наште ще ги видим срещу Литекс, а за мача от вчера- просто се спука поредния балон в тая държава
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българските отбори в Евро турнирите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от emosПървоначално изпратено от ИмператорътЕмосов - само дето пияниците от Кула не ни биха в нито единият мач, а Там(и-тук)пере ви опаткаха и в двата, чаткаш ли? Това са момци, които ритат топка само през двата месеца, когато ледовете във Финландия се разтопят и не могат да се пързулкат на ски, а ви опаткаха като таласъми.
А - на публиката на Подуене тоя път мога да кажа Браво.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от Vodnokon4e"...20 години футболен идиотизъм
1987 ОФИ 1:0 1:3
1989 Антверп 2:1 0:1
1991 Ференцварош 2:3 1:4..."
89-та беше 0:0 в София и 3:4 в Антверп, след 3:1 за Левски в 89-та минута...Още си спомням как Гиби псуваше Михтарски, дето се спъна в топката на празна врата... Мачът е на 6-то място в класацията на ФИФА за най-куриозни обрати..
Коментар
-
Първоначално изпратено от emosПървоначално изпратено от ИмператорътЕмосов - само дето пияниците от Кула не ни биха в нито единият мач, а Там(и-тук)пере ви опаткаха и в двата, чаткаш ли? Това са момци, които ритат топка само през двата месеца, когато ледовете във Финландия се разтопят и не могат да се пързулкат на ски, а ви опаткаха като таласъми.
А - на публиката на Подуене тоя път мога да кажа Браво.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътЕмосов - само дето пияниците от Кула не ни биха в нито единият мач, а Там(и-тук)пере ви опаткаха и в двата, чаткаш ли? Това са момци, които ритат топка само през двата месеца, когато ледовете във Финландия се разтопят и не могат да се пързулкат на ски, а ви опаткаха като таласъми.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Пожаров е прав. Подуенци и журналя се скъсаха да величаят подвигът на Подуене (6 0 0 6 1:17), ама ние, феновете на ЦСКА след такъв подвиг щяхме да си отсечем гредите на Армията някоя нощ. И именно ТОВА прави разликата между двата клуба.
А за селекция на ЦСКА - имам чувство, че се прави неграмотно и на кило. Не мога да им простя, че профукаха 1 000 000 за някакъв си съмнителен Ней, а не можаха да извадят 200 000 за доказан мъж и боец като Ганчо Ибрахимов.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от ogyn...май пак един друг отбор ще трябва да измива срама биейки грандове като Ливърпул и Байер ЛеверкузенLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vodnokon4e"...20 години футболен идиотизъм
1987 ОФИ 1:0 1:3
1989 Антверп 2:1 0:1
1991 Ференцварош 2:3 1:4..."
89-та беше 0:0 в София и 3:4 в Антверп, след 3:1 за Левски в 89-та минута...Още си спомням как Гиби псуваше Михтарски, дето се спъна в топката на празна врата... Мачът е на 6-то място в класацията на ФИФА за най-куриозни обрати..Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Емосов - само дето пияниците от Кула не ни биха в нито единият мач, а Там(и-тук)пере ви опаткаха и в двата, чаткаш ли? Това са момци, които ритат топка само през двата месеца, когато ледовете във Финландия се разтопят и не могат да се пързулкат на ски, а ви опаткаха като таласъми.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар