме гони, сега остава и Джеко да играе и да забие един хеттрик и както всички го имат в съставите си и съвсем ще олетя

Коментар

• Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнение
                              Някой по-опитен би ли могъл да ми подскаже, как бих могъл да си използвам моята "Wildcard". Не виждам подобен бутон никъде, а мислех да направя няколко по-сериозни размествания преди кръга. Също така не разбрах защо между 1-ви и 2-ри кръг можеше да се правят неограничени трансфери? И последното, което ме шашна е, че вместо Дзеко, който не игра последния кръг, системата ми го замени с защитника Кейхил с 0 точки, вместо с 2-та халфа резерви, които щяха да ми снесат точки? Защитниците ми станаха 5 броя по този начин, а халфовете останаха 3-ма!?
                              Иначе като гледам всички, които са напред в класирането имат Рууни в състава си, който е машина за точки този сезон, а явно ще навърта и по 90 минути + голове от дузпи и фаул ще има. Йънг и Силва също са добри и сигурни машинки за точки. Аз заложих на Дзеко и Агуеро, но Манчини ще ни направи луди с тях двамата от ротации. Кефи ме, че и нашите Петровци са в челото по точки, само Митето горкото, скоро може да го махнат и от списъците даже. Ама той сам си го направи.
                              Успех на всички в кръга!
                              уайлд карта се играе, като си направиш трансферите, дадеш им ок и някъде надолу в менюто има play wild card или нещо от сорта. Уайлд картата може да се играе по всяко време и ти изчиства всички трансфери през седмицата, т.е. ако си правил 2 трансфера в понеделник и ти е отчело минус 4 точки, а след това направиш още 2 и натиснеш бутон за уайлд карта, то всичките ти трансфери за тази седмица се нулират. смените си зависят изцяло от теб, т.е. от твоите приоритети - ако си задал Кейхил, като първа възможно смяна, естествено, че той ще ти семни Джеко. Също така се спазват определени правила, например трябва да имаш поне 3 зашитника, т.е. ако защитник не ти играе, а си в схема с трима зашитника, може да го смени само зашитник и т.н.

Колкото до Джеко и Агуеро и въртенето им, аз атова ги разкарах и двамата, защото не знам кой ще играе. Схемата с купуването и на двамата е много на късмет, защото обикновено единият следва да влезе като резерва на другия и така си с пръст в гъз. Миналата седмица се получи, нищо чудно тази седмица и двамата да играят, ама знам ли го италианското леке какво си е наумило. Шотландското пиянде направи същото миналата седмица - разкара Смолинг (дето е титуляр в нац. отбор), а пусна Джони евънс тази седмица пък мосю Венгер направи селяния, дето принципно я очкавах - не пусна Тео Уолкот в титулярите, но то и това го има в зара

Коментар

• Някой по-опитен би ли могъл да ми подскаже, как бих могъл да си използвам моята "Wildcard". Не виждам подобен бутон никъде, а мислех да направя няколко по-сериозни размествания преди кръга. Също така не разбрах защо между 1-ви и 2-ри кръг можеше да се правят неограничени трансфери? И последното, което ме шашна е, че вместо Дзеко, който не игра последния кръг, системата ми го замени с защитника Кейхил с 0 точки, вместо с 2-та халфа резерви, които щяха да ми снесат точки? Защитниците ми станаха 5 броя по този начин, а халфовете останаха 3-ма!?
                                Иначе като гледам всички, които са напред в класирането имат Рууни в състава си, който е машина за точки този сезон, а явно ще навърта и по 90 минути + голове от дузпи и фаул ще има. Йънг и Силва също са добри и сигурни машинки за точки. Аз заложих на Дзеко и Агуеро, но Манчини ще ни направи луди с тях двамата от ротации. Кефи ме, че и нашите Петровци са в челото по точки, само Митето горкото, скоро може да го махнат и от списъците даже. Ама той сам си го направи.
                                Успех на всички в кръга!

Коментар

Working...
                                X