Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеСега гледайте Рунката колко гола ще зашие до края на месеца.
Ще ми е капитан през цялото това време.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениехет-трик не можахме да дочакаме, но вместо да се контузи флетчър взе, че се контузи джонсън
проблема е, че иска да си го оставя в състава, но сега ще се принудя на трета смяна
да попитам форума как е по-добре да постъпя:
- сега ли да разкарам джонсън и да не загубя пари от трансфера му и да загубя само -4 т.
- или да изчакам следващата седмица да сменя джонсън - да не губя повече точки за трансфера му, но да загубя някоя стинка защото цената му ще падне по всяка вероятност
вземете на предвид факта, че състава ми е комплектован за следващата седмица и дори и да направя сега смяна , новия ми футболист няма да влезне в игра следващия кръг по всяка вероятност
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениедейш, това го.но сесеньон взе че вкара в продължениетоНаистина много кофти късмет тази седмица (по-скоро този ден), а на всичкото отгоре и арсенал отпаднаха от некви аматьори и съвсем се сговниха нещата
Нищо, аз си имам програма, но сега можеше да съм с горе-долу равно точки с Колеца,ако не беше небивалия му късмет, а уж трябваше да е в сатурнова дупка заради рождения ден
Колец, пусни тото
The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
дейш, това го.но сесеньон взе че вкара в продължениетоНаистина много кофти късмет тази седмица (по-скоро този ден), а на всичкото отгоре и арсенал отпаднаха от некви аматьори и съвсем се сговниха нещата
Нищо, аз си имам програма, но сега можеше да съм с горе-долу равно точки с Колеца,ако не беше небивалия му късмет, а уж трябваше да е в сатурнова дупка заради рождения ден
Колец, пусни тотоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеабе има какво - не игра първия мач, а това са си ми минимум още 4 точки, амаНищо, сега чакаме хет-трик
Сега остава и Флечър да се контузи в началото, щотоне е доизлекуван или да си изкара жълт картон и Абе шитня отвсякъде, но какво да направя
проблема е, че иска да си го оставя в състава, но сега ще се принудя на трета смяна
да попитам форума как е по-добре да постъпя:
- сега ли да разкарам джонсън и да не загубя пари от трансфера му и да загубя само -4 т.
- или да изчакам следващата седмица да сменя джонсън - да не губя повече точки за трансфера му, но да загубя някоя стинка защото цената му ще падне по всяка вероятност
вземете на предвид факта, че състава ми е комплектован за следващата седмица и дори и да направя сега смяна , новия ми футболист няма да влезне в игра следващия кръг по всяка вероятност
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТака,така.Не може да се оплакваш.Фентъзито си имат любимци и като нищо ще му сложат +3 точки.Нищо, сега чакаме хет-трик
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеа Минчу вече си го взех, макар да не исках и до последно да се дърпах. И виж амбицията ми докъде доведе - флечър вече вкараако може и още гол-два и ще стане рай, т.е. поне ще нетирам загубата от невключването на къдравото манчетсърско шиле, дето вече е нула номер
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТрябваше да сложиш и Мичу капитан, тогава да видиш как щеше да го "амбицираш"....ако може и още гол-два и ще стане рай, т.е. поне ще нетирам загубата от невключването на къдравото манчетсърско шиле, дето вече е нула номер
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеТака и трябва.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение- само ме амбицираш още повечеThe weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеТака бе! +9 точки от Рафаел.Сега остава и Флечър да се контузи в началото, щотоне е доизлекуван или да си изкара жълт картон и
Абе шитня отвсякъде, но какво да направя - само ме амбицираш още повече
Коментар
Коментар