IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    между другото се чудя дали да не го взема и него, без да продавам персийчето - жесток дует са в последно време
    И аз го мислих, но една пибеда от 1:0 ще означава да имам 25% от отбора ми в двама играчи играещи на сходна позиция в един отбор. Очаквам РвП да в резерва, а Рунката да е титуляр през всичките мачове през коледа.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Сега гледайте Рунката колко гола ще зашие до края на месеца.

Ще ми е капитан през цялото това време.
      между другото се чудя дали да не го взема и него, без да продавам персийчето - жесток дует са в последно време
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
        хет-трик не можахме да дочакаме, но вместо да се контузи флетчър взе, че се контузи джонсън

проблема е, че иска да си го оставя в състава, но сега ще се принудя на трета смяна

да попитам форума как е по-добре да постъпя:

- сега ли да разкарам джонсън и да не загубя пари от трансфера му и да загубя само -4 т.

- или да изчакам следващата седмица да сменя джонсън - да не губя повече точки за трансфера му, но да загубя някоя стинка защото цената му ще падне по всяка вероятност

вземете на предвид факта, че състава ми е комплектован за следващата седмица и дори и да направя сега смяна , новия ми футболист няма да влезне в игра следващия кръг по всяка вероятност
        Според мен няма смисъл от трансфер, ако отбора ти е готов и без него, едва ли ще загубиш кой знае колко от обезценка на Джонсън

Коментар

• Сега гледайте Рунката колко гола ще зашие до края на месеца.

Ще ми е капитан през цялото това време.

Коментар

• За моя кофти кръг пък съм си виновен аз.Така както съм си виновен за лошия старт.
            Life won't wait for you.

Коментар

дейш, това го.но сесеньон взе че вкара в продължението Наистина много кофти късмет тази седмица (по-скоро този ден), а на всичкото отгоре и арсенал отпаднаха от некви аматьори и съвсем се сговниха нещата Нищо, аз си имам програма, но сега можеше да съм с горе-долу равно точки с Колеца,ако не беше небивалия му късмет, а уж трябваше да е в сатурнова дупка заради рождения ден

Колец, пусни тото

Коментар

• дейш, това го.но сесеньон взе че вкара в продължението Наистина много кофти късмет тази седмица (по-скоро този ден), а на всичкото отгоре и арсенал отпаднаха от некви аматьори и съвсем се сговниха нещата Нищо, аз си имам програма, но сега можеше да съм с горе-долу равно точки с Колеца,ако не беше небивалия му късмет, а уж трябваше да е в сатурнова дупка заради рождения ден

Колец, пусни тото
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

абе има какво - не игра първия мач, а това са си ми минимум още 4 точки, ама Нищо, сега чакаме хет-трик

Сега остава и Флечър да се контузи в началото, щотоне е доизлекуван или да си изкара жълт картон и Абе шитня отвсякъде, но какво да направя
                  хет-трик не можахме да дочакаме, но вместо да се контузи флетчър взе, че се контузи джонсън

проблема е, че иска да си го оставя в състава, но сега ще се принудя на трета смяна

да попитам форума как е по-добре да постъпя:

- сега ли да разкарам джонсън и да не загубя пари от трансфера му и да загубя само -4 т.

- или да изчакам следващата седмица да сменя джонсън - да не губя повече точки за трансфера му, но да загубя някоя стинка защото цената му ще падне по всяка вероятност

вземете на предвид факта, че състава ми е комплектован за следващата седмица и дори и да направя сега смяна , новия ми футболист няма да влезне в игра следващия кръг по всяка вероятност

Коментар

• А шилето го гледам остригано и в началото на мача си викам:"Старчето съвсем се бъгнало и е пуснало Чикирики бек... "
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                      Така,така.Не може да се оплакваш.Фентъзито си имат любимци и като нищо ще му сложат +3 точки.
                      абе има какво - не игра първия мач, а това са си ми минимум още 4 точки, ама Нищо, сега чакаме хет-трик

Коментар

а Минчу вече си го взех, макар да не исках и до последно да се дърпах. И виж амбицията ми докъде доведе - флечър вече вкара ако може и още гол-два и ще стане рай, т.е. поне ще нетирам загубата от невключването на къдравото манчетсърско шиле, дето вече е нула номер
                        Така,така.Не може да се оплакваш.Фентъзито си имат любимци и като нищо ще му сложат +3 точки.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                          Трябваше да сложиш и Мичу капитан, тогава да видиш как щеше да го "амбицираш"....
                          а Минчу вече си го взех, макар да не исках и до последно да се дърпах. И виж амбицията ми докъде доведе - флечър вече вкара ако може и още гол-два и ще стане рай, т.е. поне ще нетирам загубата от невключването на къдравото манчетсърско шиле, дето вече е нула номер

Коментар

Така и трябва.
                            Трябваше да сложиш и Мичу капитан, тогава да видиш как щеше да го "амбицираш"....
                            Life won't wait for you.

Коментар

- само ме амбицираш още повече
                              Така и трябва.

Коментар

Така бе! +9 точки от Рафаел.
                                Колец, Колец, аз като ти казвам, че няма такъв калитар като теб - не е истина просто Сега остава и Флечър да се контузи в началото, щотоне е доизлекуван или да си изкара жълт картон и Абе шитня отвсякъде, но какво да направя - само ме амбицираш още повече

Коментар

Working...
                                X