If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Браво на трите отбора!! ЦСКА наистина не са сработени иначе им завиждах, че играят с хъс, нещо което при Левски не съм го виждал отдавна. Ама то ни в Левски сме звезди и не стъпваме по тревата, та затова и не се потят, раиш ли. Не ми се мисли дербито какво ще е, може и да си върнете за резултати като 7:1 и 7:2. Честито пак на класиралите се, просто ме яд, че ние 'звездите' от Герена, със супер качествените футболисти за два отбора и невероятния ни треньор не сме сред вас. Успех!!!
Мнението ми не е препоръка за смяна на клубна принадлежност
Пролича си че ЦСКА още не е сработен и има известна слабост в средата на теренът - но момчетата показаха невероятен хъс и накрая буквално смазаха Омония, които съвсем не сас лучаен отбор... Демонстрираха и характер - въобще не се уплашиха от злочестото начало, а обърнаха мачът. Само защитата понякога увисва - простакът Лупи не поиска да върне Ганчо Ибрахимов - който умее и много добре да изнася топката - со него щяхме да сме велики.
Ней и Митко бяха №1. За следващ съперник искам Дядомразовците, дето изкецаха Подуене - за да ги опаткаме като таласъми.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Еми мен в друг спорт по ме бива (баскет), но пък ако се организирате и не достигат хора, мога да се включа..Освен ако не сте професионалисти и само ви се пречкам де
Коментар
Anton Chigurh
Прав си за ФК Левски едитнах си мнението. Мачлето се развали дайте ако искате да измислим нещо.
Ники, голяма мъка беше, а най-лошото е че няма никаква идея иначе честито продължаване - отправям ти обаче за последен път офертата от миналата година - минавай от моите - виж какви рекорди взеха да правят ;-)
Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар