If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе момчета сега ви подиграваме лекинко после вие на нас след Омонията и така.Такъв си е кръговрата.Какво недовослтвата?Колко ирония се изля по ЦСКА след мача с "Зулу ис Кулу"?Така че какво толкова е станало?Докато Хидрото и Фазера растат така не ме интересува ни говеда ни прасета.Но ми е кеф за Батков не отричам
Абе, глупости. Стихотворението си е готино. И това за ЦСКА става, но все пак е доста старо и поне за момента неактуално. Хубаво е да си фен, но не е лошо понякога да умееш да се надсмееш и на простотиите в любимия си клуб
Че ти откъде знаеш, че не се надсмивам. И се надсмивам, и ме е яд и съм наясно, че с тоя отбор сме заникъде. Но ме дразни като някой злобее, че български отбор се е осрал така. Аз лично съм викал за кочината, като играеше в Европа!
Ама, човекът никъде не е написал някакъв коментар, просто го е пуснал като нещо смешно по темата. Не се ядосвай. Аз съм от ЦСКА, но също ме беше много яд за отпадането, и просто се моля и другите ни представители да не вземат да се изложат по-сходен начин.
Левскар съм, но се посмях на поезията. Какво ли може да ме ядоса повече от малоумниците в Левски, някакво чорбарско творчество, едва ли...Абе то и вийй кат сте цъфнали..
Абе, глупости. Стихотворението си е готино. И това за ЦСКА става, но все пак е доста старо и поне за момента неактуално. Хубаво е да си фен, но не е лошо понякога да умееш да се надсмееш и на простотиите в любимия си клуб
Че ти откъде знаеш, че не се надсмивам. И се надсмивам, и ме е яд и съм наясно, че с тоя отбор сме заникъде. Но ме дразни като някой злобее, че български отбор се е осрал така. Аз лично съм викал за кочината, като играеше в Европа!
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Мисля, че прекалено внимание обръщате на говеждия отбор! Оставете ги ... на тях сега им предстои много важен мач с Вихрен - Сандански, за който тече усилена подготовка. Мдааа лошо е да те бият скиори с бирени коремчета два поредни пъти ... пък върви после разправяй колко си велик, къде ходиш на сафари и колко литра алкохол пиеш на ден ...
Микеланджелов - това не е злоба. Нито съм се радвал, нито съм се ядосвал по време на мачът. И сравнението ти е некоректно - все пак едно е да играе България, друго е един отбор със собственик евреин международен престъпник и фенове главно мургавеляци, отбор, който корумпира и съсипа българският футбол, отбор, чийто технически директор миналата есен съскаше "Аз на ЦСКА успех не мога да пожелая"
И все пак в този отбор не играят ли българи (основно), не представят ли България навън, не защитават ли българското знаме, не трупат ли точки за българските отбори в ранглистата...?
Аз никога не съм говорил за Батков (който признавам е рядко глупав човек, но и Лупи му отстъпва със съвсем мъничко) или пък за Сираков...нито дори съм коментирал футболистите. Става дума за това, че за мен не е нормално да не поддържаш БГ отбор (когато не играе във вътрешното първенство разбира се). Това мисля само във футбола го има. Виждал съм как фенове на баскетболния ЦСКА примерно подкрепят баскетболния отбор на Левски, когато играят за евролигата.
И добре, казваш, че е заради ръководството: Ако Гонзо да кажем вкара гол за националния, би ли се радвал искрено и с цялото си сърце ? Ама честно
Микеланджелов - това не е злоба. Нито съм се радвал, нито съм се ядосвал по време на мачът. И сравнението ти е некоректно - все пак едно е да играе България, друго е един отбор със собственик евреин международен престъпник и фенове главно мургавеляци, отбор, който корумпира и съсипа българският футбол, отбор, чийто технически директор миналата есен съскаше "Аз на ЦСКА успех не мога да пожелая"
Ти кво расист ли си??А на цска собственикът какъв???Бял честен инвеститор като теб а
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар