IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българските отбори в Евро турнирите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Michelangelo
    Еми мен в друг спорт по ме бива (баскет)...
    това за баскета е супер идея айде да се съберем да се видим, пък за зимата може и нещо заличка да си намерим

Коментар

• Браво на трите отбора!! ЦСКА наистина не са сработени иначе им завиждах, че играят с хъс, нещо което при Левски не съм го виждал отдавна. Ама то ни в Левски сме звезди и не стъпваме по тревата, та затова и не се потят, раиш ли. Не ми се мисли дербито какво ще е, може и да си върнете за резултати като 7:1 и 7:2. Честито пак на класиралите се, просто ме яд, че ние 'звездите' от Герена, със супер качествените футболисти за два отбора и невероятния ни треньор не сме сред вас. Успех!!!
      Мнението ми не е препоръка за смяна на клубна принадлежност

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
        Невероятна публика. Смотан отбор. Томов абсолютен нещастник бяха пуснали 3000 билета повече седяхме прави!!
        Ако ми покажеш как седиш прав имаш една акция на Албена от мене! :-)

Коментар

• Пролича си че ЦСКА още не е сработен и има известна слабост в средата на теренът - но момчетата показаха невероятен хъс и накрая буквално смазаха Омония, които съвсем не сас лучаен отбор... Демонстрираха и характер - въобще не се уплашиха от злочестото начало, а обърнаха мачът. Само защитата понякога увисва - простакът Лупи не поиска да върне Ганчо Ибрахимов - който умее и много добре да изнася топката - со него щяхме да сме велики.

Ней и Митко бяха №1. За следващ съперник искам Дядомразовците, дето изкецаха Подуене - за да ги опаткаме като таласъми.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• К.. за ЛЕВСКИ .... оле ...оле...оле ....

Коментар

• Еми мен в друг спорт по ме бива (баскет), но пък ако се организирате и не достигат хора, мога да се включа..Освен ако не сте професионалисти и само ви се пречкам де

Коментар

• Прав си за ФК Левски едитнах си мнението. Мачлето се развали дайте ако искате да измислим нещо.

Коментар

• Айде пак тоя Левски... Не можете ли да се зарадвате, без да злобеете баси...

П.С. Абе нали щяхте да правите някакво мачле по едно време. Осъществи ли се ???

Коментар

• Евала и на вашите и на Литекс. Само така към Европа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                      Невероятна публика. Смотан отбор. Томов абсолютен нещастник бяха пуснали 3000 билета повече седяхме прави!!
                      Ники, голяма мъка беше, а най-лошото е че няма никаква идея иначе честито продължаване - отправям ти обаче за последен път офертата от миналата година - минавай от моите - виж какви рекорди взеха да правят ;-)
                      Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Невероятна публика. Смотан отбор. Томов абсолютен нещастник бяха пуснали 3000 билета повече седяхме прави!!

Коментар

• Честито и на 3-те БГ отбора и успех напред !!!

Коментар

• може ли при първата опасност вкарат гол?

Коментар

• нищо ново ебати

Коментар

• Браво на Локото.. Успех на ЦСКА.

Коментар

Working...
                                X