IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 25.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
    Което исках да кажа, свързано с потеклото на М.Р., е, че не е лошо да се има едно на ум за възможна топла връзка със структурите на ДС, които осъществиха (или поне яхнаха) "революцията" и "прехода" по заповед на Партията и на нейните бонзи.

Когато се е родил, баща му е бил с жена си на дипломатическа(?) служба във Вашингтона града голяма.
    За да го пуснат нашите, той трябва да се е показал като изключително предан и верен на БКП - за да са сигурни че няма да стане издънка.

----------------------------
    За Надето като министър на външните работи ми е останало само впечатлението слугинаж на САЩ и Западна Европа. Е, не че и останалите министри не правеха същото, ама при нея най-личеше.
    Прав си на 100%.
    Съгласен съм че баща му е бил верен на Партията, докато Партията беше на власт. Ама аз много добре си спомням, че никой от колегите ми не роптаеше. когато си връщаше партийната книжка. И никой не тръгна с гърдите си да защитава Партията. Не е от кариеризъм. Просто никой или почти никой не вярваше в тези партийни глупости.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
      Напълно разбираемо хората са чувствителни към биографиите на хора, които излизат по върховете.
      Това не е просто любопитство.

Аз също констатирах, че нещо аритметиката не излиза.
      Обосновано може да се предположи, че е завършил средното образование през 1979.
      Поради обучение в чужбина??, 1978 също никак не е изключена, но да не ровим чак толкова.
      Все пак стъпваме на 1979 като начало на следването. От теб я чувам тази година, не съм срещнал подобна информация публикувана.

И точно по тази причина по-долу попитах за казарма, която евентуално се е случила след 1984, но никой не отговори.

Не е добре да се губят години.
      Най-безобидното предположение би било, че няколко години е имало отмор и са гонени к..ките около поредното посолство, оглавявано от тате
      И е набирана омраза към прогнилия строй.
      Варианти много.
      Това за ВИИ през 1979г. го видях някъде из интернет вчера.
      Колкого до масово разпространената автобиография на човека, тя отразява главно периода след 1997г., преди това кучета го яли. Все пак когато говорим за премиера ни, би трябвало едно от първите неща които да направи да е да се публикува пълната му биография, а не само моменти които очевидно са по-удобни. Така поне няма да гадаем какво е правил през годините на комунизма, дали е бил в казармата, дали е бил агент, или нещо друго. Все пак се губят едни 3-4г. за които нищо не се казва, каква е причината никой и не пита. Ако забелязахте, биографиите на останалите министри си бяха пълни, само на новия ни премиер не е.

Коментар

• Първоначално изпратено от mnz Разгледай мнение
        Сега, още нещо, ама човек трябва да се замисли. Какво е правил нашия човек между 1984г. когато е завършил ВИИ-то и 1987г. когато официално започва работа у Външно?
        .
        Напълно разбираемо хората са чувствителни към биографиите на хора, които излизат по върховете.
        Това не е просто любопитство.

Аз също констатирах, че нещо аритметиката не излиза.
        Обосновано може да се предположи, че е завършил средното образование през 1979.
        Поради обучение в чужбина??, 1978 също никак не е изключена, но да не ровим чак толкова.
        Все пак стъпваме на 1979 като начало на следването. От теб я чувам тази година, не съм срещнал подобна информация публикувана.

И точно по тази причина по-долу попитах за казарма, която евентуално се е случила след 1984, но никой не отговори.

Не е добре да се губят години.
        Най-безобидното предположение би било, че няколко години е имало отмор и са гонени к..ките около поредното посолство, оглавявано от тате
        И е набирана омраза към прогнилия строй.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Ами не съм видял никъде данни че самият Марин Райков е бил в ДС. За баща му е ясно.
          Което исках да кажа, свързано с потеклото на М.Р., е, че не е лошо да се има едно на ум за възможна топла връзка със структурите на ДС, които осъществиха (или поне яхнаха) "революцията" и "прехода" по заповед на Партията и на нейните бонзи.

Когато се е родил, баща му е бил с жена си на дипломатическа(?) служба във Вашингтона града голяма.
          За да го пуснат нашите, той трябва да се е показал като изключително предан и верен на БКП - за да са сигурни че няма да стане издънка.

----------------------------
          За Надето като министър на външните работи ми е останало само впечатлението слугинаж на САЩ и Западна Европа. Е, не че и останалите министри не правеха същото, ама при нея най-личеше.
          Свободен във виелицата.
          http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

По-кротко?
            Излизаш с някакви непотвърдени от никого клевети и искаш по-кротко?

И да! Определено правя разлика между ГЕРБ и БСП. Такива прости хора като ГЕРБ до сега никога не са ни управлявали. Вифаджии и калинки.
            Айде успокой се - заслужи хонорара от позитано ...

Не, че не съм съгласен с тва, че са прости кат галоши ...

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              Тъкмо да те оприлича на Янаки Ганчев и ти ме опроверга.

П.П. Най-добре е България да се управлява от възпитаници на СПТУ-та, набор 1955-1957.
              Тогава и хора като някои от списващите тук ще могат да станат поне зам. министри.
              Aaaaa сакън недей! Партенков е с ПТУ.

Коментар

Ей тука ще те подкрепя, въпреки че си политически противник.
                Не бива цървули да управляват държава.
                Тъкмо да те оприлича на Янаки Ганчев и ти ме опроверга.

П.П. Най-добре е България да се управлява от възпитаници на СПТУ-та, набор 1955-1957.
                Тогава и хора като някои от списващите тук ще могат да станат поне зам. министри.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                  Трудно е да го докажеш.

Но пък в Биволъ май имат данни за баща му – КГБ, ДС, ей такива ми ти работи...
                  https://bivol.bg/marin-raykov-premier.html

Ето, и Хубавото Наде днес хвали М.Р....
                  Халваджия за бозаджия
                  Ами не съм видял никъде данни че самият Марин Райков е бил в ДС. За баща му е ясно.
                  И за бившето хубаво Наде е ясно. Нали Райков беше неин заместник. Тя си го е избирала.

Човекът си е дипломат от кариерата. А едно време (пък и сега) в кариерата не влизаше кой да е. Пътищата в дипломацията тогава бяха два-три. Или да си човек на дипломати от кариерата. Тогава задължително трябваше да си умен, да имаш добро образование и да получиш политическа подкрепа от властта.
                  Другият беше на децата от високата номенклатура, Политбюро и Секретариат на ЦК. Тогава можеше и да си пройдоха. Стига да не дразниш Вожда. Пий си уискито и не се мешкай много в политиката.
                  А третият беше най-труден. На умните и талантливите деца от сравнително обикновено потекло. Техният път в дипломацията задължително минаваше през сътрудничество с разузнаването. Което пък според мен си е едно обикновено задължение на всеки дипломат. Не говоря за агентурна работа. Просто ВСЕКИ дипломат, на всеки пост, във всяка държава пише доклади, които минават по канален ред и в разузнаването. "Това е толкоз просто и логично. Какво тук значи някаква си личност."

Коментар

Марин Райков не е бил агент от кариерата.
                    Трудно е да го докажеш.

Но пък в Биволъ май имат данни за баща му – КГБ, ДС, ей такива ми ти работи...
                    СИНЪТ НА АГЕНТ "НУЛА НУЛА ВИНОГРАДОВ" СТАВА СЛУЖЕБЕН ПРЕМИЕР?
                    https://bivol.bg/marin-raykov-premier.html

Ето, и Хубавото Наде днес хвали М.Р....
                    Халваджия за бозаджия
                    Свободен във виелицата.
                    http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      http://www.segabg.com/article.php?id=640449
                      Цветанов не се посвени да използва жертви на престъпления в агитацията си
                      Отчетът на МВР се превърна в цирк с обвинения срещу съда и медиите и нагласени хвалби от пострадали хора
                      Кире днес си започнал работа 5 минути по-рано.
                      По колко ти плащат извънредния труд?. Нали беше от 7.00 часа сутрин??

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                        Е, какво предлгаш, да хванем някой цървул от улицата дето е завършил Карола или Бузема така ли? Аман от новопръкнали се никове-пикльовци! Оня наръгания неграмотник от Варна ли искате за премиер? Или Йоло Денев?
                        Ей тука ще те подкрепя, въпреки че си политически противник.
                        Не бива цървули да управляват държава.

Коментар

Абе ти живял ли си по времето на комунизма?
                          Знаеш ли как се влизаше МО във ВИИ Карл Маркс през 1979г.? Е не беше с приемни изпити, там се пращаха хора само директно от ЦК-то на БКП, без изпити, ама с яки връзки от голямото добрутру на номенклатурата у нас.
                          Сега, още нещо, ама човек трябва да се замисли. Какво е правил нашия човек между 1984г. когато е завършил ВИИ-то и 1987г. когато официално започва работа у Външно?
                          Май няма данни, нали? А сети се защо.
                          Глупости не ми се слушат.

Коментар

• Първоначално изпратено от R.A.T.M. Разгледай мнение
                            Гигов,

я прочети хубу ко съм писал ... АКО Е ИСТИНА, нищо не твърдя ... клюки-млюки - не ме интересува ... само знам, че милиционерите клатят БГ вече 68 години ... очевидно ти праиш разлика между гербери и позитанци ... за мен са чисто и просто две страни на една и съща монета, а именно кумунасти ... и айде малко по-кротко с квалификациите а ?!?
                            По-кротко?
                            Излизаш с някакви непотвърдени от никого клевети и искаш по-кротко?

И да! Определено правя разлика между ГЕРБ и БСП. Такива прости хора като ГЕРБ до сега никога не са ни управлявали. Вифаджии и калинки.

Коментар

Знаеш ли как се влизаше МО във ВИИ Карл Маркс през 1979г.? Е не беше с приемни изпити, там се пращаха хора само директно от ЦК-то на БКП, без изпити, ама с яки връзки от голямото добрутру на номенклатурата у нас.
                              Е, какво предлгаш, да хванем някой цървул от улицата дето е завършил Карола или Бузема така ли? Аман от новопръкнали се никове-пикльовци! Оня наръгания неграмотник от Варна ли искате за премиер? Или Йоло Денев?

Коментар

Марин Райков не е бил агент от кариерата. Това от къде го измисли?

Коментар

Working...
                                X