If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Браво на трите отбора!! ЦСКА наистина не са сработени иначе им завиждах, че играят с хъс, нещо което при Левски не съм го виждал отдавна. Ама то ни в Левски сме звезди и не стъпваме по тревата, та затова и не се потят, раиш ли. Не ми се мисли дербито какво ще е, може и да си върнете за резултати като 7:1 и 7:2. Честито пак на класиралите се, просто ме яд, че ние 'звездите' от Герена, със супер качествените футболисти за два отбора и невероятния ни треньор не сме сред вас. Успех!!!
Мнението ми не е препоръка за смяна на клубна принадлежност
Градски, много добре си го казал. ЦСКА има още много да се сработва, но поне имат желание, а и потенциал. Времето ще покаже дали ще го използват.
В Левски наистина докато не разберете какво точно става няма как да се оправите. Не е лошо винаги да си подкрепяте отбора, ама бива малко и реалността да се включи в плана за развитие.
Аз реалността още от пролетта я знаех, ама много съм малък та кой ще ме чуе. Всъщност не е сега момента да се говори за Левски, по-добре е да се отдаде заслуженото на победителите!!! За Европа имате пълната ми подкрепа, но в БГ ви пожелавам много загуби, няма как иначе Левски да е шампион
Това е профил на желаещите да се включат в игрите на баскет Така просто някой като пише в профила за дата и час и останалите ще знаят и ако са навити, ще пишат, че ще се включат
Браво на трите отбора!! ЦСКА наистина не са сработени иначе им завиждах, че играят с хъс, нещо което при Левски не съм го виждал отдавна. Ама то ни в Левски сме звезди и не стъпваме по тревата, та затова и не се потят, раиш ли. Не ми се мисли дербито какво ще е, може и да си върнете за резултати като 7:1 и 7:2. Честито пак на класиралите се, просто ме яд, че ние 'звездите' от Герена, със супер качествените футболисти за два отбора и невероятния ни треньор не сме сред вас. Успех!!!
Градски, много добре си го казал. ЦСКА има още много да се сработва, но поне имат желание, а и потенциал. Времето ще покаже дали ще го използват.
В Левски наистина докато не разберете какво точно става няма как да се оправите. Не е лошо винаги да си подкрепяте отбора, ама бива малко и реалността да се включи в плана за развитие.
подкрепям поста..
Левскар съм...
Честито на чорбетата..
Чистосърдечно...
Изгледах мача и смея да твърдя че играха слабо.. Въпреки че биха не ми хареса играта... Що сряха след изравняването ? Вместо да ги смажат веднага след гола кат че ли се успкоиха от изравняването.. Знам ли ?
Пожелавам им да мачкат (по-убедително) напред в турнира...
Разбира се че подкрепям ВСЕКИ Български тим...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Честито на феновете и на трите отбора ... искрено се зарадвах, пък и важно да се трупат точки, че Левски втора година се излага
единственото което беше жалко вчера на Армията бяха виковете след края на мача ... това бяха жалките коплексари, на които все Левски им е в устата! Смешници!
И Лонд - 7:1 е химера ... мачовете с Цеци ще свършат 1:1 или нещо такова!
Коментар