Първоначално изпратено от hah
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българските отбори в Евро турнирите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lond2001Шумен мрази ЦСКА, но само в първенствотоИ аз не мога да разбера що за простотия е да си на мач на Левски, с някой си отбор и вместо да подкрепяш отбора си да крещиш простотии срещу цска.Но много хора явно харесват футбола заради омразата, а не за това че по принцип е прекрасна игра.
Разтоварваш се от напрежението на борсата.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Michelangelo.......Може би аз имам изкривено мислене, но според мен, независимо от всичко, трябва да се подкрепя всеки БГ отбор, който играе навън.Life won't wait for you.
Коментар
-
Така си е. Най-малко слабият отбор миналата година бяха те. Факт! Но ако запазят играта от вторник, ще има да берат ядове срещу Вихрен и останалите отбори от тяхната чергаПък и Наско още го няма да даде едно рамо... Не знам, не знам...
Айде, че пак изместих темата към смешното ни първенство!
P.S. Радващо е, че УЕФА отмени служебната загуба на Литекс и сега ще трябва да платят само глоба за недоглеждането си. Пожелавам на отборите ни 2 победи за Литекс срещу албанците, 2 победи за ЦСКА и на Локото просто да отстрани румънците..."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Импе, не си справедлив. Вярно-трагични бяха срещу Тампере..Но и ЦСКА е имала не по-малко трагични мачове. Пресен пример е предната година с/у Кулата-е вярвай ми, по-бездарни отбори рядко съм гледал да играят.
Но колкото и да бяха зле, може да се срамуваш, да ги плюеш пред телевизора, но не ти прави чест да се радваш за загубите им и да злорадстваш над феновете им.
Може би аз имам изкривено мислене, но според мен, независимо от всичко, трябва да се подкрепя всеки БГ отбор, който играе навън.
Коментар
-
Микеланджелов - вярно, че Подуене представя България... ама така я представя, че ми иде в земята да потъна от срам. Това да имат претенции на "евробоец" (ха-ха-ха) и некви дървени сънародници на Дядо Мраз, дето ритат топка през двата месеца, когато снегът се разтопи и не могат да карат ски, да ги направят за посмешище...
За песничката за "Последният фарс"... много духовито, но видяхме оня ден кой отбор заслужава да бъде наречен Фарс... Тоя, който ако не купува садиите и ако съперникът не му е сателит за да му легне, е до никъде... отборът който уж подобри вечният голмайсторски рекорд на българското първенство, а в Европа за 8 мача е вкарал 1 гол...
А дори ЦСКА да бъде закрит утре, Подуене няма да повтори успехите ни и след 800 години. Това ще означава закриване и на Българският футбол.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар