IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Кинта нямам, но поне имам точки.

Аз бетвам на това, че ще в някой момент през идните седмици ще имаш 13.5, които няма да играят.
    13.8, за да сме точно анд райзинг, както се казва И аз съм калкулирал вече, че това е възможен вариант и не ми е проблем, стига да не влезе резерва за 10-15 минути, че тогава вече ще е лошаво и ще чуеш доста попържни към дъртото сашо
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      що, лебедарите са с ултра кекава защита, а дъчмана е в супер форма - не виждам причина да не набута 2-3 гола, освен ако не пострада от малоумията на дедо Сашо, при положение, че някой от резервните двама конници без глава му е примрънкал на рамото Но пък лебедарите не са и съперник от ранга на рединг или кпр, така че едва ли бъдат подценени дори и от скотсмана ще плачеш ти за персийчето, ама като нямаш кинта - така ще е
      Кинта нямам, но поне имам точки.

Аз бетвам на това, че ще в някой момент през идните седмици ще имаш 13.5, които няма да играят.
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Супер. Дано оставиш него.
        що, лебедарите са с ултра кекава защита, а дъчмана е в супер форма - не виждам причина да не набута 2-3 гола, освен ако не пострада от малоумията на дедо Сашо, при положение, че някой от резервните двама конници без глава му е примрънкал на рамото Но пък лебедарите не са и съперник от ранга на рединг или кпр, така че едва ли бъдат подценени дори и от скотсмана ще плачеш ти за персийчето, ама като нямаш кинта - така ще е
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

мата, торес, персийчето - знам ли? най-вероятно персийчето:p
          Супер. Дано оставиш него.

Коментар

Хехех

Сега интересното е кой ще сложим капитан през идния кръг. Аз към момента се колебая между Тевес, Мата и Суарез.
            мата, торес, персийчето - знам ли? най-вероятно персийчето

Коментар

и трите, дядо попе, и трите
              Хехех

Сега интересното е кой ще сложим капитан през идния кръг. Аз към момента се колебая между Тевес, Мата и Суарез.

Коментар

Спокойно. И аз взех Мата.

Сега се чудя, дали да не придърпам и Торес.
                и трите, дядо попе, и трите

Коментар

e, то в дългосрочен план всички сме мъртви, така или иначе Като ми видиш отбора, ще разбереш защо е такъв.
                  П.С. Принципно очкавах да направя не повече от 2 трансфера този кръг, но кофти стечение на обстоятелствата
                  Спокойно. И аз взех Мата.

Сега се чудя, дали да не придърпам и Торес.

Коментар

• e, то в дългосрочен план всички сме мъртви, така или иначе Като ми видиш отбора, ще разбереш защо е такъв.
                    П.С. Принципно очкавах да направя не повече от 2 трансфера този кръг, но кофти стечение на обстоятелствата
                    Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                    Не знам как толкова време не проумя, че тези минуси не носят абсолютно нищо..всичко над -4 е overkill.

Коментар

• Не знам как толкова време не проумя, че тези минуси не носят абсолютно нищо..всичко над -4 е overkill.

Коментар

• недоглеждаш - минус 16 съм, но в момента съм заформил жесток отбор и ако многомилионните отбори и състезатели не се издънят, то до след нова година, класирането ще е с много едноличен водач (хайде няма да подсказвам кой ще е той)
                        Иначе след сегашната смяна, ще завъртя още 3-4 до края на годината, вероятно без да правя минуси, а и реално погледното, играта все още е в центъра и вече съм на принципа мъни токс, така че.... Абе ще гледаме и ще видиме
                        Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                        Груйче, ти всеки месец си -12 след което спираш със смените.... за около месец.

Иначе и аз ще бъда поне -4, че нещо хич не ме кефи отборчето ми.

Коментар

• Груйче, ти всеки месец си -12 след което спираш със смените.... за около месец.

Иначе и аз ще бъда поне -4, че нещо хич не ме кефи отборчето ми.

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          aз правя коренно нов отбор, така че 3-те смени са без фелаини след което мисля да спирам със смените (след двойната, която ще направя следващият кръг) до уайлд картата. Много кофти кръг, ама здраве да е, все още съм малко пред теб и малко повече зад колеца.
                          А и минах полки, барабар с кучето му

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                            Разбираш я тая игра ти, полки, спор няма... Много слабичък кръг се оказа, жалко за Дефо - скъса се да изпуска...
                            Дайте някоя прогноза за колко мача ще го баннат Фелайнито? Груец, ти си тука, гледам вече имаш 3 смени, явно го смени за Силва-та, верно че е кофти, че и Аде се контузи, ма чак пък толкова...
                            aз правя коренно нов отбор, така че 3-те смени са без фелаини след което мисля да спирам със смените (след двойната, която ще направя следващият кръг) до уайлд картата. Много кофти кръг, ама здраве да е, все още съм малко пред теб и малко повече зад колеца.
                            А и минах полки, барабар с кучето му

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                              Разбираш я тая игра ти, полки, спор няма... Много слабичък кръг се оказа, жалко за Дефо - скъса се да изпуска...
                              Дайте някоя прогноза за колко мача ще го баннат Фелайнито? Груец, ти си тука, гледам вече имаш 3 смени, явно го смени за Силва-та, верно че е кофти, че и Аде се контузи, ма чак пък толкова...
                              Прогнозата ми е от 3 до 6 мача...но сигурно ли е че наказанието ще започне още от мача с Уест -Хам?...ако да - мисля да го сменя с Нолан...Дефо и той се изложи, гледах мача на тотнъм и много ме ядоса как пропусна накрая сам срещу вратаря (и залога на хенди кап ми отиде ) ще го сменя с Тевез (него ще го наказват ли заради юнайтед?)

Иначе кофити кръг, но най вече за хората дето заложихме на Суарес капитан, ама здраве да е..

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                                мерси за изразеното мнение .................. все още съм в "чуденка"

------------------------------------

иначе преди време всички се бяхте накачили на вън пер$$$и и ви предупредих, че ще уцелите пак гредата но не ми повярвахте

сега гледам, че се насочвате към рунтавото добиче, но пък изтървахте последните 2 кръга в които вкара по 2 гола .................... май му е време на руньо да запише някоя нула ............. или зеро както груйчо обича да казва

Коментар

Working...
                                X