IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българските отбори в Евро турнирите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "...20 години футболен идиотизъм

1987 ОФИ 1:0 1:3
    1989 Антверп 2:1 0:1
    1991 Ференцварош 2:3 1:4..."

89-та беше 0:0 в София и 3:4 в Антверп, след 3:1 за Левски в 89-та минута...Още си спомням как Гиби псуваше Михтарски, дето се спъна в топката на празна врата... Мачът е на 6-то място в класацията на ФИФА за най-куриозни обрати..

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
      Първоначално изпратено от emos
      МИСЛЯ,ЧЕ НЕ Е ЧЕСТНО ОТ МОЯ СТРАНА НО ПРИЕМАМ,ЩОМ ДЪРЖИШ
      Защо да не е честно мен ме устройва........
      Това е краят ,но не се коси познавам мнозина дето забравят
      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• смешното в цялата тази работа е, че още миналата година се видя трагичната форма на Уефски, а всички летяха в небесата боготворейки тези нещастници и правейки планове за светло евро бъдеще

никой не обърна внимание на факта, че Уефски попадна в групите, само защото успя да победи един изпадащ италиански отбор в доста слаба форма

подмина се и печалният рекорд в групите, истински срам за Бг футбола

май пак един друг отбор ще трябва да измива срама биейки грандове като Ливърпул и Байер Леверкузен

Коментар

• Първоначално изпратено от emos
          Първоначално изпратено от Han Krum
          ДА БЕ ВИЕ И ПИЯНИЦИТЕ ОТ СЕЛО КУЛА НАДИГРАХТЕ САМО ДЕТО НИКОИ НЕ РАЗБРА.ТЯ ВАШТА ХЕПТЕН ЗАПРИЛИЧА НА ВИЦА ЗА МОМАТА ДЕТО МОМЪКА Я СКЪСАЛ ОТ ТАКОВАНЕ САМО ДЕТО ТЯ НЕ ЗНАЕЛА
          Честно казано но комент, спорът е неразрешим, но ако искаш да се хванем за 100$ на това че ЦСКА е шампион....
          -това е началото
          Това не го разбрах- явно съм ТЪП..

Коментар

• Чорни-Батков подходиха като меценати в началото, освен тампере, престижно е да си собственик на Левски за България. после обаче идват сериозните ангажименти със шампионската лига, за които Батков няма възможности. левски ако играеше в серия А щеше да има по-нормален собственик - но там има приходи от права, билети, реклами и тн. а в БГ кво, трябва да ходи до Сандански или Армията

Коментар

ДА БЕ ВИЕ И ПИЯНИЦИТЕ ОТ СЕЛО КУЛА НАДИГРАХТЕ САМО ДЕТО НИКОИ НЕ РАЗБРА.ТЯ ВАШТА ХЕПТЕН ЗАПРИЛИЧА НА ВИЦА ЗА МОМАТА ДЕТО МОМЪКА Я СКЪСАЛ ОТ ТАКОВАНЕ САМО ДЕТО ТЯ НЕ ЗНАЕЛА
              Честно казано но комент, спорът е неразрешим, но ако искаш да се хванем за 100$ на това че ЦСКА е шампион....
              -това е началото
              За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

Погледни си постовете от миналата година(мисля,че беше ноември месец)ако са ти проблем 100долара прати един но с автограф
                Ако е верно ще ти ги дам , но дай да видим за какво става дума, за 100$, ми трябва нещо черно на бяло, всмисъл покажи ми поста и ще се напием с теб + 100$ за теб
                Ами те са няколко поста в които ти държеше за бас пред целия форум ,че ще станете шампиони и след като те предупредих,че с тази циганомамалигарска селекция шампион не се става приех.Ако нещо съм сбъркал аз ще ти пратя 100долара и ще се напиеме за моя сметка.
                Не бе няма проблеми, ама така - бил съм казал, ами може да съм се напил покажи и получаваш 100$ + НАПИВАНЕ ЗА МОЯ НЕ ЗА ТВОЯ

Коментар

Погледни си постовете от миналата година(мисля,че беше ноември месец)ако са ти проблем 100долара прати един но с автограф
                  Ако е верно ще ти ги дам , но дай да видим за какво става дума, за 100$, ми трябва нещо черно на бяло, всмисъл покажи ми поста и ще се напием с теб + 100$ за теб
                  Ами те са няколко поста в които ти държеше за бас пред целия форум ,че ще станете шампиони и след като те предупредих,че с тази циганомамалигарска селекция шампион не се става приех.Ако нещо съм сбъркал аз ще ти пратя 100долара и ще се напиеме за моя сметка.
                  Taka и така ще се напиете за какви басове се заяждате.Пийте кой от радост кой от мъка няма значение
                  Life won't wait for you.

Коментар

Коментар

• Предлагам да им вдигнат заплатите , щот явно си недояждат - малко слабички ша дойдат

Коментар

Коментар

• Жалък край на жалък отбор. Подуене трябваше да си водят Ристу Ристоскоф - Дузпата, за да имат шансове. Не ви ли се вижда страно, че отборът, подобрил голмайсторският рекорд в България, за последните 8 мача в евротурнирите е вкарал само 1 гол? Само че в Европа ги няма нито българските садии, дето всеки мач бутат аванти на Подуене и им свирят дузпа след дузпа, нито ги има Марек, Родопа и Локо пд да излизат срещу тях с детски отбори.

Кога ще разберете, че с купуване на садии, сателити, мачове и цели първенства в България, голям отбор не се става?

Планът 2007 май приключи - чакаме следващият. А Там-пере е донякъде подвеждащо име - защото там само ви накиснаха, а тук окончателно ви изпраха.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Погледни си постовете от миналата година(мисля,че беше ноември месец)ако са ти проблем 100долара прати един но с автограф

Коментар

• Първоначално изпратено от Super Стар
                              Абе лош жребий Левски - Борат , ЦСКА - Глупи - все трудни противници
                              При такъв жребий домакините отпадат.
                              Life won't wait for you.

Коментар

Ххахахаха, ами продалжавайте да мечтайте - Левски - Сандански , следващия ЕВРО мач..
                                Е нищо де някои мечтаеха за титла ,даже хвърляха басове из темата но после спряха да помнят
                                емос имам , чувството, че освен тъга, долавям и ирония, ако ти дължа нещо кажи, че не винаги помня в Еуфорични настроения

Коментар

Working...
                                X