IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българските отбори в Евро турнирите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hah
    Малко грубо, ама все пак забавно )
    http://i.data.bg/07/08/08/499212_orig.jpg
    И вярно.Борат от пране разбира.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Малко грубо, ама все пак забавно )
      http://i.data.bg/07/08/08/499212_orig.jpg
      Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от lond2001
        Шумен мрази ЦСКА, но само в първенството И аз не мога да разбера що за простотия е да си на мач на Левски, с някой си отбор и вместо да подкрепяш отбора си да крещиш простотии срещу цска.Но много хора явно харесват футбола заради омразата, а не за това че по принцип е прекрасна игра.
        Признай си че ти си със знамето Разтоварваш се от напрежението на борсата.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Шумен мрази ЦСКА, но само в първенството И аз не мога да разбера що за простотия е да си на мач на Левски, с някой си отбор и вместо да подкрепяш отбора си да крещиш простотии срещу цска.Но много хора явно харесват футбола заради омразата, а не за това че по принцип е прекрасна игра.

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo
            .......Може би аз имам изкривено мислене, но според мен, независимо от всичко, трябва да се подкрепя всеки БГ отбор, който играе навън.
            По принцип си прав.Хакинен ти цитира едно футболно светило какво каза миналата година.А и всички знаеме че "Шумен мрази ЦСКА".На мен лично не ми е неприятно левскари да викат с/у ЦСКА в Европа.Какво от това?Неприятно ми е когато двете агитки скандират глупости на мач на националния отбор.А това че някой левскар сега ще вика за Омония...... е и?
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo
              .......

Може би аз имам изкривено мислене, но според мен, независимо от всичко, трябва да се подкрепя всеки БГ отбор, който играе навън.
              ни най-малко не ти е изкривено мисленето!поздравления за което!други имат изкривено мислене.........

Коментар

• Така си е. Най-малко слабият отбор миналата година бяха те. Факт! Но ако запазят играта от вторник, ще има да берат ядове срещу Вихрен и останалите отбори от тяхната черга Пък и Наско още го няма да даде едно рамо... Не знам, не знам...

Айде, че пак изместих темата към смешното ни първенство!

P.S. Радващо е, че УЕФА отмени служебната загуба на Литекс и сега ще трябва да платят само глоба за недоглеждането си. Пожелавам на отборите ни 2 победи за Литекс срещу албанците, 2 победи за ЦСКА и на Локото просто да отстрани румънците...
                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                  Втори предварителен кръг на Champions League и самият турнир Champions League са две коренно различни неща. Нека не бъркаме едното с другото!
                  Еми Хаки, кой за квото си е заслужил да се бори

Коментар

• Предвиждам цска да вземат купата на уефа тази година.
                    Не е препоръка :)

Коментар

• Втори предварителен кръг на Champions League и самият турнир Champions League са две коренно различни неща. Нека не бъркаме едното с другото!

Коментар

• Хаки, айде не си криви душата - бихте ги да, но признай, че рядко се среща толкова грозен и въобще толкова безсърцат мач. А и голяма доза късмет имаше тогава.

И хайде да не сравняваме двата турнира - УЕФА и Champions League...

Коментар

• С Кула направихме 2 равни, не загубихме и ги отстранихме....

За сравнение "Евробоецът" загуби 2 пъти без да отбележи гол и отпадна...

Разликите са очевидни!

Коментар

• Импе, не си справедлив. Вярно-трагични бяха срещу Тампере..Но и ЦСКА е имала не по-малко трагични мачове. Пресен пример е предната година с/у Кулата-е вярвай ми, по-бездарни отбори рядко съм гледал да играят.
                            Но колкото и да бяха зле, може да се срамуваш, да ги плюеш пред телевизора, но не ти прави чест да се радваш за загубите им и да злорадстваш над феновете им.

Може би аз имам изкривено мислене, но според мен, независимо от всичко, трябва да се подкрепя всеки БГ отбор, който играе навън.

Коментар

• Микеланджелов - вярно, че Подуене представя България... ама така я представя, че ми иде в земята да потъна от срам. Това да имат претенции на "евробоец" (ха-ха-ха) и некви дървени сънародници на Дядо Мраз, дето ритат топка през двата месеца, когато снегът се разтопи и не могат да карат ски, да ги направят за посмешище...

За песничката за "Последният фарс"... много духовито, но видяхме оня ден кой отбор заслужава да бъде наречен Фарс... Тоя, който ако не купува садиите и ако съперникът не му е сателит за да му легне, е до никъде... отборът който уж подобри вечният голмайсторски рекорд на българското първенство, а в Европа за 8 мача е вкарал 1 гол...
                              А дори ЦСКА да бъде закрит утре, Подуене няма да повтори успехите ни и след 800 години. Това ще означава закриване и на Българският футбол.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• http://footballbulgaria.gol.bg/article.php?id=20522

Смях....

Коментар

Working...
                                X