Е наистина сигурно ще влезем в тройката, но много мъка ни чака. Писна ми от грозна и безидейна игра, а тя такава от много време. Не виждам смисъл да се залъгвам, радвах се, че влязохме в лигата, приемах че падаме защото играем със силни отбори, макар че си личеше че най-малкото в атака не се получаваше нищо, но се надявах с парите от тая лига да се обнови отбора, за да имаме успехи тази година, а то к.р бате мляко кравата е мъжка.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българските отбори в Евро турнирите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lond2001Допреди по-малко и от месец се чуваха само възхвали колко велик отбор е Левски, как има футболисти за два отбора, колко турнирен опит имат обиграните играчи в отбора, мазната усмивка на другаря Батков се появяваше всеки ден и сочеше светлото изпълнено с победи бъдеще на отбора, а сега къде сте нещастни некъдърници!?Точно в лигата на идиотите вкарахте отбора ни, не че очаквах друго, то и затова повече ме боли. Левскар съм, ако не сте разбрали, но не мога да застана зад това ръководство, че той отбора и в тройката може да не влезе и защо, защото се работеше само на думи..
Life won't wait for you.
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от lond2001Допреди по-малко и от месец се чуваха само възхвали колко велик отбор е Левски, как има футболисти за два отбора, колко турнирен опит имат обиграните играчи в отбора, мазната усмивка на другаря Батков се появяваше всеки ден и сочеше светлото изпълнено с победи бъдеще на отбора, а сега къде сте нещастни некъдърници!?Точно в лигата на идиотите вкарахте отбора ни, не че очаквах друго, то и затова повече ме боли. Левскар съм, ако не сте разбрали, но не мога да застана зад това ръководство, че той отбора и в тройката може да не влезе и защо, защото се работеше само на думи.
Коментар
-
Допреди по-малко и от месец се чуваха само възхвали колко велик отбор е Левски, как има футболисти за два отбора, колко турнирен опит имат обиграните играчи в отбора, мазната усмивка на другаря Батков се появяваше всеки ден и сочеше светлото изпълнено с победи бъдеще на отбора, а сега къде сте нещастни некъдърници!?Точно в лигата на идиотите вкарахте отбора ни, не че очаквах друго, то и затова повече ме боли. Левскар съм, ако не сте разбрали, но не мога да застана зад това ръководство, че той отбора и в тройката може да не влезе и защо, защото се работеше само на думи.
Коментар
-
Интересна и забавна статийка:
Марка подигра Сираков и Левски
15 авг. 2007 10:07
Ударите към Левски не спират и което е още по-странно те идват от най-неочаквани места, като испанския Марка например. Изданието тотално се подиграва с изпълнителния директор на "сините" Наско Сираков и самия клуб.
И тук не става дума за една проста статия, а за цяло приложение посветено на голмайстор номер едно за шампионите. На корицата е именно Сираков, който концентрирано пуши от любимата си пура. Той е обвинен, че е гърмял лъвове докато неговият отбор се е излагал в Европа.
"Сираков не се трогна дори когато неговият тим се върна обратно там, където попадна през 1989г. - в клуба на идиотите на континента."
Публикувана е и идиотска снимка на Майкъл Чорни и Тити Папазов. Според изданието Чорни е излапал печалбата от Шампионската лига, тъй като средставата не са депозирани в нито една банка.
Коментар
-
Eто още принос към поетичната страна на нещата:
Ликува цялата планета,
Батков врътка ми минета!
А Сираков на сафари
телеграма го попари -
пощальонът нощем тропа:
Левски е извън Европа!
Няк’во тимче от скиори
На Левски взе, че го отпори!
Там пере и тук пере-
к.. за Левски - олеле!
Там пере, а тук простира
и на Левски к.. завира.!
Там пере, а тука в?ли -
к.. за сините педали!
Няма Бъки, няма Чорни -
к.. за сините флигорни.
Мъри плаче: Приказката свърши,
Ние сме си долни сини мърши!
Тоз нещастник Яри Ниеми
просто ни остави неми!
Борат журналисти блъска
и като отровен съска:
Истина ви казвам аз -
съдията педераст!
Десет дузпи не ни свири
и отзад ни го завири!
Чуй ме ти, Килхьофер клети,
Ти си долен heleveti*.
Не им даде ти картон,
Пак отнесе го Бардон!
А зашитникът Куяла -
д’еба хомосексуала!
Борат бяга към кенефа
да се жалва на УЕФА,
да му пратят друг съдия,
че немецът го попиля.
Някъкъв си тим левашки
на сините отпра го северняшки.
Няма Лига, няма УЕФА,
има бог Онан в кенефа.
И пред храма "Александър Невски"
Всички викат: К.. ЗА ЛЕВСКИ!!!!
Тука таз поема свърши -
к.. за всички сини мърши!
* педераст (фин.)
Коментар
-
Първоначално изпратено от lond2001Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от lond2001Шумен мрази ЦСКА, но само в първенствотоИ аз не мога да разбера що за простотия е да си на мач на Левски, с някой си отбор и вместо да подкрепяш отбора си да крещиш простотии срещу цска.Но много хора явно харесват футбола заради омразата, а не за това че по принцип е прекрасна игра.
Разтоварваш се от напрежението на борсата.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от lond2001Шумен мрази ЦСКА, но само в първенствотоИ аз не мога да разбера що за простотия е да си на мач на Левски, с някой си отбор и вместо да подкрепяш отбора си да крещиш простотии срещу цска.Но много хора явно харесват футбола заради омразата, а не за това че по принцип е прекрасна игра.
Разтоварваш се от напрежението на борсата.
Коментар
Коментар